Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo letos zemře?

Od: jezevec* odpovědí: 35 změna:

Vím, že je to cynické, nemorální a nechutné. Předesílám, že nepřeju nikomu nic zlého. Ale i tak mi to nedá, abych se vás nezeptal na váš tip.

KDO ZE ZNÁMÝCH LIDÍ PODLE VÁS LETOS ZEMŘE?

A třeba si můžeme na Silvestra popovídat o tom, kdo se jako první trefil :) Ale to už by byl cynismus nadruhou... :)

Můj tip : Bohdalová, Gott

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klus
hodnocení

0x

Nějaká babička nebo i děda z domova důchodců. A to se určitě děje denně, takže určitě zvítězím já !

jezevec*
hodnocení

Kdo ze ZNÁMÝCH lidí (rozuměj populárních, slavných)... :)

hodnocení

0x

Gott má malé děti, takže tomu to opravdu nepřeju...

doplněno 22.01.17 21:37:

Já vím, ale raději takové věci ani netipuju. U toho Gotta by se na to bohužel tipovat dalo.

jezevec*
hodnocení

Ale já se neptal komu to přejete... ale koho tipujete!

sebod*
22.01.17 20:48
hodnocení

0x

culdabulda1*
hodnocení

0x

moc se raději neptejte, nebo to "klepne" třeba i Vás.

jezevec*
hodnocení

Ale já nejsem slavnej. Já nikoho nezajímám... :-D

culdabulda1*

jezevec

- v této souvislosti byste se ovšem proslavil přinejmenším zde na Poradně.

mazec
hodnocení

0x

Bohdalka? 17 lidí tipuje že se letos vdá*haha*

jezevec*
hodnocení

Ale ti tipují, že si jí vezme Bůh... :-D :-D :-D

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nepřeji to nikomu, ale smrt patří k životu. S tím nikdo nic nenadělá.

Podle mě jeden z kandidátů je Jaroslav Čejka, ač by mě to částečně mrzelo. Co se týče Gotta a Bohdalové, tak ti tu budou ještě dlouho.

hodnocení

0x

Strašný ! jak Vás muže napadnou založit tohle téma a bavit se tipováním a hádáním kdo umře.

Pokud se to ostaním zdá normální se takhle bavit tak se omlouvám.

jezevec*
hodnocení

Jsou sázkový kanceláře, kde si na tohle můžete dokonce vsadit. Smrt je normální součást lidské existence. Netvařme se, že neexistuje...

culdabulda1*

- měli jsme spolupracovníka, kterej taky "tipoval" , kdo z "mladých" kolegů je do třetice na řadě (tenkrát nám umřeli dva 40-letí spolupracovníci) - a kdo si myslíte, že byl třetí -?! ... Málem jsme začali tenkrát věřit na "boží mlýny" .

doplněno 22.01.17 22:23:

ildika

- no, to je obzvlášť blbý - člověk by holt neměl "temné síly" příliš provokovat !

Čuldo, u nás jedna sousedka tipovala, kdo ten rok zemře - do dvou měsíců zemřela nešťastnou náhodou její dcera ve věku 20+ let. *sok*

doplněno 22.01.17 22:46:

My jsme tehdy z toho byli všichni vedle... Ta holka byla naprosto zdravá, měla spoustu plánů do života, a takto to skončilo.

72mona3*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že nesleduji bulvár, mám jistou nevýhodu. Ale kandidátem by mohl být Petr Novotný. M.

danys*
hodnocení

0x

Tipuju, že zemřete buď vy nebo někdo z vaší family. :)

jezevec*
hodnocení

... tak možný to je... :-D

hodnocení

0x

Optimističtěji. KDO ZE ZNÁMÝCH LIDÍ SE, PODLE VÁS, LETOS NARODÍ? *nevi*

Za nějakých třicet let se to jistě dozvíme i zde! :-D

damandys
hodnocení

0x

Všichni teroristé, říkal to Trump.

host*
hodnocení

0x

Babiš na smrt z vyděšení že kleklo EET.

hodnocení

0x

Žádná myšlenka nezanikne, je to energie, proto by se to nemělo takhle přivolávat. Až to přijde, dozvíme se to všichni, tak proč tipovat jak na chrtích dostizích, když jde o lidské životy?

