Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Život a jak s ním naložit

Od: petang* odpovědí: 6 změna:
Jak mám žít? Nic mě nebaví. Kamarádi jsou na pytel. Jen něco chtěj ale jak chci já tak utíkají. Škola mě nebaví nic mě tam netáhne. Jedině co mě naplňuje je rodina. Cestovat spolu, atd. Ale co jako mám jinak dělat rodiče nemají čas každý den nebo víkend. Takže většinou sedim a přemýšlím co a jak dál. Nic mě nebaví. Jedině co se dá dělat je si stěžovat na poradte.cz

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Najdi si konicek co te bude bavit. (turistika , hory , horolezectvi , geocaching , plavani , sport , beh , posilovna)

A pak si v tom tvem konicku najdi kamarady a lidi ... mate pak spolecne zajmy a jsou pak ruzne kluby , spolky... spolecne akce...

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Přijď ke mně.

Já Tě naučím žít..!

Občas to bude bolet, ovšem výsledek bude jednoznačně pozitivní.!

Myslím si, že jsi od samotného života nedostal mnoho ran. Spíš, žádné.

Patrně potřebuješ od života pořádný nářez..!

Pokud příjdeš na moji "léčbu", pak se staneš opravdovým chlapem.!

Myslím to vážně, ovšem Ty však ne.

Můj syn tím prošel a je téměř neporazitelným.

Ovládá mnoho bojových umění a navíc vlastní zbraně. (Já taky)

majsterjoe*

Tak příjdu já, což? Nějakou ránu jsem už od života dostal, ale pořád nejsem dostatečně silný, přijímat další:-D

Jinak lidi, nemůžeme pořád brečet, buďme rádi za to, že dokážeme ještě nějakým způsobem žít. žijem, a to se přece počítá!

nn
hodnocení

0x

Pojďte se chvíli starat o moji ženu - dementní a pak si nebudete stěřovat,že Vás život nebaví.Kamarády ( jsou to vůbec kamarádi? ) kopněte do zadele.Nám pomáhají úplně cizí lidé a rozhodně se nenudím - každý den vycházka,práce doma apod.Co mě naplňuje,tak je moje žena a starost o ni.Rodiče už nemám ani jednoho,ale že bych jenom seděl? Mám koníčky - dělám a upravuji invalidní vozíky a chodítka a nákupní tašky dle přání a požadavků manželky (NE pro ostatní). I to je odreagování se.Ale za chvilku bude zase jaro a stromy začnou pučet a bude zeleněji.Vydržte.

dam®
hodnocení

0x

Na rozdíl od jiných máš přehled a nebojíš se komunikovat, tohle blbci neumí!

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jo, je to na hov... - taky mne nic nebaví - ale já alespoň umím číst, takže čtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]