Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám extrémní nároky?

Od: extrememeem odpovědí: 21 změna:
Mám na holky extrémní požadavky nebo ne?
Ostatním lidem jde třeba o to že potřebují prsa, ale já ne, ale zase mám extrémní požadavky na obličej, ale postava mi je zase ukradená, protože potřebuji jen aby byla přiměřeně hubená, jinak mi je jedno že bude mít prsa nuly Atp, ani na výšku nekladu důraz, sice bych chtěl raději nějakou hodně nízkou, ale taky to není důležité, ale na ten obličej mám vážně asi extrémní nároky protože když vynechám tlusté holky tak se mi líbí asi tak 1-2% rysů holek v obličeji. Je to extrémní nebo ne? Nepíšu že se nějakou pokouším sbalit, ale jen kolik bych jich tak chtěl.. ale 10-20 holek z tisíce je asi dost extrém.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdybys věnoval tolik času hledání holky v reálu, kolik věnuješ psaní o "nízkých" holkách na poradnu, už bys nějakou asi ulovil. Teda jestli ony mají o co stát. Howgh.

hodnocení

0x

Mě by fakt zajímalo, co je to za ten rys v obličeji. Dejte sem nějakou fotku z internetu. ;)

hodnocení

0x

Ano

Tak mas takove naroky, proto preji stesti v hledani, neb se muze stat, ze budes jiz navzdy sam.
extremeeme

Jiní chtějí aby ta holka měla prsa, ale mě je to ukradený a jde mi jenom o obličej, chci jinou věc na rozdíl od ostatních.

Ano

Oblicej je o dost vybiravejsi nez prsa a nohy.

mirex*
hodnocení

0x

Čoveče, mám takový neurčitý pocit, že ten "správný" rys v obličeji by mohlo mít tak 88-89% chlapů, když jej má jen 1-2% holek. Zkus hledat v těchto vodách. I prsa nuly budou.

gffrgt

Trochu nechápu, ale já myslím ten "rys" v obličeji jako že to má hodně málo holek podobný vzhled v obličeji.

Opravdu nemůžete najít podobnou fotku? Třeba prostě jen budete muset hledat někde jinde než v Čr. Různé národy vypadají různě.

hodnocení

0x

jsou to velmi nízké požadavky.

Jak už tu bylo zmíněno, pokud máte problém, že se vám téměř žádné děvče nelíbí, možná, že nebude problém takový, že jste náročný, ale zkratka jen možná na holky nebudete vůbec a jen si to snažíte vsugerovat...
tritecky

1-2% není zase tak málo, a žádný kluk se mi nelíbí takže určitě gay nebudu ;)

petrvesely*
hodnocení

0x

Možná až nějakou v reálu najdeš zjistíš, že důležité je jen to jakou má duši...
A jak ochotně a dobře š... . *smich*

slliih
O povahu mi moc nejde, stačí když bude něco mezi. (Neutrální)
petrvesely*

Vzpomeň si na to co jsi napsal za 20 let a uvidime kdo mel z nás dvou pravdu :)

shshh
Za 20 let už tu dávno budou muslimové..
extrememe

Mě se samo o sobě líbí těch 10-15% ale já chci prostě nějakou výjimečnou i když 1-2% není nic výjimečného..

Na milion je to 10-20000 a to není málo.

danys*
hodnocení

0x

Kolikpak jsi už měl dívek chlapče? *smich*

petrvesely*

Tak to je zřejmé ne?

hodnocení

0x

Nikdy takovou nenajdeš, vždycky bude každá mít nějakou závadu, mám pocit, že nebudeš spokojený se žádnou.*ee*

hodnocení

0x

Jaké rysy máte na mysli? Může to být třebas vítězka soutěže královny krásy nebo Lucka v roli čarodějnice. *sok* Jen vám musím říci, že jednou potkáte nějakou dívku, ženu a najednou se vám stane, že ona bude ta, která bude nejkrásnější mezi všemi. A vůbec nic nebude mít z toho, o čem jste celý život snil. A budete ji milovat a ona vás. *srdce* A já vám to budu přát. ;)

hodnocení

0x

Takže povaha je ti jedno a tělo je ti jedno (i když to není pravda, protože požaduješ, i když to asi úplně nepřiznáš, hubenou a malou), hlavně aby měla roztomiloučký obličej? Tak to si kup nafukovací anču, vytiskni si fotku nějaké lolitky z anime a přilep to té Anče na obličej. Jinak nevím jestli jsou to nároky náročné, ale jsou to nároky povrchní a jednou možná zjistíš, že když s někým máš žít 20 let, tak vzhled je prakticky to poslední, co tě bude na té osobě zajímat (věř nebo ne, v 50 už žádná nebude mít superroztomilý obličejíček, ale tu povahu, se kterou přišla, ta bude furt stejná).

hodnocení

0x

Bože, to je zase otázka! Požadavky sem požadavky tam, prostě někoho sbalte a hlavně nepoužívejte slovo nízká pro malou holku - nízké mohou být tak pudy nebo příjmy, to je zase odpudivá novota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]