Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní dovolená

Od: alecram* odpovědí: 11 změna:

Dejte typ na letní dovolenou.Do 4 hodin letu letadlem do tepla k moři.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Na letní dovolenou letět do tepla k moři? My lítáme jednou za dva roky na zimní dovolenou v únoru do tepla k moři do Hurghady.Letos si ale musím vzít novou prodlužovačku.Ta stará vyhazuje pojistky.A ten rok mezitím zase do Budapešti do termálních lázní - a paráda - klid a teplo.

alecram*
hodnocení

V jakých termálkách jste byli,myslím hotel.

Jestli můžu poradit s termálama, já léta jezdím do Bűkfűrdo. Jedním slovem paráda! Ubytováváme se v soukromých apartmánech, které si objednáme přes Booking.com. Zrovna jsem tento týden objednávala. První dva roky jsme apartmány brali přes CK, než jsme přišli na to, že zbytečně a o hodně platíme víc, než když si objednáme přes rezervační systém. Taky jsme zkusili jeden rok hotel, Répce gold, který je hodně žádaný, ale v apartmánech je větší klid. Jezdíme autem.

e-cestujte.cz/...

alecram*
hodnocení

V tomto hotelu jsme byli přes Booking,velmi spokojeny,Vyhovovalo nám přímý vstup do termálů.

alecram*
hodnocení

Neumím si představit,že bych jela do Egypta v zimě,když tam je přes den 20 stupňů

Já jsem byla v Egyptě 8x, z toho jednou a naposledy v zimním období, v březnu. Zima, ledové moře, vichr nám málem urval hlavu, v životě už nikdy. A v dnešní době považuju Egypt za nebezpečnou zemi, to je pro ty, co mají rádi adrenalin za každou cenu*smich*

mnd®

boba: 9.2.2009 - myslíte že je tam zima? Ano dnešní doba je jiná,ale pokud Vás nezastřelí terorista tak Vás zabije manžel drátama v zásuvce.

Letní dovolená
Letní dovolená #2
alecram*
hodnocení

Nedostala jsem od vás odpověď jaké lázně a hotel navštěvujete v Budapešti

danys*
hodnocení

0x

Pokud můžu doporučit, tak Egypt nebrat! Zkuste v říjnu, listopadu Kapverdy, já byl velice spokojen.

jezevec*

Přesně ! Viz.níže. Ale leť na Boa Vistu, Sal je přeplněnej...

jezevec*
hodnocení

0x

Pokud přežiješ let o dvě hoďky delší, doporučuju tohle:

tui.com/...

Byli jsme na podzim a super, super, super!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]