Zdravím, Poradil by mi někdo jakou vybrat banku když si chci založit účet a jak je to s platbami do zahranici aby to bylo co nejlepší vůbec nevím jakou banku. Přemýšlím o raifce,moneta,csob. Chci objednavat hhlavně v aliexpresu atd. Chci nabíjet na paypal a vybírat z bankomatu nepotřebuju to nevyuziju. Chci hlavně online platby
Za mě se vykašlat na nějaké studentské účty a založit si běžný účet například u mBank, Fio, Air Bank, Equa...
Mají vedení i online platby zdarma, já mám účet u mBank asi tři roky, dostal jsem (byla akce) při založení na účet pětistovku a za tu dobu jsem bance "zaplatil" na poplatcích maximálně stovku za nějaké výběry, takže jsem pořád kolem 400 Kč v plusu
mbank nebrat, utíkám od nich. Nejdražší kurz, bankovnictví rádoby wow efekty, ale krkolomné neintuitivní ovládání. Držel bych se fio/equa/air. Já teď založil air a spokojenost - super bankovnictví na netu i v mobilu, 1% úročení, měl jsem od mbanky odejít dřív.
Ano, jak již bylo zmíňěno studenstké účty nejsou tak výhodné, ale pokud chcete studentský účet, tak doporučuji RB, hlavně pokdu budete chtít i spořit. Spořák je k tomu free a je to nejvýhodnější úrok an trhu, oproti lowendovým naoko všechnozdarma bankám jako Air, Fio Equa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.