Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké sluneční brýle?

Od: petrh* odpovědí: 12 změna:
Zdravím, otázka pro ženy,.. sedí bílé sluneční brýle k muži? A nebo by jste byli radši pro tmavší? Díky :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko.

Bílé brýle pro muže? Ani náhodou.Leda tak možná,možná těm mužům,kteří mají rádi pouze muže *smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslíte bílá skla nebo obroučky ? Jinak, jako muž bych si je nevzal (protože nejsem černoch, kterému by třeba slušely). Zdravím!

doplněno 28.01.17 10:18:

petrh - pokud jste mladík s touhou upoutávat pozornost, tak si je pořiďte. Jestli jste senior, tak raději ne.

doplněno 28.01.17 10:39:

petrh - pokud jste mladík, tak to neřešte. Ono Vám může být jedno, kdo si co myslí. Musíte mít ty správné "koule" a odvahu experimentovat. Já preferuji barvu černou, ale nejsem už mladík a "koule" už také nejsou jako za mlada .

petrh*
hodnocení

Myslím bílé obroučky a zrcadlovky.
petrh*
hodnocení

Vyloženě o to, upoutavat pozornost mi nejde, ano, jsem. Vice me zarazi , ze většina lidí píše, že tuto barvu nosí spise ženy a muži, co jsou na stejně pohlaví. Co si o tom myslíte vy? Díky za reakce.

hodnocení

0x

Myslím, že by to vypadalo poněkud zvláštně...

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Bílé obroučky vypadají na chlapovi poněkud podivně.

A taky si myslím, že to něco vypovídá o jeho osobnosti. (JÁ, jsem Bohem a celý svět mi patří.!)

Nedávno, před objektem, kde pracuji, přijel chlápek... Polák, který se postavil na vyhrazené místo pro invalidy s dodatkovou tabulkou, kde je uvedena přímo regist.Značka vozidla postiženého. Tak jsem ho na to upozornil a on jen mávl rukou.

"Něpitol, pajtašu"... To jsem od něj slyšel. Polsky umím dobře, takže jsem okamžitě věděl s kým mám "tu čest".

Asi za půl hodinky mu auto odvezla odtahovka na Hlubinu. :)

Ta paní, pro kterou je určené to vyhrazené místo pro invalidy, je chudák. Má dceru na vozíku a je sama.

Proč to píšu..?

Ten člověk měl na palici BÍLÉ brýle a růžovou čepici... *smich*

jezevec*
hodnocení

0x

Nejsem žena, ale slunečních brýlí už jsem měl moc. Nicméně nic se nikdy nevyrovnalo těmto, fakt má smysl ty peníze obětovat. Věrně mi slouží už čtvrtým rokem... A JSOU BÍLÉ :)

okbryle.cz/...

willy

Jezevec - vypadaji dobre, polarizuji ale? Nic tam o polarizaci nepisi...

I kdyz dnes koupim velice kvalitni polarizacni bryle i pod litr ... ;)

jezevec*

Úplně na rovinu - netuším :) . Neřešil jsem to. Přišel jsem do obchodu vyzkoušel desatery. V těchhle jsem se cítil nejlíp, líbily se mi a bylo skrz ně vidět tak, že to odpovídalo mým představám... ale mám je už hodně dlouho...

Bílé sluneční brýle často signalizují tzv. šampónka. Ale záleží to i na celkové "stylizaci" a chování dotyčného (nemusí to tak vždy působit).

willy
hodnocení

0x

Proc ne bile u muze? Co je na bile nepekne? Same predsudky ... *frajer*

Kvantova mechanika mluvi jasne: "Pokud vidite na nejakem predmetu bilou barvu, ten ma ve skutecnosti vsechny barvy, jenom tu bilou ne... ":-D

2kedar*

Souhlas...

Ovšem... v kvantové mechanice (Fyzice) se nevyzná přibližně tak asi... bajočko... 99,999999% populace.

Včetně mnoha fyziků. A to nehovořím o "teorii strun"... Tam je to úplný "maras".. :)

No, zítra bude sobota,,, a TO je jediné jisté.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]