Nejste přihlášen/a.
Nechtel bych ani jedny, ale kdybych si musel vybrat jen z tech nabizenych, tak radeji ty druhe, ty prvni ne uz kvuli te gumove špici a te hvezde na boku
Ted mi tady naskocila reklama cele rady adidasek, z tech by se vybiralo jedna radost, špice maji nejspis kozene..
V tv Šlágr je Peterka nesundá z noh celé měsíce. Teď už je nosí i ten druhý moderátor, tak to bude asi něco super.
Líbí se mi víc ty první, materiálem, ozdobením i zpracováním. Líbí se mi i ta širší lišta s dírkami. Jsou celkově takové mladistvější.
Ty druhé mi připadají jako pro dědu. Je to už z mého dětství. Kdysi měl můj děda podobný sváteční oblek, takové proužky. Moc se mi nelíbil. Proto dodnes říkám podobné látce - to je pro dědky!
A i když i já jsem už babka, ty první bych klidně nosila. Jsou opravdu pěkné, moderní a současně ne nijak divoce křiklavé. I když na mladých budou ještě lepší, než na mně. Jaga.
Snad by na nich nemusela být ta odlišná bílá špice, ta se mi nelíbí. Jinak nemají chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.