Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo ještě používá Nokii 3310?

Od: kuky® odpovědí: 15 změna:
Nedávno jsme se řešili s přáteli otázku: Používá ještě někdo starou dobrou Nokii 3310, nebo ji máte spíše doma v šuplíku. Já patřím do skupiny, která ji už doma bohužel nemá. A jak rád bych si zahrál po x letech hru Snake.
Je tu někdo kdo 3310 stále používá? (třeba jako druhý telefon)

Kdo ještě používá Nokii 3310?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hodnocení

Už jsem přidal k otázce i fotečku.

sebod*
hodnocení

0x

kuky. Já ji mám a stále ji používám. Je prostě nezničitelná *smich*. Nechci žádný dotykový telefon. Jo a pro zajímavost : mobil a počítač je můj pracovní nástroj :-D Denně v průměru provolám tak čtyři hodiny.

dota*

Měl jsem já i manželka a oběma přestala po cca 4 letech fungovat.

danys*
hodnocení

0x
Jako druhy tel.mám nokii 3510. Výdrž baterie zhruba týden :)

babusa*
hodnocení

0x

Ano,můj muž ho používá pořád bez poruch a problémů,já mám taky Nokii tlačítkovou,ale už modernější,vyřazenou od dcery,všichni v rodině mají dotykové,což odmítám.Moji starou 3310 máme jako rezervu,kdyby nějaká z našich "vypadla".Děti,vnoučata,co mají dotykové,už mají několikrát novou,ne proto,že by chtěli co nejnovější,ale prostě nefungovaly a ty naše staré tlačítkové jdou pořád.

hodnocení

No to je tedy odpověď. Díky za ni. Jak tak o tom přemýšlím, poptám se mezi známými, jestli ji někdo nemá.
Já čekal že už to bude muzejní kousek a ono hle, stále je někdo používá.
babusa*

tak jsem hledala jakou já mám teď Nokii,tu 3310 jako rezervu mám schovanou a používám Nokii 6300 a taky spokojená,mám ji hodně roků,taky bez problémů,jen tak jednou za 3-4 roky,možná dýl měním baterii.A píšu nejvíc na ní SMS i volám..Vlastně jsem ji dostala,jinak bych používala tu 3310.

hodnocení

0x

Nepoužívám,tento jsem nevlastnil,ale v okolí vím o minimálně dvou osobách co používají modernizovanou nokii 3410 s celkovou spokojeností.Osobně ještě používám ještě o něco novější nokii 6070 jako záložní výhradně pro případné noční volání syna po nehodě (jezdí ve 3 hodiny ráno z práce)

hodnocení

Jojo, na 3410 bych málem zapomněl.
Též jsem ji měl a dnes ji v mém okolí nemá už nikdo, a to ani doma někde schovanou.

Babička 3410 stále provozuje. Hlavně na 3410 se líp hrál Space Impact než na 3310 *smich*

jezevec*
hodnocení

0x

Moje máma (60 let) s ní volá od roku 2001. Od té doby jsem jí postupně koupil tři jiné telefony. Všechny odpočívají v netknutých krabicích. Asi před pěti lety si do ní koupila novou baterii. A jinej telefon nechce ani za boha...

Nemusím snad dodávat, že funguje dodnes naprosto spolehlivě a mívá plnej signál i tam, kde jsem já s iPhonem na půlce...

hodnocení

Tak oni ji zase začnou vyrábět...
mobil.idnes.cz/...

hodnocení

0x

Máme ji oba, já i manžel. Jsou spolu v šuplíku, nepoužíváme je, ale jako záloha a vzpomínka tam asi zůstanou. Značce Nokia jsme stále věrni, ale jen v talčítkové verzi. Žádný dotykáč u nás nezdomácní. Shodou okolností jsem o Nokii 3310 včera četla článek: evropa2.cz/... Ať žije!

momo*
hodnocení

0x

Stále jako hlavní telefon používám 5110. Přeju hezký den. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]