Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem sociopat?

Od: lilipop odpovědí: 3 změna:

Zdravím, poslední dobou jsem vypozoroval, že jsem neustále rozěkaný, když jsem mezi lidmy nebo s nimi mám něco řešit, řeč před publikem už je úplně konec. Pocení, srdce mi bije jak o závod, třas. Doma je to docela vklidu, ale třeba v práci nebo na úřadě, se známými. Kamarád mi řekl, že se mi poslední dobou i strašně třepe hlas.

Dříve jsem takový problém neměl a nic se mi nepřihodilo, že by mě někdo traumatizoval nebo dusil na nějakém pohovoru... je to zvláštní. Zkusit psychologa? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Sociopat? To asi ne. Nebo týráte zvířátka, či vám chybí empatie? Spíš začínáte trpět nějakou sociální fobií. Někdo se s tím pere sám s většími či menšími úspěchy, odborná pomoc by byla rozhodně účinnější. M.

hodnocení

0x

Spíš to vypadá na neurózu, nebo nějaký psych. blok v komunikaci, či styku s lidmi. Psycholog by nebyl od věci, ale můžete i zkusit jednoduchou a rychlou metodu EFC, na Youtub mnoho videí, najdete i manuály. eft-cb.cz/...

vykuk*
hodnocení

0x

V případě myšlenek zabíjet živé tvory všech ras (včetně sebe), volit nejdříve toho psychoterapeuta nebo psychiatrii.

Pokud jde "jen" o ty popisované příznaky, tak jde věci probírat nejprve s blízkými ( rodiče, partner, dobrý kamarád).

Jsou věci v té kouli na krku, na které je člověk sám krátký. Víc hlav, víc ví.

Přeji zvládnutí těch obtíží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sociopat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]