Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový papež

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

Jak se stavíte k výsledku volby papeže?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukusak*
hodnocení

0x

Zatím to vypadá lépe, než předchozí dva, ale uvidíme... :)

lidus*
hodnocení

0x

Je mi to vážně jedno. Jo otázka jak se stavím k církevním restitucím a jak vůbec vnímám církev která s Bohem nemá nic společného to by bylo na dlouhé povídání.

hodnocení

0x

Je mi to lhostejné

Babičko, je mi to jedno. I když jsem křtěný katolík, budiž mi omluvou, že pár dní či týdnů po narození jsem do toho ještě nemohla mluvit. A tak mě pokřtili. Já své děti už ne.

Církev většinou stála za vším špatným - pedofilie, odpustky, hladovost po majetku. Něco jiného hlásala a něco jiného konala. Podle mě je církev pokrytecká.

Z těch papežů na mě působil mile tak max. Jan Pavel II. Měl takový milý, dobrotivý výraz ve tváři. O Benediktu 16 se tradovalo, že byl v hitlerjugend. Ale kdo ví, ono se na každém něco najde, když se chce. Tenhle nový papež mě zase neoslovil tím, že je jezuita. O nich jsme v hodinách dějepisu slýchali jen to nejhorší.

Ale kdo ví. Určitě nám nijak neprospěje a doufám, že ani neuškodí. Ale určitě jsou naší společnosti někteří lidé daleko prospěšnější, než papež. Jaga.

ladaadal*
hodnocení

0x

Mě je to úplně jedno, neb jsem neznaboh. Jen jsem v trafice přejel očima nějakou stránku novin a zaregistroval jeho věk. Za chvíli myslím budou blbnout úplně stejně a úplně stejně zbytečně.

Přesně,jak to je v tom vtipu o Vendovi z Prahy.*smich*

No, jak známo, Vatikán je i významná světská síla.

hodnocení

0x

Je mi to lhostejné

Zatím vypadá sympaticky, ale myslím, že běh světa asi nějak neovlivní a můj život taky ne. Je to jeden z těch pohádkových dědečků, kterých už bylo spousta. Ale takový podobný typ bych si docela dovedl představit jako prezidenta.

hodnocení

Kdo ví, jak by kněží dopadli a jestli by bylo tolik průšvihů, kdyby zrušili celibát. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]