Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko.
Bílé brýle pro muže? Ani náhodou.Leda tak možná,možná těm mužům,kteří mají rádi pouze muže
Dobrý den, myslíte bílá skla nebo obroučky ? Jinak, jako muž bych si je nevzal (protože nejsem černoch, kterému by třeba slušely). Zdravím!
petrh - pokud jste mladík s touhou upoutávat pozornost, tak si je pořiďte. Jestli jste senior, tak raději ne.
petrh - pokud jste mladík, tak to neřešte. Ono Vám může být jedno, kdo si co myslí. Musíte mít ty správné "koule" a odvahu experimentovat. Já preferuji barvu černou, ale nejsem už mladík a "koule" už také nejsou jako za mlada .
Zdravím.!
Bílé obroučky vypadají na chlapovi poněkud podivně.
A taky si myslím, že to něco vypovídá o jeho osobnosti. (JÁ, jsem Bohem a celý svět mi patří.!)
Nedávno, před objektem, kde pracuji, přijel chlápek... Polák, který se postavil na vyhrazené místo pro invalidy s dodatkovou tabulkou, kde je uvedena přímo regist.Značka vozidla postiženého. Tak jsem ho na to upozornil a on jen mávl rukou.
"Něpitol, pajtašu"... To jsem od něj slyšel. Polsky umím dobře, takže jsem okamžitě věděl s kým mám "tu čest".
Asi za půl hodinky mu auto odvezla odtahovka na Hlubinu.
Ta paní, pro kterou je určené to vyhrazené místo pro invalidy, je chudák. Má dceru na vozíku a je sama.
Proč to píšu..?
Ten člověk měl na palici BÍLÉ brýle a růžovou čepici...
Nejsem žena, ale slunečních brýlí už jsem měl moc. Nicméně nic se nikdy nevyrovnalo těmto, fakt má smysl ty peníze obětovat. Věrně mi slouží už čtvrtým rokem... A JSOU BÍLÉ
Jezevec - vypadaji dobre, polarizuji ale? Nic tam o polarizaci nepisi...
I kdyz dnes koupim velice kvalitni polarizacni bryle i pod litr ...
Úplně na rovinu - netuším . Neřešil jsem to. Přišel jsem do obchodu vyzkoušel desatery. V těchhle jsem se cítil nejlíp, líbily se mi a bylo skrz ně vidět tak, že to odpovídalo mým představám... ale mám je už hodně dlouho...
Proc ne bile u muze? Co je na bile nepekne? Same predsudky ...
Kvantova mechanika mluvi jasne: "Pokud vidite na nejakem predmetu bilou barvu, ten ma ve skutecnosti vsechny barvy, jenom tu bilou ne... "
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.