Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte soudkyni Barbaře a ostatním

Od: aja1946® odpovědí: 18 změna:

Je to sicew strašně zajímavé, co dokáže oksud připravit, proto ten pořad neodsuzuji, ale je hrůza, jaké jsou tam právnické chyby, např. rohzvod probíhá spolu s přidělením dítěte, to dnes nejde, nejdřív se musí rozhodnout, komu připadne dítě a teprve jiný soud provede rozvod. A nejvíc mě to vytočilo dneska - vrátí se manžel horolezec prohlášený za mrtvého asoudí se o své vlastní penize, protože nemá ani korunu. To ej přecee naprostý nesmysl, tím pádem se stává manželčino nové manželství bigamií, je neplatné a majetek mu náleží, manželka mu ho musí vydat.

Další nehorázný nesmysl je v tom, když soudkyně o něm mluví, jako o bývalém manželovi - znovu opakuje nové manželství e neplatné.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tento pořad není rekonstrukcí skutečných kauz, takto je nutné na něj nahlížet. Ale vy nemáte pravdu v tom, co pokládáte za nesmysl. Občanský zákoník totiž praví: Byl-li člověk prohlášen za mrtvého, nevylučuje to důkaz, že zemřel dříve nebo později, anebo že je ještě naživu. Zjistí-li se, že je naživu, k prohlášení za mrtvého se nepřihlíží; manželství nebo registrované partnerství se však neobnovuje.

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím. Účelem pořadu je zabavit a přitáhnout pozornost. Pokud nad tím začnete moc přemýšlet, je konec *smich* Pokud v tom někdo vidí sofistikovanost, taktéž. *smich*

V soudkyni jsou nehorázné hovadiny, ale i tak se na ni vcelku ráda dívám. Co si o tom myslí jiní, je mi šumák, já zase nesleduji ordinace, ulice a nesnáším české "zábavné" pořady.

lidus*
hodnocení

1x

Jsou pořady co se podívám 1x a víc už to nezapnu, tento patří mezi ně. Děsí mě to, že těch nedívatelných je čím dál více.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Viděla jsem upoutávky a kroutila hlavou, jak někdo může takovou blbinu sledovat. A kam až klesne televizní zábava... Za mě - to si fakt raději čtu, než abych si nechávala vymývat mozek reality show.

hodnocení

0x

Podle mě to jsou pohádky pro dospělé, teď bude zase něco podobného na Nově s Klárou Slámovou - známá právnička, tak se máme na co těšit - chacha.

hodnocení

0x
Když jsem to viděl před lety na Slovensku v televizi poprvé, nechápal jsem jak to může mít nějakou sledovanost. A teď kroutím hlavou tolik že se až divím že mi neupadne. Teď se toho tady vyrojilo, až to vypadá že v některou hodinu není v televizi nic jiného než takovéhle inscenované reality show. Soudkyně B.SoudceXy.Nebezpečné vztahy,bezpečné stahy, Kristel blábol, No hrůza. Kdyby si aspoň k tomu vzali právníka který by jim vysvětlil co a jak.
hodnocení

Jo tak to máte pravdu, už je toho moc

hodnocení

0x
Celkem nechapu co tu chcete vyresit. Je to proste pohadka pro babky a tem je fuk, co se presne smi a jak je to pravne. Je zajima jak to dopadne...

Honzíku, ale dnes je babka a babka. Já jsem věkem ta babka kterou máš asi na mysli, ale ducha mám stále čiperného. ;)Tudíž tyto pořady posuzuji jinak než si myslíš. Napíšu to krátce. Jsou to všechno koniny. Špatný scénář, soudní neinformovanost, naprostý amatérismus napříč všemi těmito "pořady", které se tady vyrojily jako houby po dešti. Pohádky mám ráda, ale hezké a opravdové. A možná byste se divil kolik mladých lidí tohle sleduje s neutuchajícím zájmem, a ještě ke všemu věří že to tak je doopravdy. Stačí si tady přečíst několik diskuzí na toto téma.

