Nejste přihlášen/a.
Sny které nedavají smysl má určitě každý človek, to není nic neobvyklého. Také je mám, ale nebudu je zde ani vypisovat, protože je to na dlouho a je to "zbytečné".
Co vlastně chcete vědět? Důležité je si uchovat a klidně i zapsat ty dobré sny, není na tom nic špatného a je docela zábavné si je pak čas od času přečíst a připomenout
Sny mají určitý význam, třeba to, že padáte z výšky dolů, by Vás mělo upozornit, že v něčem nepostupujete v životě se souladem s Vaší duší. Tento sen se mne také týkal, padala jsem opakovaně s kácející se věží, nikdy jsem však nedopadla, vždy jsem se probudila. Už si ale nepamatuji, o co v mém životě tehdy šlo, myslím, že se to týkalo záležitostí, které jsem odmítala řešit. Sny se občas opakovaly, dlouhodobě, tak, jak jsem dlouhodobě věci odmítala řešit. To jsem tehdy vyčetla v nějaké knize, vysvětlující sny. A vím, že to sedělo.
Já bych přidal svůj názor k vašemu příspěvku. To co píšete, nebylo zatím nijak dokázáno. Každopádně souhlasím, ale jen z části. Některé sny mají význam, ale pouze ty opakující se. To je můj názor. Určitě bych neřekl, ža každý blábol, který mozek vyplodí, má nějaký význam a budu ho hned hledat ve snáři, to rozhodně ne.
Dříve mě také trápil jeden sen, který se mi opakoval a cítil jsem se hodně v úzkosti po každém probuzení, od té doby, co jsem se tomu snu postavil a ve snu něco pozměnil, tak už se mi nezdál, ale třeba se zase vrátí, není to zase tak dlouho, tak uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.