Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej seriál

Od: dody® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nemohu si vybavit název jednoho seriálu, tak snad ho z váš někdo z mého mlhavého popisu pozná, předem Děkuji za odpovědi ;)

Vysílal se na Primě Cool, jednalo se o partu lidí a seriál vždycky začal tak, že seděli v nějakém bytě a každý přišel z nějakou záhadou ve světe a pak hlasovali, kterou vyšetří. Vydali se na místo záhady a nějak se ji snažili vysvětlit. Ať už do lesa za příšerou, nebo za duchy atd.. Tak to by mělo být asik vše na co si pamatuju, tak děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Supernatural *srdce* (Lovci duchů v češtině)

doplněno 29.01.17 15:58:

Případně Scooby-doo :D

hodnocení

Připadají ti, jako dva hlavní hrdinové Sam a Dean jako parta lidí?

No, v docela dost dílech je jich více. I teď v nových řadách jsou 3, což už beru jako partu ;).

venkov4ever*
hodnocení

0x
neregctenar
30.01.17 04:57

Goust... ;)

astik
hodnocení

0x
Supernatural=Lovci duchu by to mohl byt. Je to dlouho, co se to vysílalo v pozdních hodinách. Do 6 série. V USA už běží 12serie. Jsou to 2 kluci: Sam a Dean Winchester, kteří mají jako rodinný podnik loveni duchu a všech příšer. Pak se k nim občas přidá Boby S. a pak Castiel (anděl). V pozdějších sériích dokonce i král Pekla Crawley. Je to velmi stručně řečeno, ale tento seriál ma velký úspěch hl. v tom, ze se nejedna jen o vražděni monster, mimochodem jsou některá i fajn), ale jde tu hlavně o vzájemný vztah těchto dvou bratru. Většina z nás bychom jim ho mohli závidět. I když ne vždy je zalitý sluncem.
Tam jsem snad pomohla. :)
Btw: často se člověk i zasměje, obzvlášť v prvních sériích. :))
hodnocení

Já ten sleduji, ty Lovce duchů a už jsem psal, že to jsem nemyslel, jinak tak daleko nejsem tak Děkuju za menší spamy, ale ten seriál co jsem myslel není normální seriál jako dějový, že má nějaký příbeh, jen nějaký seriál jakoby dokument se dá říct, že jenom to řeší a žádný jiný děj to nemá oproti Lovcům Duchů ;)

hodnocení

0x

Zdrávím a doporučuji podívat se do databáze ČSFD:

csfd.cz/...

hodnocení

Ano to je ono, Děkuji moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]