Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kterých časopisech jsou soutěže

Od: arwi® odpovědí: 3 změna:

Mohli by jste mi poradit,v kterých novinách a časopisech vycházejí soutěže o ceny?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Ve všech bývají křížovky a mnohdy i jiné soutěže. Zrovna nyní Blek. soutěž-nesoutěž, jde o stírací (trhací) los.

hodnocení

0x

Soutěžím v časopise Chvilka pro tebe, posílám fotky na dané téma a když mi ji vytisknou, přijde mi poštou složenka. Je to můj koníček, k fotce ještě napíšu komentář a oni to použijí, jak se jim to hodí. Můžete tam poslat i vtipnou nebo zajímavou povídku, též je po vytisknutí fonančně ohodnocena.

hodnocení

0x
Určite časopisy Překvapení, Chvilka pro tebe, Claudia...tam je hodně výherních křížovek.
Bude jich vícero

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]