Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohu si vybavit název jednoho seriálu, tak snad ho z váš někdo z mého mlhavého popisu pozná, předem Děkuji za odpovědi
Vysílal se na Primě Cool, jednalo se o partu lidí a seriál vždycky začal tak, že seděli v nějakém bytě a každý přišel z nějakou záhadou ve světe a pak hlasovali, kterou vyšetří. Vydali se na místo záhady a nějak se ji snažili vysvětlit. Ať už do lesa za příšerou, nebo za duchy atd.. Tak to by mělo být asik vše na co si pamatuju, tak děkuji za odpovědi.
Já ten sleduji, ty Lovce duchů a už jsem psal, že to jsem nemyslel, jinak tak daleko nejsem tak Děkuju za menší spamy, ale ten seriál co jsem myslel není normální seriál jako dějový, že má nějaký příbeh, jen nějaký seriál jakoby dokument se dá říct, že jenom to řeší a žádný jiný děj to nemá oproti Lovcům Duchů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.