Nejste přihlášen/a.
To, že jste o tom neslyšel, neznamená, že to neexistuje. Češi si běžně berou Slovenky, Ukrajinky, Rusky, Polky...
Mimochodem, jak souvisí titulek a obrázek s dotazem?
Za povšimnutí ovšem stojí, že "za lepším" jdou většinou ženy. Alespoň já neznám jediného Čecha, který by zůstal v "západním" zahraničí a našel si tam místní ženu. Zato spolužaček a sousedek mi tam zůstalo poměrně hodně.
Moje soukromá a samozřejmě nepřesná statistika (stvořil jsem teď a určitě si nevzpomenu na všechny):
spolužačky: JAR, Německo 2x
sousedky: Německo, Itálie 2x, Švýcarsko
(všechny žijí v zahraničí s partnerem cizincem)
sousedi a spolužáci:
Ukrajinky 3x, Slovenek hafo
Je tedy pravdou, že znám i dost Slováků, kteří bydlí zde a mají za ženu Češku. Na druhou stranu Slovák/Slovenka pro mě není žádnej cizinec.
Jedna moje kamarádka je Ruska. Přivezl si ji Čech z dovolené u Černého moře. Syn mojí dobré známé si vzal Španělku..
Naše holky, co si berou cizince, jsou buď naivní romantičky, nebo dobrodružné cestovatelské povahy a nebo chtějí vypadnout, dobře se vdát a žít jinde. Lze kombinovat a možná doplnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.