Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poslední dobou jsem vypozoroval, že jsem neustále rozěkaný, když jsem mezi lidmy nebo s nimi mám něco řešit, řeč před publikem už je úplně konec. Pocení, srdce mi bije jak o závod, třas. Doma je to docela vklidu, ale třeba v práci nebo na úřadě, se známými. Kamarád mi řekl, že se mi poslední dobou i strašně třepe hlas.
Dříve jsem takový problém neměl a nic se mi nepřihodilo, že by mě někdo traumatizoval nebo dusil na nějakém pohovoru... je to zvláštní. Zkusit psychologa? Díky
Spíš to vypadá na neurózu, nebo nějaký psych. blok v komunikaci, či styku s lidmi. Psycholog by nebyl od věci, ale můžete i zkusit jednoduchou a rychlou metodu EFC, na Youtub mnoho videí, najdete i manuály. eft-cb.cz/...
V případě myšlenek zabíjet živé tvory všech ras (včetně sebe), volit nejdříve toho psychoterapeuta nebo psychiatrii.
Pokud jde "jen" o ty popisované příznaky, tak jde věci probírat nejprve s blízkými ( rodiče, partner, dobrý kamarád).
Jsou věci v té kouli na krku, na které je člověk sám krátký. Víc hlav, víc ví.
Přeji zvládnutí těch obtíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.