Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se to stát?

Od: mis* odpovědí: 11 změna:

Ahoj

Může se stát že od někoho dostanu email i když vím že je třeba po smrti

To není nějak oštřeno?

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může se stát, že vám přijde e-mail z adresy zesnulého člověka, ale nemůže se stát, že vám přijde e-mail od zesnulého člověka ;)
mis*
hodnocení

Moc děkuji

Jde vidět že máte smysl pro humor? Nic ve zlém děkuji:):)

iz*

Je vidět (nikoliv jde vidět), že Mikihansově odpovědi nerozumíte. Tak ještě jednou: E-mail z adresy zesnulého člověka Vám příjít může.

Do jeho e-mailu se může někdo dostat. Existují i služby, u nichž je možné si nastavit odeslání e-mailu po uplynutí nějaké doby.

Ale zesnulý člověk už Vám napsat nemůže... [Je to takhle srozumitelnější?]

Všimla jsem si u kamarádky, že též mluví tímto způsobem /jdou mi vidět ramínka ve výstřihu/, myslím, že pochází ze Dvora Králové.

mis*
hodnocení

To nemějte starosti já to od něho pochopila velmi dobře :)

a nevím o co Vám jde s tou opravou pravopisu ale dobrá beru to sice to je jen detail ale neřešte;)

iz*

Potom nerozumím Vaší poznámce o smyslu pro humor...

rtjrj
hodnocení

0x

Jako jak ošetřeno? Jak by měl provozovatel zjistit, že je ten člověk po smrti? A jak by vám měl od něj přijít email? Kro by ho psal? To by musel mít nastavené nějaké odložené odesílání. Tak si tu emailovou adresu zablokujte.

sebod*

rtjrj. Zrovna nedávno se tady ta možnost probírala. Ano, lze napsat meil a ten bude odeslán až po Vaší smrti (respektive po uplynutí určité doby, po kterou se na meil nepřihlásíte). Tak nějak to je. Vím, že někdo ze zdejších rádců o tom ví více, Snad se ozve.

hodnocení

0x
Případně se s dotyčným domluvte, ať dá vědět, že už umřel.

hodnocení

0x

Já nechápu, čemu se tady divíte, já např jako náhradní email používat email manžela, který mi umřel před 4 lety. nepocitíla jsem potřebu si zakládat třetí. Co když ten Váš zesnulý taky kdysi používal email s někým dohromady. Poskytovatelo mailových schránek to neřeší, těm je to jedno.

vykuk*
hodnocení

0x

Pokud vím ,tak je to ošetřeno použitím sady hřebíků do dřeva, ale díky vlhkosti a případným pohybům zeminy se může dotyčný dostat ven a zaslat vám, nebo libovolné odobě či tvoru ten email (pokud mají internetové připojení). V opačném případě se může dostavit osobně s písemnou nebo ústní zprávou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]