Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivný sen

Od: tylerhall* odpovědí: 3 změna:
Zdál se mi podivný sen, bydlel jsem asi v New Yorku ve světovém obchodním centru, (soudím podle výšky a jaký jsem tam měl výhled). Tak se dívám z okna a najednou vidím jak padá meteorit primo do města kousek ode mě. Potichu si říkám hlavně ať ta budova nespadne, no a samozřejmě ucitim doma tu tlakovou vlnu a barák jde k zemi. Když padám tak přes sebe hodím peřinu a doufám. No a pak už jen nic a jsu někde jinde kde bylo oranžové pozadí a následuje další sen... Podivný sen jaky vždy, taky máte podobné které nedávají smysl?
doplněno 18.01.17 10:03: Ještě dodám že tam se mnou bydleli 2 strýcové taky nechápu proč.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sny které nedavají smysl má určitě každý človek, to není nic neobvyklého. Také je mám, ale nebudu je zde ani vypisovat, protože je to na dlouho a je to "zbytečné".

Co vlastně chcete vědět? :) Důležité je si uchovat a klidně i zapsat ty dobré sny, není na tom nic špatného a je docela zábavné si je pak čas od času přečíst a připomenout *smich*

hodnocení

0x

Sny mají určitý význam, třeba to, že padáte z výšky dolů, by Vás mělo upozornit, že v něčem nepostupujete v životě se souladem s Vaší duší. Tento sen se mne také týkal, padala jsem opakovaně s kácející se věží, nikdy jsem však nedopadla, vždy jsem se probudila. Už si ale nepamatuji, o co v mém životě tehdy šlo, myslím, že se to týkalo záležitostí, které jsem odmítala řešit. Sny se občas opakovaly, dlouhodobě, tak, jak jsem dlouhodobě věci odmítala řešit. To jsem tehdy vyčetla v nějaké knize, vysvětlující sny. A vím, že to sedělo.

Já bych přidal svůj názor k vašemu příspěvku. To co píšete, nebylo zatím nijak dokázáno. Každopádně souhlasím, ale jen z části. Některé sny mají význam, ale pouze ty opakující se. To je můj názor. Určitě bych neřekl, ža každý blábol, který mozek vyplodí, má nějaký význam a budu ho hned hledat ve snáři, to rozhodně ne.

Dříve mě také trápil jeden sen, který se mi opakoval a cítil jsem se hodně v úzkosti po každém probuzení, od té doby, co jsem se tomu snu postavil a ve snu něco pozměnil, tak už se mi nezdál, ale třeba se zase vrátí, není to zase tak dlouho, tak uvidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]