Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za co se upsat čertu!

Od: barbakan* odpovědí: 10 změna:

Vážení,hypoteticky,kdyby jste měli možnost upsat se čertu(ďáblu),jaké přáni chcete mít?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Aby čerti okamžitě vychcípali*andel*

pt®

Myslím, že to není legrace, neupsala bych se za žádné přání. PT /stařenka/

slonbonjohn*

Co není legrace?! Myslel jsem, že se tu bavím s dospělými lidmi ...

hodnocení

0x

Aby bylo více slušnosti, a nehonila se většina lidí jen za majetkem a penězi...Stejně tady jednou všichni všechno necháme, a budem na jedné lodi.Přijde mě hlavně teď před vánoci, že spousta lidí vůbec neví proč vlastně se slaví vánoce...že máme být více pokorní, myslet jeden na druhého, ne v podobě drahého dárku, ale duševně..vzpomenout na ty co nejsou už mezi námi...vždyť Ježíšek se narodil chudý na slámě, a přesto se stal slavným, a lidé jej uctívají dodnes...

doplněno 20.12.09 21:38:

Teď mi došlo, že toto přání, by asi žádný čert nesplnil...ale ta představa je pěkná.

qwert*
hodnocení

0x

Být mladý, zdravý a bohatý se zachováním dosavadních zkušeností. :)

technikjirik*
hodnocení

0x

Mě stačí když mi má přání plní mí blízcí a Bůh mi dává stále najevo, že mne slyší, takže čerta nepotřebuju, ale kdych jej potkal chtěl bych mu doporučit, aby v tom pekle začali pořádně dělat svou práci. Možná by mohli začít s reklamou celoročně a ne jen 5. prosince

hodnocení

0x

Dlouho jsem přemýšlela nad vaší otázkou a došla jsem k závěru, že mi pár věcí chybí. Třeba zdraví, mládí, troška peněz by byla taky fajn, ale nic, nic nestojí za to. Už jen ta myšlenka, že nevím, co bude "potom" nestojí za to. *hej*

petr123*
hodnocení

0x

Napadlo mě tohle: Dej pozor co si přeješ, mohlo by se ti to splnit.*cert*

tygrioko*
hodnocení

0x

Já bych se klidně upsala čertu za to, aby ze světa zmizela pokrytectví a přetvářka, lhaní a podvody. Aby si uměli lidi sebe vážit a měli úctu k životu jako takovému. Pak by se zákonitě už nemusel nikdo čertu upisovat, čert už by neměl šanci, ač by se snažil sebevíc.

technikjirik*

pak byste asi tedy byla poslední upsaná duše...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]