Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jak si spravně dobít mobil na rotopedu Rotoped Olpran 7255 BK-15?
prosím pište mi jak spravně to namotovat, připevnit, co si mám koupit, at. (nejlepé prosím uplně všechny detaily)
děkuji moc za váš čas, DÍKY
Jestli nemáte zaveden elektrický proud a tím rotopedem si v noci svítíte, mohla by stačit běžná USB nabíječka.
Šlapejte až do úplného dokončení nabíjení, jinak zkrátíte životnost baterie.
alen:
zbytečně chcete tazatele vysílit až do padnutí, dnešní mobily jsou vybaveny Li-Ion nebo Li-Pol akumulátory a těm nedokončené nabíjení životnost nezkracuje, spíše naopak. Kdykoliv jen malinké příležitostné "přinabití" životnost prodlužuje a to podstatně
Děkuju všem za odpoved, ale moc jsem toho nepochopil (je mi 13), jest-li byste to mohli zjednodušit, byl bych rád, ale jinak díky za čas a za pomoc
Podle obrázku to snad bude úplně jednoduché. Z rotopedu vymontuješ část s číslem 1 a na její místo opatrně namontuješ mobil. Ten musíš nastavit na tichý režim, jen s vibračním vyzváněním. Je potřeba aby na něm nebyly kryty, ale když jsi dokázal ve 13ti sestavit takovýto rotoped, rozebrat mobil jistě taky zvládneš. Díly 19A a 19B (pedály) nasadíš přes redukci na vibrační motorek mobilu. Dej pozor ať ti při tom nikdo nevolá nebo tě to praští do hlavy. Při šlapání už bude motorek v obráceném režimu, místo odebírání proudu jej ten motorek bude vyrábět a můžeš nabíjet.
Možná by mohl být trošičku problém s tou redukcí na menší průměr hřídele. Jestli ten tvůj mobil není nějaký předimenzovaný ruský výrobek co by na něj přímo pasovaly pedály, tak se bez toho neobejdeš. Pokud je výrobce nepřibaluje jako příslušenství, výrobci si o to napiš. Asi ti je pošle e-mailem. vytiskneš si to na 3D tiskárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.