culdabulda1*
hodnocení

0x

ve srovnání s ostatními Reality show´s je tato zatím nejkoukatelnější - alespoň se tam zatím neperou a nesouloží v přímém přenosu. Ale už je nějak "přesoudcováno" , takže v zájmu sledovanosti k nějakému posunu třeba dojde. Jinak bych v tom nehledala nějakou právnickou realitu - jsou to příběhy, které se kolem nás běžně dějí a pokud to někoho nezajímá, nekouká na to.

kubaa
hodnocení

0x

Tento díl jsem dnes viděl, ovšem ten nejhorší byl podle mě ten, když mladý pár odjel na manželskou cestu někam to Tuniska nebo kam a tam si vyjeli na farmu, kde je několik mužů se zbraněmi přepadlo a dívku znásilnilo. Ta ihned po příjezdu do Česka začala svého muže nenávidět za to, že ji neochránil a vše mu dávala za vinu. Běhěm procesu se ho poté její (ta zrzavá) právnička pořád vyptávala, proč nic neudělal a proč se nepostavil těm mužům (znovu podotýkám, že měli zbraně) a říkala mu, že je zbabělec a že jako muž selhal. Myslím si, že to ještě více jde proti zdravému rozumu... jako pěstí proti třem kulometům?

Neviděla jsem to, ale to co tady popisujete je strašné. Ti advokáti těch stran co se mezi sebou přou, jsou teda opravdu tak ubozí, že to volá do nebes. Mektaj koktaj, opakují se, argumenty úplně mimo mísu a bez nejmenších znalostí práv. Stále stejné věty, prostě ubohost. Korunu tomu vždy nasadí soudkyně, která udělí pokutu *haha*. Pokutu by měli dostat ti "herci", nebo co to je, co jsou angažováni do svých pevných rolí. Tudíž ti právníci, včetně soudkyně, protože o právech nemají ani páru. Tohle člověk uvidí třikrát a má jasno. Je to odpad. To přece musí skončit. Nebudou mít sledovanost.

hodnocení

0x

Řekla bych, že je to pořad inspirovaný skutečnými příběhy, nic víc. Nehledejte v tom dokument, za tím účelem jsou jiné příběhy. Je to podobné, jako např. S Ordinací v Růžovce, spousta lékařů je pobouřena, že postup operace vykazuje chyby, jako by o to šlo. Důležitý je příběh a ne technické detaily, ne? Jinak by režisér musel před natáčením nejdřív vystudovat medicínu, nebo mít k ruce různé odborné lékaře a sestry a to už by asi bylo o jiných nákladech, i kategorii zábavy.

hodnocení

0x

No, já ten pořad viděl už před lety - u nás to ještě nešlo, na Slovensku to bylo pod názvem Súdna sieň. Upřimně jsem se podivil, jak se Slováci mohou dívat na takovou ptákovinu.

No a helemese - u nás je už několik takových pořadů, kde na sebe akorát permanentně ječí, skáčí si do řeči a ,,soudce´´ jim to trpí, ovšem v závěru dojde k naprosto ,,nečekanému´´ zvratu, kde z padouchů jsou hrdinové - a naopak. A srdce českého diváka plesá nad takovou sofistikovanou a kultivovanou zábavou...

mp*
hodnocení

0x

Je to trochu komedie, to uznávám, ale určitě spíše přispívá ke zlepšení právního vědomí běžných lidí. Pokud to někdo dokáže vnímat. Stejně lidi, kteří jsou ochotni se soudit, jsou specifická sorta.

iz*

Není to "trochu komedie" a pokud by tato fraška měla přispívat ke zlepšení právního povědomí, tak nás chraň "pánbů"! Nic horšího jsem snad neviděla... (Novější frašky nehodnotím, ty už naštěstí neznám.)

amo

Urcite to má velkou sledovanost, proto se v pokracovani pridavaji dalsi "soudci" a zda se, ze to bude cim dal vic dramaticke, budou se pritvrzovat sceny v soudni sini, divaci se musi pobavit na vsech novych barrandovskych kanalech programem na dlouhe dny za kazdou cenu :)

jabraka*
hodnocení

0x

Na programu TV JOJ FAMILY můžete vidět českou i slovenskou soudní síň.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]