Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky hudební styl posloucháte a proč?

Od: kulpix* odpovědí: 20 změna:
Já jedu především Power metal a Melodic metal,
Když mám chuť klidně si pustím i techno.
Co vy máte nejraději?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, věkem a vývojem hudebního vkusu jsem se dostal k blues - to je základ veškeré moderní muziky. Zdravím!

jezevec*
hodnocení

0x

Tady je seznam CD interpretů z auta, kterým jezdím nejčastěji : Eminem, Wohnout, Rybičky 48, Tři sestry, Stratovarius, Nightwish, Pestalozzi, Záviš, Zakázaný ovoce, Socaled, Coco and Rosie. Takže směska...

Ale je fakt, že už jsem 41 letej stařeček... :-D

kulpix*
hodnocení

U mě to jsou
Delain, Nightwish
Stratovarius, Masterplan
Excalion, Meden Agan
Icon For Hire, Galnerius
Uriah Heep, R.J. Dio
Voivod, Behind the mirror
August Burns Reds
...
...
..
.
Mohl bych psát mnoho dalších.

hodnocení

0x

Dobrý den. Hard rock, jazz, blues, klasiku. Namátkou Led Zeppelin, Jethro Tull, Pink Floyd, Deep Purple, Uriah Heep, Stivín, velké jazzové orchestry napříč světem, Hooker, Mayall, Winter, Mozart, Bach, Smetana . Ale to je jen zlomek.

doplněno 27.01.17 15:56:

Ještě jsem zapoměl, že právě teď poslouchám Focus- Moving waves.

doplněno 27.01.17 16:36:

esterkabb*
hodnocení

0x
Ja posloucham predevsim italo disco, ted hlavne italo disco new generation.Pro me je to naprosto uvolnujici hudebni styl.
2kedar*

Zdravím.!

Taková "umělecká díla", se na LP deskách prodávají v zastavárnách na váhu.

Kilo LP - deset korun,-

Asi to bude něco svědčit o jejich kvalitě a "nesmrtelnosti".

Nedávno jsem však pořídil LP L.Armstronga z koncertu v Lucerně z roku 1965. Za dvacku..! :)

Ta deska snad nebyla nikdy přehraná.! Naprosto úžasný zvuk... i když MONO. *palec*

Toho Armstronga z Lucerny ´65, jsem si koupil v bazaru asi před rokem a měl jsem to stejné- jako nový. Akorát já dal za něj 150,- .

2kedar*

Zdravím.!

Ona samotná ta deska byla vydaná až v roce 1979 Pantonem a stála tehdy 80,-Kčs.

Je to "live" a je tam úžasná atmosféra... Nějak se toho nemůžu furt nabažit a poslouchám to

pořád dokola. Snad mě to brzy přejde. *smich*

Jinak jsem spíš na metal, hardrock.

Folk a dechovka mi nesmí do baráku..! *cert*

hodnocení

0x

Převážně rockovou klasiku,asi tak nějak jak píše Gamapolis. k tomu přidám ještě českou tvorbu- Progres 2, Blue Efect...Taky trochu klasiku ,třeba toto :

jezevec*
hodnocení

0x

Ale tohle pro mě zůstane stejně nejvíc... ¨Pokud vám z tohohle nepůjde mráz po zádech, tak už z ničeho...

kulpix*
hodnocení

Jedna z nejúžasnějších písniček.
Tarja je hvězda.

osel59
hodnocení

0x

Zrovna teď Black Sabbath. Takže klasický rock, hardrock a melodický metal - podle nálady. A v práci Radio Beat, ale to není o poslechu, spíš příjemná zvuková kulisa.

Na téhle hudbě ujíždím asi tak 45 let, prostě se mi líbí.

2kedar*
27.01.17 22:52

Bezwa... *palec*

hodnocení

0x

Tak já jsem klasická "kotlíkářka". Folk a country. Vítejte v třetihorách...

vykuk*
hodnocení

0x

Dospíval jsem koncem 80tých let tak to je: Sepultura, Death, Destruction, AC/DC a na druhé straně Madonna a house

Ale nedávno jsem se i zaposlouchal do tohohle Marc Enfroy

Jak šly léta, tak těch stylů, co si pustím, je více. Hlavně podle nálady.

osel59
hodnocení

0x

Před chvilkou jsem dokoukal dokument Lemmy. A teď si naliju sklenku jeho oblíbené Jack Daniels a připiju jeho památku a sobě na dobrou noc. No zkrátka jsem měl nádherný páteční večer.

2kedar*

Byl jsem v Budapešti na "Motorech"... *palec*

To se zapomenout nedá.! Lístek stál tenkrát 150,-Kčs (v přepočtu)

Kupovali jsme to přímo před Nepstadionem. Předskokani byli Pandorasbox.

euphoria
hodnocení

0x
Jen emotivní tóny. Poslechněte si třeba landless-connections (Slováci), nebo polyphia-amour , polyphia-nightmare (zrovna tohle je překrásné) , technicky ukrutně složité věci ale to je právě kouzlo toho stylu, dají vám krásný pocit a dokáže to málo kapel a když už, tak na dvou tónech... Jinak orchestrální hudbu, Mills brothers a podobně.

lidus*
hodnocení

0x

V poslední době musím poslouchat to co malé vnučky- Kety Pery, Shakira, Cyrus, Xindl X. Do auta mám ráda Martinovou, Tučného, Hradišťan, Nohavica. Z vážné hudby upřednostním Vivaldiho. Nejsem žádné děvčátko a znalec už vůbec ne, tak dávám přednost letitým skladbám-Nazareth, Beatles, Rolingstones, Quenn, z našich jsou to Kabáti. Řekla bych, že nejraděj mám rock, country a folk.

hodnocení

0x

Nejraději mám Čínský black metal. Něco podobného jako Tofi, Michal David a Machálková jen zpívané aborigijsky. A ještě Tibetské blues...óm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]