Mám na holky extrémní požadavky nebo ne? Ostatním lidem jde třeba o to že potřebují prsa, ale já ne, ale zase mám extrémní požadavky na obličej, ale postava mi je zase ukradená, protože potřebuji jen aby byla přiměřeně hubená, jinak mi je jedno že bude mít prsa nuly Atp, ani na výšku nekladu důraz, sice bych chtěl raději nějakou hodně nízkou, ale taky to není důležité, ale na ten obličej mám vážně asi extrémní nároky protože když vynechám tlusté holky tak se mi líbí asi tak 1-2% rysů holek v obličeji. Je to extrémní nebo ne? Nepíšu že se nějakou pokouším sbalit, ale jen kolik bych jich tak chtěl.. ale 10-20 holek z tisíce je asi dost extrém.
Kdybys věnoval tolik času hledání holky v reálu, kolik věnuješ psaní o "nízkých" holkách na poradnu, už bys nějakou asi ulovil. Teda jestli ony mají o co stát. Howgh.
Čoveče, mám takový neurčitý pocit, že ten "správný" rys v obličeji by mohlo mít tak 88-89% chlapů, když jej má jen 1-2% holek. Zkus hledat v těchto vodách. I prsa nuly budou.
Jak už tu bylo zmíněno, pokud máte problém, že se vám téměř žádné děvče nelíbí, možná, že nebude problém takový, že jste náročný, ale zkratka jen možná na holky nebudete vůbec a jen si to snažíte vsugerovat...
Jaké rysy máte na mysli? Může to být třebas vítězka soutěže královny krásy nebo Lucka v roli čarodějnice. Jen vám musím říci, že jednou potkáte nějakou dívku, ženu a najednou se vám stane, že ona bude ta, která bude nejkrásnější mezi všemi. A vůbec nic nebude mít z toho, o čem jste celý život snil. A budete ji milovat a ona vás. A já vám to budu přát.
Takže povaha je ti jedno a tělo je ti jedno (i když to není pravda, protože požaduješ, i když to asi úplně nepřiznáš, hubenou a malou), hlavně aby měla roztomiloučký obličej? Tak to si kup nafukovací anču, vytiskni si fotku nějaké lolitky z anime a přilep to té Anče na obličej. Jinak nevím jestli jsou to nároky náročné, ale jsou to nároky povrchní a jednou možná zjistíš, že když s někým máš žít 20 let, tak vzhled je prakticky to poslední, co tě bude na té osobě zajímat (věř nebo ne, v 50 už žádná nebude mít superroztomilý obličejíček, ale tu povahu, se kterou přišla, ta bude furt stejná).
Bože, to je zase otázka! Požadavky sem požadavky tam, prostě někoho sbalte a hlavně nepoužívejte slovo nízká pro malou holku - nízké mohou být tak pudy nebo příjmy, to je zase odpudivá novota.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.