Nejste přihlášen/a.
Dejte typ na letní dovolenou.Do 4 hodin letu letadlem do tepla k moři.
Na letní dovolenou letět do tepla k moři? My lítáme jednou za dva roky na zimní dovolenou v únoru do tepla k moři do Hurghady.Letos si ale musím vzít novou prodlužovačku.Ta stará vyhazuje pojistky.A ten rok mezitím zase do Budapešti do termálních lázní - a paráda - klid a teplo.
Jestli můžu poradit s termálama, já léta jezdím do Bűkfűrdo. Jedním slovem paráda! Ubytováváme se v soukromých apartmánech, které si objednáme přes Booking.com. Zrovna jsem tento týden objednávala. První dva roky jsme apartmány brali přes CK, než jsme přišli na to, že zbytečně a o hodně platíme víc, než když si objednáme přes rezervační systém. Taky jsme zkusili jeden rok hotel, Répce gold, který je hodně žádaný, ale v apartmánech je větší klid. Jezdíme autem.
V tomto hotelu jsme byli přes Booking,velmi spokojeny,Vyhovovalo nám přímý vstup do termálů.
Já jsem byla v Egyptě 8x, z toho jednou a naposledy v zimním období, v březnu. Zima, ledové moře, vichr nám málem urval hlavu, v životě už nikdy. A v dnešní době považuju Egypt za nebezpečnou zemi, to je pro ty, co mají rádi adrenalin za každou cenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.