Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám jednu milovanou dívku

Od: ludekvohralik odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych poradit, jak najít po dvaceti letech jednu dívku.Na faceboku není a ja mám jen dvacet let staré informace.

Můžete mi prosím Vás někdo pomoci? Děkuju...

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 06. 03. 2017 21:34:11
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marfusa*
hodnocení

1x

Tady na webu je člověk, který Vám najde každou osobu, pokud znáte datum narození a asi poslední známou adresu. Jeho nick je gotrekzagary.

hnipirdo*
hodnocení

0x

Hledal bych ještě na servru spoluzaci.cz Já také hledal a našel po 40-tiletech. Držím palce.

Já přes spolužáky sehnal kontakt i na spolužačku ze střední co žije 20 let ve Španělsku. Ze střední o ní nikdo nevěděl tak jsem napsal na všechny devitiletky ve městě správcům tříd našeho ročníku a kupodivu se mi ozvala její kamarádka a dala mi na ní kontakt. Zázraky se dějí.
ludekvohralik
hodnocení

To jsem už zkoušel taky...

ludekvohralik
hodnocení

Už jsem zkoušel...

rebeka*
hodnocení

0x

Tak jedině "Pošta pro tebe".

hodnocení

0x

Když ta dívka byla milovaná, jak píšete, proč jste to nechal usnout na 20 let? A hledáte ji až teď? Dneska z ní už klidně může být milovaná babička, která má svého dědu a nebude Vám to nic platné. Byla škoda promarnit příležitost a vzpomenout si po 20 letech.*ee* Jak se říká: Kuj železo, dokud je žhavé. A za ty roky Vám dávno vystydlo.

Je několik možností, některé už tady rádci vzpomněli. Hledat mezi Spolužáky. Hledat v Poště pro tebe. Ale já ten pořad opravdu nemusím, asi i kvůli nepřirozenému chování paní Janečkové. Poptat se na matrice v jejím původním bydlišti. Zda se neprovdala, kam se odstěhovala...poptat se sousedů tam, kde bydlela. Ti vědí často hodně.

A poslední: pokud znáte datum narození milované dívky, je možno vnitřní poštou poprosit o pomoc pana "gotrekzagary". Mně našel dávno ztracenou rodinu otcova bratra. Jaga.

Omlouvám se, nevšimla jsem si totiž, že Marfuša už stejnou radu dala. Neopisovala jsem, čestné slovo. :) Datum narození je důležité, ta poslední adresa ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]