Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

M 1:18 Lamborghini Countach BURAGO&JINÉ

Od: zelenydabel* odpovědí: 2 změna:

Mám na Vás prosbu.

Dobrý kamarád má narozeniny a je velký fanda do starých aut. Mimo jiné i do série Lamborghini. Schází a hledá v dobré kvalitě vypracovaný, sestavený model dvou kousků od Lamborghini.

Řekli jsme si, že bychom mu koupili dárek v podobě obou modelů Lamborghini ale je problém sehnat pěkně provedené modely. Mám doma také nějaké kousky z 90. let také M1:18 a když zajdu do nějakého obchodu, tak to uvnitř působí strašně plastově. Není to zkrátka ono. Nebo to má šílené mezery mezi díly. Kvalita šla hodně dolů.

A tak se chci zeptat, zda někdo nemáte odkaz na nějaké stránky, kde by se daly pořídit oba nebo jeden model Lamborghini. M1:18 barvy: žlutá, černá, stříbrná (jiné barvy by se nehodily)

Lamborghini Countache (se zadním křídlem a knoflíkovým typem disku popřípadě sportovním diskem ve stylu 70. 80. let), Lamborghini Miura (stříbrný disk).

Díky za případnou pomoc a tipy.

Zelený ďábel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hs*
hodnocení

0x
zdravím, v Lamborghini se neorientuji, ale v prodejně modelů - FoxToys (Praha-Na Příkopech) byste si nevybral? Moje známá nich objwdnalvá dárky pro "starší kluky"(dědečky..takže nejde o modely typu hračkářství). Vyjelo mi u nich po zadání hesla "Lamborghini"celkem 167 odkazů, třeba bude něco i dle Vašich představ? Odkaz: shop.foxtoys.cz/...
doplněno 12.01.17 11:11: ...koukám, že temch vozů Miura nabízí 10 typů (od 5 výrobců-Kyosho, Auto Art, White box, Bburago a Mondo motors) tedy vč. jedné Miura klíčenky
doplněno 12.01.17 11:17: a modelu "Countach"je tam 14 druhů (výrobci Kyosho, Premium X models, White box, Auto art a Bburago) a opět jedna tematická Countach klíčenka :)
zelenydabel*
hodnocení

*hej**palec*

Tak to je parádní stránka. Vůbec jsem ten obchod neznal!

Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]