Novoroční přání P.F 2010 Než jen hodně tleskat už mi nezbývá, moje přání jistě nemá chybu žádnou. Ať zastihne Vás dobrá zpráva příznivá, že na Nový Rok všechny smutky padnou. Ze všeho ať nejste příliš zděšeni, že k životu vám nestačí jen chleba? K tomu chlebu přeji tučnou pečeni a také lásky,kolik bude třeba. Dědkům,babkám krásná vnoučata, mladým domek s krásnou zahradou. Dívkám ať jsou jako z růže poupata. Zloději ať na Nový rok nekradou. Důchodcům pak přeji pevné zdraví, aby obešli se bez zdravotní péče, a snášeli život jak hrdinové praví, buď ve stoje,nebo aspoň v kleče. Připíjím všem tím perlivým mokem. Ať léta neběží a čas zastaví se! Na zdraví!Až Rok se sejde s Rokem pak mnohé vlasy stříbrem obarví se. JB 2010
papene*
I já Vám všem přeji hodně štěstí,zdraví a lásky v novém roce 2010
Krásný nový rok všem, hlavně aby byli všichni zdraví, panovala pohoda a lidé si nezáviděli. Co víc si přát
camelot*
Tak pratele, pomalu nam stary rok konci a prichazi novy, tak at je pro nas alespon o kousek lepsi nez rok 2009, co rikate? At se naplni Vase ocekavani, hodne zdravi, lasky, stesti a sily, to Vam vsem preje Camelot
Jsem moc ráda, že vás tady všechny mám, kolegáčkové, a že se máme všichni dohromady a dokážeme si pomoct a udělat si radost i maličkostí, která může být v jistou chvíli pro někoho veliká. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.