Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
je to jen u mě ten problém nebo hrabe Mozzile všem, co ji máte? Mám dnes úplně debilní písmo všude a hlavně všude kde se chci přihlásit, mi to píše, že to není zabezpečeno a mé data mohou být vyzrazeny
Jak to můžu vrátit do původního stavu?
Dobrý den, patrně došlo k automatické aktualizaci (Firefoxu nebo i antiviru), protože je nemáte zakázané. Zkuste se podívat do nastavení Firefoxu, nastavte ho správně (včetně písma), smažte cookies (ale nechte je povolené) a vymažte mezipaměť. Také můžete startovat Firefox se zákazem doplňků (může být problém i u některého z nich). Pokud neodstraníte problém ve Firefoxu, tak ještě zkuste spustit antivir a třeba něco najde. A jestli je problém se zabezpečením i u jiného prohlížeče, který také zkuste, tak by to mohlo dělat aktualizované nastavení firewallu či antiviru. Takže, možností je více. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.