Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Furt usinam

Od: anika* odpovědí: 11 změna:

Prislo to s mrazivym pocasim, vsude usinam, i kdyz spim dost dlouho, cca 8-10 h., rano kafe, dopol.kafe, odpol.kafe, jsem vecne ospala, usnu i pri telefonovani, u televize po par minutach jakehokoliv programu, po obede mi spadne hlava, za volant si ani radeji nesedam, uz me posilaji k doktorovi, ale je tam vzdycky plna cekarna nachrchlancu a nechci tam dlouho sedet, kdyz se necitim akutne nemocna. Nikdy jsem tim netrpela a nevim cim to muze byt, mate zkusenosti?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hm, mohlo by se jednat o Narkolepsii, což by opravdu chtělo vyšetření odborníkem (nejspíše neurologem).

Mám stejný názor jako kolega "strejc."
Vypadá to,že máte narkolepsii.
---
Musíte navštívit lékaře,my Vás nevyléčíme.
Že musíte čekat?
To musíme všichni.
Zkuste tam zajít brzy ráno,ještě před ordinační hodinou,to byste měla být mezi prvními.
A vezměte si sebou doprovod,tahle nemoc je hrozná.
Mám dva známé,kteří jí trpí.

iz*
hodnocení

0x

Máme zkušenosti: Zdravotní problémy se neřeší s cizími lidmi přes internet, ale zásadně s lékařem. Nechcete-li sedět v čekárně, zkuste se telefonicky objednat na určitou dobu.

anika*
hodnocení

No jestli to neprejde s odchodem mrazu tak jak to necekane s nima prislo, asi budu toho doktora potrebovat, ale treba se najde nekdo s podobnou zkusenosti a poradi neco ucinneho, co mohu vyzkouset a uvidim, jestli to zabere.

iz*

Aniko, nikdy Vám nikdo nemůže poradit přes internet. Nikdo nezná Váš zdravotní stav lépe, nyž Váš lékař a Vy.

I kdyby se někdo setkal s něčím podbným, nemusí Vám to, co pomohlo jemu pomoci. Dokonce by Vám to mohlo uškodit.

Znovu radím: Nehledejte rady v internetu a obraťte se na svého lékaře!

anika*
hodnocení

Ivzez, diky za snahu, ale skoda, ze nemate nejakou konkretni radu, co bych mohla hned vyzkouset, aniz by me to nejak uskodilo. Poptavam se ruzne na vsech stranach, na fejsu jsem mela od vcerejska nekolik reakci a jedna me obzvlast zaujala od muze se stejnym nahlym symptomem, ktery se mu podarilo vyresit bez leciv, tak to zkusim a uvidim, jestli neusnu..

iz*

Aniko, díky za snahu o pochopení, ale snažte se ještě trošku. Cokoliv jiného než doporučit návštěvu lékaře by bylo krajně nezodpovědné.

A krajně nezodpovědné (hazard se zdravím) je i Vaše snaha hledat rady v internetu...

pb®
hodnocení

0x

Zkuste se objednat na preventivní prohlídku, na tu máte nárok každé dva roky. Využíváte toho? Pak nemusíte sedět v čekárně s nemocnými pacienty. Nebo si k lékaři prostě zavolat, říct mu co Vás trápí a on by vás měl poslat na krevní testy.

anika*
hodnocení

S tou narkolepsii me desite, to fakt muze prijit tak najednou? Jak uz jsem zminila, ten doktor me nemine, pokud to neprejde, ale prece jen doufam, ze treba nekdo poradi nejake bylinky, nebo jinou snadnou pomoc, nejaka korenarka by tu nebyla?

hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, zda neberete pravidelně nějaké léky. Jsou mezi nimi i takové, po kterých se chce spát. Bývá dokonce varování na krabičce.

Pokud něco užíváte, dobře si přečtěte příbalové letáky, i v tomhle může být Váš problém. Jaga.

szsehs
hodnocení

0x

Co narkolepsie, ale velká únava je příznakem celé řady dalších vážných nemocí - různých rakovin a jiných (cukrovka, hormonální problémy - štítná žláza atd. atd.). Šla bych k doktorovi co nejdříve, taková únava rozhodně není normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]