Nejste přihlášen/a.
Chci slyšet názor.
Jsem ženatý, ale v našem vztahu to občas jiskří, ale jinak v pohodě. Je mi 38. let
Asi 1 rok jsem měl v kanceláři na výpomoc jednu skvělou kolegyni. Byla velice šikovná a i velice příjemná. Moc jsem si s ní rozumněl. Byl to takový anděl. Když jeden měl třeba narozeniny, tak jsme si dali nějaký dárek a obráceně. Moc mě mrzelo, že skončila, ale takový je prostě život. Pak jsme si napsali spolu jen pár emailů co je nového atd.
Je také vdaná a oba jsme stejný ročník. Má však manžela, který je o 14. let starší a 2 děti.
Teď po cca. 5 měsích jsme se spolu setkali, neboť jsem jí musel donést nějaké potvrzení z práce. Šli jsme do cukrárny na kafe a nádherně jsme spolu pokecali asi 1,5 hod. Popřál jsem jí také k narozeninám, dal dárek a dostal od ní i také menší dárek.
Když jsme se loučili, tak sama bývalá kolegyně mi říkala: Bylo to moc pěkné setkání a já říkám: Bylo to fakt skvělé. Určitě se musíme spolu brzy zase sejít a ona na to řekla: To určitě fakt musíme a pak jsme se rozloučili a každý šel svou cestou domů.
Byl jsem ještě celý večer z našeho setkání po 5-měsích hodně nadšený a pořád jsem.
Jaký na to máte názor?
Chci se zeptat, zda si myslíte, že po mě kolegyně jede? Nebo se jedná jen o flirt?
Jste-li oba "zadaní" (manželství) pak , bude-li se Váš vztah vzájemně i nadále úspěšně prohlubovat, jednoho dne budete postaveni před volbu, komu a čemu dáte přednost, nelze sedět trvale na dvou židlích najednou bude to dilema, a v podstatě se mu nelze vyhnout, jisté je že ať tak či onak neuděláte dobře, citově to pak může být celkem nápor...
Když žena toto řekne muži,tak jí rozhodně není lhostejný,co se týče citů.Určitě na vás myslí. Jde o to co uděláte.Co bude ale potom? .
To ano, také si myslím, že na mě myslí a já na ni také. Určitě je skvělé, že se nebránikla v budoucnu další schůzky. Co udělám, netuším, fakt ne.
Spalu s Venkovanem říkám "naker oda". V jednotvárnosti života, v kolotoči povinností, člověk vítá všechno, co je jiné, příjemné. A jiná, příjemná, je žena. Když to zůstane tak, jak to je, nic se neděje, zůstane vzpomínka. Ale jestli příjde další setkání, změní se to. Pro vás i pro ni. Přeroste to nejprve v příjemnost, pak příjdou výčitky svědomí a nakonec dvě pekla.
Fakt, naker oda!
Jirko Pavelko, přečti si poslední větu, tu před smajlíkem, ještě jednou!
V případě, že si spolu "něco" začnete, všechny hodnoty, které má vaše manželství a vaše manželka pro vás přestanou existovat, to, čeho jste si do současnosti cenil, nebude pro vás znamenat vůbec nic, protože vaše nové zážitky to převálcují. Navíc, manželka to pozná, ženy mají dost vyvinutou intuici.
Takoví jako jste vy by se ani neměli ženit . Manželství a nějaký jeho smysl pro Vás nemá žádný význam, stejně přeskočíte jinam jako nezadaný...Zdá se mi tedy, že spíš Vy jedete po kolegyni, než obráceně, její názor zde neslyšíme, takže může být jen milá a vstřícná, ale o nic víc jí nejde.. Vám ano..
Proč jen dnešní doba? Dříve se to nedělo? Myslím, že jsou lidi pořád stejní, akorát dříve nebyl internet, tím pádem se o tom tolik nepsalo.
Taky to zahýbání nechápu, ale asi se setkáváte s jinými lidmi. Já jen s věrnými. Těch je taky dost. Nebo se spíš s tím nikdo nechlubí.
niko
Jistě dříve se to dělo také, ale ve společnosti přece jen bylo jakési větší povědomí o tom, že pokud někdo vstupuje do manželství (nebo má dlouhodobý vážný vztah) je to něco "závaznějšího" na co by se při nejmenším měl brát ohled. Dnes? Nejen že tato slova jsou u mnoha lidí prázdným pojmem ale navíc se s tím lidé ani netají "veřejně na tvrdo". Čili v tom je posun oproti minulosti více než podstatný, většina s tím nemá problém. Nic asi zaostávám protože to co se dnes považuje za naprosto "normální" dříve normální rozhodně nebylo, a dělo-li se něco takového tak se tím nikdo nechlubil...
