Nejste přihlášen/a.
A)Velmi hezkou, s neutrální povahou a normální inteligenci
B)Velmi hezkou, se špatnou povahou a vysokou inteligencí
C)Nejhezčí ve stotisicovém městě, se špatnou povahou a normální inteligenci
D) Trošku nadprůměrnou s dobrou povahou a nízkou inteligenci
E) Průměrnou s dobrou povahou,a normální inteligenci.
F) Podprůměrnou s dobrou povahou a vysokou inteligencí
"Průměr, podprůměr,nadprůměr Atp. Je vždy dle vzhledu, vaším úkolem je zvolit nejideálnějšího partnera bez zmeny osobnosti. Já bych vybral asi D ale nevím protože A je také lákavé ...
Chlapy, kluci hlasují pro holky a holky, ženy hlasují jako by tam byly muži, kluci akorát se inteligence vymění za peníze.
E
To je anketa. Podle mě je (z vaší nabídky) ideální E nebo F. Co se týče nízké inteligence, která by vám nevadila - představte si, že ta osoba se bude podílet na výchově vašich společných dětí a na vedení domácnosti. Věřte, že by to nebylo žádné "terno".
Také se může stát, že děti budou po ní: čili buď budou mít velké problémy už na ZŠ, anebo budou rovnou přeřazeny do speciální školy. Inteligence není to hlavní v člověku, ale zase to není věc, která by se mohla úplně přehlížet, pokud jde o společnou budoucnost.
Když tě nějaká holka přitahuje, děláš si tabulku? Co znamená hezká, průměrná, podprůměrná? Pro někoho podprůměrná holka, je pro někoho jiného zajímavá (s klukem to samý, možná to platí ještě víc). Inteligenci má každý jinou, takže zřejmě myslíš vyšší, stejnou nebo nižší než ten, kdo si vybírá. To samé s povahou...když budeš denně krást, nebude ti u zlodějky připadat, že má špatnou povahu. Inteligence se vymění za peníze? Radši budu s klukem, co má stejně vysokou inteligenci jako já a budu si s nim tudíž mít co říct, než s hloupějším, co přišel k penězům.
A-C pokud nejsi na stejném postavení většinou nedopadne dobře, znám D a opravdu ne. Bože kdyby se radši starali o knihy než o vlasy tak by bylo na světe lépe. takže za mě to je E-F ale podle mě nejde o vzhled. Každý má jiné požadavky a u mě to nejsou vzhled ale to se umět zasmát, trošku rebel a obří srdce :D
Jo a i když to zní že vypadám jako ezechiel tak tomu není ba naopak ale ze všeho nejvíce nesnáším když se dnes hledí jenom na vzhled - hlavně ten posměch pod pojmem retard - ha ta šilhá, ha ta má blbý hlas, ha ta má ohlý nos apod. bych hned bral pálkou po hlavě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.