Nejste přihlášen/a.
Když mám chuť klidně si pustím i techno.
Co vy máte nejraději?
0x
Dobrý den, věkem a vývojem hudebního vkusu jsem se dostal k blues - to je základ veškeré moderní muziky. Zdravím!
0x
Tady je seznam CD interpretů z auta, kterým jezdím nejčastěji : Eminem, Wohnout, Rybičky 48, Tři sestry, Stratovarius, Nightwish, Pestalozzi, Záviš, Zakázaný ovoce, Socaled, Coco and Rosie. Takže směska...
Ale je fakt, že už jsem 41 letej stařeček... ![]()
0x
Dobrý den. Hard rock, jazz, blues, klasiku. Namátkou Led Zeppelin, Jethro Tull, Pink Floyd, Deep Purple, Uriah Heep, Stivín, velké jazzové orchestry napříč světem, Hooker, Mayall, Winter, Mozart, Bach, Smetana . Ale to je jen zlomek.
doplněno 27.01.17 15:56:
Ještě jsem zapoměl, že právě teď poslouchám Focus- Moving waves.
doplněno 27.01.17 16:36:
0x
Zdravím.!
Taková "umělecká díla", se na LP deskách prodávají v zastavárnách na váhu.
Kilo LP - deset korun,-
Asi to bude něco svědčit o jejich kvalitě a "nesmrtelnosti".
Nedávno jsem však pořídil LP L.Armstronga z koncertu v Lucerně z roku 1965. Za dvacku..! ![]()
Ta deska snad nebyla nikdy přehraná.! Naprosto úžasný zvuk... i když MONO. ![]()
Toho Armstronga z Lucerny ´65, jsem si koupil v bazaru asi před rokem a měl jsem to stejné- jako nový. Akorát já dal za něj 150,- .
0x
Před chvilkou jsem dokoukal dokument Lemmy. A teď si naliju sklenku jeho oblíbené Jack Daniels a připiju jeho památku a sobě na dobrou noc. No zkrátka jsem měl nádherný páteční večer.
0x
0x
V poslední době musím poslouchat to co malé vnučky- Kety Pery, Shakira, Cyrus, Xindl X. Do auta mám ráda Martinovou, Tučného, Hradišťan, Nohavica. Z vážné hudby upřednostním Vivaldiho. Nejsem žádné děvčátko a znalec už vůbec ne, tak dávám přednost letitým skladbám-Nazareth, Beatles, Rolingstones, Quenn, z našich jsou to Kabáti. Řekla bych, že nejraděj mám rock, country a folk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.