Blesík má pravdu, takto si vytváříme budoucnost, svými myšlenkami.

hodnocení

0x

To jsou teda otázky. Tipovat můžete, ale současná zdravotní péče dokáže udržet při životě lidi, kteří by před 30 lety byli už 10 let po smrti.Jinak mě napadl Trump, ten je tak samolibý a nafoukaný, že se snad na to Bůh už nemůže koukat.

dajko, Bůh se na to může koukat, protože on dal lidem svobodnou vůli, takže když chce někdo být samolibý a nafoukaný, tak prostě takový je. A zase je pouze na lidech, zda se něco zlepší, nebo ne.

hodnocení

0x

Nesmírně je mi líto kardinála Vlka, který má rakovinu plic, která metastázuje do kostí. Ať je Bůh k němu milosrdný a nenechá ho trápit, bez vyhlídek na lepší budoucnost.

extra.cz/...

Taky jsem byla překvapená, ale je mu už 84 let, co by za to jiní lidi dali...Myslela jsem si, že je mladší.

vykuk*
hodnocení

0x

jezevec je odpad

nyní ses stal známou osobou a tak jistě víš, kdo podle mě je na seznamu s malým s

rest in pain

hodnocení

0x

Tohle tipování je nemravné, nechutné a nemorální. Jak to vůbec mohlo někoho napadnout?

Se životy se přece nelicituje jako v mariáši. Nedovolím si toto hádat a nepřála bych smrt nikomu, snad jen pár vrahům, které živíme dlouhodobě v kriminálech - Heparinový Zelenka, manželé Stodolovi, vrazi dětí...Ti na světě zbytečně zabírají místo a mají se v basách líp, než mnozí důchodci na svobodě.

Toto tipovat je blbost na entou. Napadlo někoho z vás, že než skončí lonský rok, nebude mezi námi třeba příjemný a vtipný Vlado Štancel /+52/ z Černých ovcí? Nenapadlo, viďte.

Znám jednoho člověka ve svém blízkém okolí, pro něhož by byla smrt vysvobozením. Ale ani tomu to nepřeji, i když ze života nic nemá. A nedovolila bych si tipovat jeho konec, jednou bych si to mohla vyčítat. Jaga.

culdabulda1*

babajaga

- máš sice Marcelko, pravdu, ale zase na druhou stranu - člověk je smrtelnej, smrt je součástí života a nikoho nemine, ani ty největší vtipálky a neznabohy , tak proč by si nemohli trochu "zatipovat"?! - dokud jim je ještě "do zpěvu" ... Však, až dojde na ně - smát se jistě nebudou !

A tím, že uvažuju, nebo tipuju, kdo ze známých osobností brzy zemře - nikomu ještě smrt nepřeju ! Ostatně celebrity se nám vnucují v každém plátku a při každé příležitosti - navíc si osobují právo rozhodovat a hovořit za "tupý" národ, takže se nemůžou moc divit, že se národ na jejich účet takříkajíc "baví" . Život není holt žádná charita...

hodnocení

0x

Na co myslíme, to do života npřitahujeme.

vychodniblok
hodnocení

0x

filip, je další na řadě po ransďákovi, do toho se přimotali alexandrovci. Zeman, ťok, sobotka,foldyna,marksová, hašek, babiš,holan(u toho si to nepřeju)... sakra nemám čas tady číst všechny členy čssd+ano

culdabulda1*

- no, Vy jste se tedy rozjel ...

tipar
hodnocení

0x

jezevec,babajaga a červená karkulka

cechacek*
hodnocení

0x

Staří odcházejí a mladí moudří přicházejí, občas něvědí co s roupama, má to jednu nevýhodu, starej a přestárlej může říci, že byl mladý, ale mladý, moudrý, chytrý, vzdělaný, kvalitně zdráv nemůže zaručit, že bude starý a to by měli mladí nějak změnit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]