Dám Vám příklad, vdáte se a po čase zjistíte že ten váš má další ne jeden ale hned třeba dva vztahy, když se na to zeptáte řekne vám ano je to tak, nemám s tím problém to je dnes normální ne? Čili v tomhle jsem trochu "staromódní" nepovažuji to za normální...
Opravdu se stýkáte jen s věrnými? Já si také dřív myslel že jsou "věrní" než jsem přišel na to jak se věci mají...
Další z mého okolí můj další velmi dobrý známý dá se říct přítel, měl také "vážný dlouhodobý vztah" se ženou s níž si více než rozuměli klapalo to, žil léta v domnění že si jsou věrní, ve skutečnosti byl věrný jen on, o tom že udržovala zároveń další paralelní vztahy nevěděl až do doby než ho na to upozornili jeho známí kteří si všimli co dělá ta jeho v době když nejsou spolu...
Dříve se to také dělo.Buď on nebo ona si někoho našla.A buď on nebo ona se nechtěli rozvést,rozvod se moc nenosil.Co by na to řekli lidi.Takže v době minulé a předminulé to vypadalo,jak jsou v rodině všichni štastni a věrni.Člověk z této planety se může zamilovat kdykoli,kdekoli a nikdo neví,kdy ho to potká.
Jde spíš o přístup, holt budu se s tím muset vyrovnat že dnes je nevěra brána jako normální ba zdravá záležitost, kdo nepodvádí druhého není "in", ale to je jen můj problém, zase mně doba v čemsi "předběhla"...
Nezapomněl jste "smajlíka"?
Doba Vás nepředběhla, IN je ten, kdo partnera nepodvádí, a nevěru berou jako normální, ba zdravou záležitost jenom ti, kdo podvádějí. Troufám si odhadnout (věřím, doufám), že jich není většina...
A pak jsou takoví nenapravitelní sukničkáři, kteří mají manželku a spí ještě s jejíma dvěma sestrama a zákaznicema. "Miluje" jich hned několik. Zrovna jsem takoví pravdivý příběh četla. Stal se u nás a kdysi dávno. Člověk tomu nemůže ani uvěřit.
Nechápu, jak se lidi můžou seznamovat v práci. Já v práci makám a na seznamování, bavení není čas.
Dobrý den. Ta vaše bývalá kolegyně má asi doma manžela, který nestíhá vzhledem k většímu věkovému rozdílu mezi nimi. No a našla si vás. Jste mladý, při síle a evidentně si chcete dát říci. Myslím si, že začas sem na poradnu budete dávat dotaz typu "Milenka na mě tlačí, abych se rozvedl, co mám dělat?" nebo "Jak oškubat manželku při rozvodovém stání?" nebo "Jak platit co nejmenší výživné na vlastní děti po rozvodu?" Těch budoucích dotazů by se našlo habaděj. Je to jen na vás, kam až to s tou bývalou kolegyní necháte zajít. A asi taky hodně záleží na tom, jak jste na tom s odpovědností ke svojí vlastní rodině. A přiznejme si, ve kterém manželství je vše OK?
Tezko rict Jirko. Ve vztahovych vecech se tezko radi. Tady ale pozor: my chlapi jsme jesitni. Mozna nadseni z takoveho setkani, kdyz nam je s onou osobou prijemne a pak domenky... V predstavach se s onou prijemnou pani klidne i pomilujeme, nebo se s ni v predstavach i ozenime... To sme my - chlapi.
Zeny to berou jinak, ony premysli v jinych intencich. Ze prinesla darek - je predse normalni a lide by se obcas obdarovat meli a nemeli by za tim hned videt "sexualni" kontext nebo neco vic. Zustat s onou pani jenom "pritel" , pokud si rozumite, treba spolecne seznamit s manzelkou a jeji manzelem a byt prateli. Takovy vztah byva daleko kvalitnejsi a prijemnejsi, mozna si v srdicku uchovate platonicky vztah k ni, ale zustat opravdu jenom kamaradi... Toto je obrovska vyzva, neznicite svuj vztaj, jejich vztah a myslete i na deti. Ale kaj rikam, je to belice tezke srdcu porucit a co tady radim, muze na nekoho platit, na nekoho zas ne.. Drzim pesti
.
Dárečky, na kafíčko, na vínečko..., své ženě to nikdy nevysvětlíte a věřte mi, jednou to praskne. Ví se tu o mě, že sexuální potřeby partnera mi nevadí ale to je o hodinovém hotelu, příležitostném sexu, žádný vztah-žádné dárky. Nezaplétejte se a vycouvejte dokud je čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.