Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První pusa

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:

Tak vzpomínám na mou první pusu /francouzáka/ ...jak vá to chutnalo? Já se málem pozvracela ,,myslela jsem ,že se dusím ..Pro rčení ,že pusa je sladká,jsem si vzala kostky cukru. A co vy --?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Fajne, cumel jsem co se to deje a jak je to teple, mokre... A fajne... :)

balzerka
hodnocení

0x

Trochu z jiného pohledu: Když jsme sestoupili dolů ze strmé zříceniny hradu Hazmburk, tak jsem spatřila ve křoví na zbytku hradního opevnění cedulku. Trochu jsem k ní přistupovala s obavou, že je na památku někoho, kdo z té skály spadl. Ale bylo to milé zjištění. Na té pamětní desce stálo: NA TOMTO MÍSTĚ JSEM POPRVÉ POLÍBIL SVOJI MAŘENKU. Datum a jméno mi vypadly. Nápis byl docela starý, možná předválečný. Milé, ne?

hodnocení

0x

Říká se, že první pusa je jako první hlt polévky, žádný další již nikdy nebude takový i když polévky bude výborný celý talíř...no, to, co popisujeme, to zřejmě nebyla pusa od toho "pravého", kdo ví, jestli to bylo s vaším souhlasem :-D

hodnocení

Mi se líbil,,ale bylo mi 16let a nevěděla jsem,že se dává taková jazýčková,,,,Teď je to o něčem jiném..

mecik*
hodnocení

0x

Jsem asi vyjímka, ale za svůj život jsem dostal toho vydatného francouze jenom jednou, vůbec se mi to nezdálo a proto jsem to ani neprovozoval. Ale na první pusu vzpomínám rád, na stráni, na jedné noze a jen tak letmý dotek rtů. Od krásné kočky to bylo jako rána elektrickým proudem, ale příjemná rána, kterou bych chtěl dostávat pořád.

hodnocení

0x
Na svůj první francouzák si vzpomínám velmi dobře. Bylo mi 13, hráli jsme flašku a ten den jsem se i poprvé opil. A polibek chutnal.

hodnocení

0x

Mně se ty franc. pusy moc nelíbily. A když je od kuřáka nebo si moc nečistí zuby, tak fuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]