Nejste přihlášen/a.
Zdálo se mi, že jsem bydlela na pokoji v nějakém penzionu a se mnou na pokoji byla Iva Pazderková a ještě nějaká herečka. Myslím, že Hana Vágnerová. Ještě jsem si v tom snu říkala, že to musím říct v práci a kéž by mě protlačila Iva do toho pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Musím využít situace, jsem si říkala v tom snu. Jsem vzhůru a bohužel, byl to jen sen.
Mě se zdál sen, co mě docela potěšil...kluk, do kterýho jsem byla celou věčnost zamilovaná, se opil a byl na veřejnosti i se svojí přítelkyní- mojí kamarádkou/známou. Přede všema mi řekl, že mě miluje a já jsem pak akorát měla výhled na zděšenej obličej tý mojí kamarádky. Co mě potěšilo, bylo to, že jsem ho odmítla a víc mi záleželo na kamarádce než na něm. No a ráno jsem si uvědomila ten fakt, že bych to takhle měla i ve skutečnosti...uvědomění si toho, že jedna kapitola je jakž takž uzavřená, díky snu. Docela fajn.
Dobrý den, ano, takto vznikají sny - kompilát různých minulých zážitků, vjemů, poznatků a "nakoukaného" z TV a života (zároveň se takto mozek čistí a přerovnává si data). A pojud jde o paní Pazderkovou, tak bych asi raději volil výraz, že si drží hruď (držení prsou je snad výraz v jejím případě až přehnaný) . Zdravím!
nikc - odhaduji, že bude mít stejnou či podobnou velikost, jako mám já .
Zajímavý je, když už tu fotku vidím poněkolikátý, tak mě napadne, jakou má velikost, že se jí tak lehce drží. Ale ten kůň je taky zajímavý. Zdravím.
Bene, na velikosti nezáleží.
Já mám odmalička "metamorfózní" sny (hodně často). Něco ve stylu, že se z knihy, kterou ve snu čtu, stane holub, ten odletí a usedne na pole, tam se promění ve strom a když k němu přijdu, vidím, že se z něho stal člověk – a když mu podám ruku, zjistím, že v ní držím džbánek.
Když jsem poprvé, ještě ve škole, uviděla kopie Chagallových obrazů, hned mě napadlo, že bychom si nejspíš docela rozuměli. Podle mě jsou ty jeho obrazy také záznamy podobných snů, alespoň to tak na mě působí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.