Nejste přihlášen/a.
Tak vzpomínám na mou první pusu /francouzáka/ ...jak vá to chutnalo? Já se málem pozvracela ,,myslela jsem ,že se dusím ..Pro rčení ,že pusa je sladká,jsem si vzala kostky cukru. A co vy --?
Trochu z jiného pohledu: Když jsme sestoupili dolů ze strmé zříceniny hradu Hazmburk, tak jsem spatřila ve křoví na zbytku hradního opevnění cedulku. Trochu jsem k ní přistupovala s obavou, že je na památku někoho, kdo z té skály spadl. Ale bylo to milé zjištění. Na té pamětní desce stálo: NA TOMTO MÍSTĚ JSEM POPRVÉ POLÍBIL SVOJI MAŘENKU. Datum a jméno mi vypadly. Nápis byl docela starý, možná předválečný. Milé, ne?
Říká se, že první pusa je jako první hlt polévky, žádný další již nikdy nebude takový i když polévky bude výborný celý talíř...no, to, co popisujeme, to zřejmě nebyla pusa od toho "pravého", kdo ví, jestli to bylo s vaším souhlasem
Jsem asi vyjímka, ale za svůj život jsem dostal toho vydatného francouze jenom jednou, vůbec se mi to nezdálo a proto jsem to ani neprovozoval. Ale na první pusu vzpomínám rád, na stráni, na jedné noze a jen tak letmý dotek rtů. Od krásné kočky to bylo jako rána elektrickým proudem, ale příjemná rána, kterou bych chtěl dostávat pořád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.