Něco, co dostaneme mailem a neuložíme to třebas na plochu, nejde nijak izolovat a dát jen tak. Podívejte se, jestli nad tím videem není ještě adresa na You Tube. Občas je. Jinak to otevřít, aniž bychom nahlédli do vaší mailové schránky, nepůjde.
Dělám, co můžu. Ale moc toho nemůžu. Jen jsem si tu Leteckou poštu před půl rokem vypsala, jak to mám dělat (samozřejmě to bylo všechno jasné) a už jsem se k ní nedostala a tedˇnevím, co napsat do příjemce a jakou adresu mailu, alespoň to po mně tabulka chce. Pomóóóc!
doplněno 25.01.17 21:34:
CtrlV dát na Poradně do odpovědi, nějak mi to nefunguje.
Už se nemůžu ani smá,. jak jsem z toho vyčerpaná! Zkusím ještě něco poslat, ať si to vyzkouším. Něco jiného jsem si posledně vypsala z rad rádců a něco jiného to po mně chtělo. Uf!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.