Nejste přihlášen/a.
Já jsem rád, že tam jedeš. Pravděpodobnost, že se vrátíš je nízká. Jednak v poslední době dost padají letadla, a pokud je tam budeš multikulturně obohacovat, tak je možné, že tě ukamenují zároveň se slečnou. Nebo každého zvlášť, teď nevím přesně. Naivních telat tvého ražení je v republice dost. Jeď synku.
Vašku Vašku, tak nevím, jestli jsi provokatér nebo ignorant. Představa, že přiletíš do Dubaje, fotrovi strčíš flašku becherovky v dárkové taštičce ,mámě vrazíš kytku a půjdeš si s dcerkou užít na hotel svědčí o tom, že o islámu nevíš ani ň. Ještě nejlíp, kdybys sebou vzal pod pravou paži čivavu a zásadně lidem na uvítanou podával levou ruku. Tím si naděláš hooodně přátel.
Co to tu píšeš za nesmysly? V SAE jsou úplně jiné zákony než u nás ! Uvědom si to, policie by přijela tak maximálně na tebe. Jak jsem psal, přečti si korán, vyhledej si něco o kultuře a pak se znovu zeptej .
Pane bože, víš ty vůbec, kde a co je Dubaj? Tam snad ani žádné soc. dávky nejsou každý druhý tam má naftové pole, proto tam takovéhle vymoženosti nepotřebují
.
Přijde mi to, jako když čtyřleté dítě řve na rodiče, že tu hračku prostě chce, ale už ho nezajímá, že rodiče na ní nemají peníze a že to není hračka, ale motorová pila, která by ho rozřezala na hadry. .
No co, lidí je jak s...k, jeden sem, jeden tam ...
Myslela jsem si, že tahle otázka bude jen nějaká provokace, ale ty jsi asi vážně asi tak naivní..
Spousta spolužáků chodí s holkou a nic se neděje.. Ale kolik jich chodí s muslimkou? Nemůžeš přece srovnávat holku, která chodí do kostela a je křesťanka, s muslimkou? Nejprve si o jejich náboženství něco přečti a uvědom si, že ty jejich životní postoj nezměníš. Z kluka z čech, si tam fakt nikdo na zadek nesedne!
V těchto zemích jsou úplně jiné zákony, než v Evropě. Žena tam nemá takřka žádnou cenu, za neuposlechnutí ji může mužská část rodiny trestat, dokonce až smrtí. Mají velice pevné vazby, muslimové se smějí brát jen mezi sebou, ženicha pro nevěstu vybírá rodina. Ona musí poslechnout. Kdepak nějaké radovánky před svatbou, na to můžete zapomenout. Muslimka se nesmí ani dotknout cizího muže, je třeba tabu podat cizímu muži ruku. A rodina ji velice dobře hlídá.
No a nakonec, i kdybyste si ji neposkvrněnou vzal, třeba budete po svatbě nemile překvapen, až o svatební noci sundá burku. Třeba se Vám nebude vůbec líbit. Ta burka je výhodná pro dívky, které příliš krásy nepobraly. Na veřejnosti nejsou vidět a po svatbě už je pozdě na jakoukoliv reklamaci!
Nechala bych si na muslimku pěknou vzpomínku a poohlédla se po dívkách tady u nás. Nejsou určitě ošklivé a nebudete kupovat kocoura v pytli. Jaga.
V zadnem hotelu v Dubaji je neubytuji spolu, pokud nejsou manzele. Ona pujde do zenske sekce a on do muzske. Pokud by je chytli na pokoji spolu, ona bude mit opravdu vazny problem a ho "vymyskuji" ...
Pokud ale ona studuje v emiratech, mohla by znat nejaky hotel pro "westernaky" a tam se da. Takto to je v Saudske. Pravdou je, ze Emirat je otevrenejsi nez Saudska, ale tady je otazka jina - otazka nabozenstvi a jestli se jedna o krestany nebo moslimy, zblbli jsou vsichni ...
