Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční hra

Od: filip84* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ja jsem se chtel zeptat jestli je mozne znova aktivovat hru ve sluzbe steam kdyz se mi tam objevilo misto hrat koupit

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakou hru? Znovu aktivovat? Předtím jste ji měl aktivovanou a teď už není? Co se stalo, že už není aktivovaná? Chce to více informací...

nox®
hodnocení

0x

Zkusil bych přemazat cache soubory Steamu, případně celý klient přeinstalovat. Pokud to nepomůže obrátit se na podporu. Otázka je také, zda-li byla hra kupovaná přímo přes Steam nebo pouze aktivovaná a koupená z nějakého jiného obchodu. Dost často totiž kódy na hru bývají z pochybných zdrojů a může se stát, že některé kradené kopie jsou deaktivovány.

filip84*
hodnocení

hra byla kupovana v obchode hral jsem asi pul roku a pak se mi tam ukázalo misto tlacitka hrat koupit.

Uz jsem zkousel vsechno a nic neslo ptal jsem se skoro vsude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]