Nejste přihlášen/a.
Je mi to lhostejné
Babičko, je mi to jedno. I když jsem křtěný katolík, budiž mi omluvou, že pár dní či týdnů po narození jsem do toho ještě nemohla mluvit. A tak mě pokřtili. Já své děti už ne.
Církev většinou stála za vším špatným - pedofilie, odpustky, hladovost po majetku. Něco jiného hlásala a něco jiného konala. Podle mě je církev pokrytecká.
Z těch papežů na mě působil mile tak max. Jan Pavel II. Měl takový milý, dobrotivý výraz ve tváři. O Benediktu 16 se tradovalo, že byl v hitlerjugend. Ale kdo ví, ono se na každém něco najde, když se chce. Tenhle nový papež mě zase neoslovil tím, že je jezuita. O nich jsme v hodinách dějepisu slýchali jen to nejhorší.
Ale kdo ví. Určitě nám nijak neprospěje a doufám, že ani neuškodí. Ale určitě jsou naší společnosti někteří lidé daleko prospěšnější, než papež. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.