Tady je seznam CD interpretů z auta, kterým jezdím nejčastěji : Eminem, Wohnout, Rybičky 48, Tři sestry, Stratovarius, Nightwish, Pestalozzi, Záviš, Zakázaný ovoce, Socaled, Coco and Rosie. Takže směska...
Ale je fakt, že už jsem 41 letej stařeček...
kulpix*
U mě to jsou Delain, Nightwish Stratovarius, Masterplan Excalion, Meden Agan Icon For Hire, Galnerius Uriah Heep, R.J. Dio Voivod, Behind the mirror August Burns Reds ... ... .. . Mohl bych psát mnoho dalších.
Dobrý den. Hard rock, jazz, blues, klasiku. Namátkou Led Zeppelin, Jethro Tull, Pink Floyd, Deep Purple, Uriah Heep, Stivín, velké jazzové orchestry napříč světem, Hooker, Mayall, Winter, Mozart, Bach, Smetana . Ale to je jen zlomek.
doplněno 27.01.17 15:56:
Ještě jsem zapoměl, že právě teď poslouchám Focus- Moving waves.
Převážně rockovou klasiku,asi tak nějak jak píše Gamapolis. k tomu přidám ještě českou tvorbu- Progres 2, Blue Efect...Taky trochu klasiku ,třeba toto :
Zrovna teď Black Sabbath. Takže klasický rock, hardrock a melodický metal - podle nálady. A v práci Radio Beat, ale to není o poslechu, spíš příjemná zvuková kulisa.
Na téhle hudbě ujíždím asi tak 45 let, prostě se mi líbí.
Před chvilkou jsem dokoukal dokument Lemmy. A teď si naliju sklenku jeho oblíbené Jack Daniels a připiju jeho památku a sobě na dobrou noc. No zkrátka jsem měl nádherný páteční večer.
2kedar*
Byl jsem v Budapešti na "Motorech"...
To se zapomenout nedá.! Lístek stál tenkrát 150,-Kčs (v přepočtu)
Kupovali jsme to přímo před Nepstadionem. Předskokani byli Pandorasbox.
Jen emotivní tóny. Poslechněte si třeba landless-connections (Slováci), nebo polyphia-amour , polyphia-nightmare (zrovna tohle je překrásné) , technicky ukrutně složité věci ale to je právě kouzlo toho stylu, dají vám krásný pocit a dokáže to málo kapel a když už, tak na dvou tónech... Jinak orchestrální hudbu, Mills brothers a podobně.
V poslední době musím poslouchat to co malé vnučky- Kety Pery, Shakira, Cyrus, Xindl X. Do auta mám ráda Martinovou, Tučného, Hradišťan, Nohavica. Z vážné hudby upřednostním Vivaldiho. Nejsem žádné děvčátko a znalec už vůbec ne, tak dávám přednost letitým skladbám-Nazareth, Beatles, Rolingstones, Quenn, z našich jsou to Kabáti. Řekla bych, že nejraděj mám rock, country a folk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.