"Občas proběhne v televizi zpráva,jak muslimku kamenují za nedovolený sex" - tyto zpravy filtrujte. Jsou to lzi, kterych je mimochodem v televizi snad sto procent
Celé mi to přijde jako vymyšlené a jestli není, odráží to myšlení dnešních mladých lidí. Jsi natolik inteligentní, že se dovedeš zamilovat v cizím jazyce, ale už ne na to, aby jsis něco zjistil o její kultuře. Nemluvím o tom, že se o tom mluví od rána do večera v TV.
Film na podobné téma: csfd.cz/...
V 19ti si jezdíš do SAE? Dobře, jednou beru, ale jedeš tam znovu? Tvoji rodiče jsou asi milionáři. Když s ní chceš "chodit"to tam budeš za ní jezdit třeba tak alespoň 4x do roka?
Na nějaké chození, líbání, držení za ruce nebo dokonce sex určitě zapomeň, na svatbu z 99,9% taky. Náboženství, rodina a celá ta kultura ti to nedovolí.
Podle toho co jsi zde napsal nejsi hloupý, otevři si google a vyhledej si informace o islámské kultuře, přečti si korán. Myslím si, že tam najdeš odpověď na většinu tvých otázek. Pokud ne, tak pak se tady zeptej, pak už nebudeme tak skeptičtí.
Kamarádovi kup krabičku nebo paňáka, protože má pravdu.
vzpamatuj se, dokud je čas, je to muslimka, která žije v Dubaji, jakou to má budoucnost?. V Dubaji jsem byla minulý měsíc a bacha na to, nic na veřejnosti nezkoušej,pokud se s ní budeš držet jen za ruku, rádi zastavují z mravnostní policie, zda je holka vdaná, někteří museli nosit dokonce s sebou oddací list. Ty oddělené dny na pláži pro dámy dva dny v týdnu a zbytek páni, ty mě taky dostali. Prostě úplně jiná kultura, nechápeš do čeho se ženeš.
Ona se může kvůli tobě dostat do silných problémů, pokud je skutečně ortodoxni muslimka. Náboženskák policie opravdui funguje.A taky by Tě mohli donutit, abys konvertoval.
17 nicků a 17 založených otázek. Fantazii máš dobrou, ale v téhle otázce se už dostáváš do oblasti sci-fi. Nebylo by vhodnější začít psát román?
Zásah? Jaký a proč? Předpokládám, že uživatelé poradny jsou svéprávní a umí se sami rozhodnout, zda chtějí podobné dotazy ignorovat nebo se jimi třeba jenom pobavit. Případně na ně v rámci pravidel reagovat.
Dobrý den, mimo dotaz - nebyl by vhodnější zásah sys nebo admina, když je tazatel takto odhalen? Ono pouhé (a až již tradiční) zveřejnění jeho chování na poradně mně přijde nedostatečné. Zdravím!
mp - to nebyl útok, ale podivení, že vedení poradny ví o tom, že někdo používá 17 nicků (a zřejmě na stejnou IP adresu) a ještě nezasáhlo. Ostatní tuto informaci nemají a nemohou zablokovat trolla.
Snad by bylo lepší řešit to dříve, neveřejně a rázně.
ladinpraha - no, takto pouze všem oznamujete, že o podezřelém chování tazatele víte, ale nic jste (kromě tradičního zveřejnění) z pozice sys neudělal. A k pobavení slouží snad rubrika o vtipech a jiné zábavě - zde to vyvolává dojem pravdivosti a podle toho také většina rádců reaguje.
To si nemyslím, provokativní dotaz si vyhodnotím hned, teď je otázka, že taky mám rád kontroverze, tak mu to vpálím, jenže obyčejně jsem smáznut já. Ale tak to v životě chodí.
Ať to dopadne jak chce, stejně pro tebe bude hodně zajímavá zkušenost s obřezanou ženou. A pak to, co za sebou zanecháš. Až budeš pryč a ona se bude chtít vdát. Nečistá, opotřebovaná! Jak to říkala liška? Jsi zodpovědný za to, co jsi k sobě připoutal? „Lidé zapomněli na tuto pravdu,“ řekla liška. „Ale ty na ni nesmíš zapomenout. Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal. Jsi zodpovědný za svou růži...“ „Jsem zodpovědný za svou růži...,“ opakoval malý princ, aby si to zapamatoval. Antoine Marie Roger de Saint-Exupéry
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.