Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší Trivago nebo Booking?

Od: hoomer odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Která z těchto služeb co nabízejí ubytování po celém světě je podle vás lepší?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není potřeba se ptát, který je lepší.Je mnohem lepší použít oba. ;)

ano

Proč se tazatel nemá ptát? A nebo podle vás si má tazatel objednat jednu dovolenou u obou společností? To je nesmysl, že ano.

Kterou službu máte vyzkoušenou, tak tu poraďte tazateli.

Já používám Booking, nikdy nebyl problém. Jednou byl pokus u Trivaga a nedopadl dobře, tím nechci říci, že někdo nemůže být spokojen.

hodnocení

0x

trivago najde i jiné hotely z jiných servrů včetně bookingu,booking jen u sebe...

hodnocení

0x
Každá ze stránek slouží k něčemu jinému. Přes booking si můžete rezervovat pokoj, Trivago je naopak srovnávač různých stránek nabízející ubytování (který zahrnuje i booking).

hodnocení

0x

Já velmi často přespávám na služebkách po celé republice a přilehlé Evropě a používám výhradně Booking. Je ale pravda, že se nesnažím dosáhnout maximálně nízké ceny, spíše mi jde o to, že nemusím surfovat pracně po netu, do founa zadám od kdy do kdy vyberu přiměřený hotel a odešlu to bez toho, že bych musel cokoliv dál řešit.

valeholliine*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit booking využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost "free cancelation-pay later".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]