Nejste přihlášen/a.
Dobry den, jen by me zajimalo jestli to je normalni ci ne... S pritelem se pres rok snazime o dite, ja si peclive hlidam ovulace kazdy mesic, kupuj si vitaminy a bylinky... nemilou nahodou se pritel prozradil sam,ze masturbje i kdyz mam ovulaci... jsem z toho fest nastvana, nebot mivame sex ob den aby spermie dozraly... kdyz se zamyslim, ze ty spermie nemuzou nikdy dozrat, kdyz jeden den mame sex a druhy den se udela podle sveho. Prijde mi to hodne sobecke, furt rika jak uz chce byt tatinek. Byla jsem i u sveho doktora, ten mi rekl, ze budu muset podstoupit operaci "laparoskopii a dalsi podobna vysetreni... Prijde mi to od pritele jako pekna podpasovka. Celou dobu mi dava za zly,ze ja jsem ta spatna ze se stresuju... mae nekdo zkusenost, ze jste otehotneli i kdyz jste meli sex denne...aby spermie nedozrali?
Rekl bych, ze kontrolou ovulace, kupovanim vitaminu a bylinek a rizenym planovanym sexem obden delate proti poceti vic, nez Vas pritel s jeho bezstarostnosti.
Budete se divit, ale spermie skutečně dozrávají...
¨Spermatogeneze je vývoj spermie. Spermie vznikají v semenotvorných kanálcích varlete za podpory Sertoliho buněk, které tvoří stěny semenotvorných kanálků. Spermie nevznikají v celém varleti naráz, spíše v určitých vlnách podél semenotvorných kanálků (tzn. v různých částech semen. kanálku probíhají jiné části spermatogeneze). Celý proces spermatogeneze u člověka trvá přibližně 72 dní (± 2 dny),[1] dalších cca 12 dní dochází ke zrání (maturaci) v nadvarleti.
Abych taky odpověděl tazatelce...
Nehroťte to... jak už psali rádci přede mnou, když to budete moc řešit a myslet jen na to, tak neotěhotníte ani kdybyste se na hlavu stavěla... Uvolněte se, užívejte si to. Pokud vám extra vadí, že si to přítel dělá sám, tak mu u toho pomozte jak radil někdo přede mnou. Nebo se s ním domluvte ať ejakuluje do stříkačky a výsledek využijte... možná to zní divně, ale funguje to.
! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Kopírujete-li text z Wikipedie, bylo by vhodné uvést zdroj. [To samozřejmě platí pro všechny zdroje.]
Selský rozum mi říká, na dítě jste nedozrála jak vy, tak i váš přítel, ten navíc kecá a jako otec dítěte je fakt nanic. Najděte si pořádného chlapa, který si vás vezme a pak půjde vše samo.
Že spermie dozrávají je fakt. Zde radí asi mnoho rádců, kteří nestáli v botách tazatelky. Plně Vás chápu, vím, co prožívá žena, když se jí nedaří otěhotnět, i když zároveň je pravda, že přílišné upínání k otěhotnění, mívá občas opačný výsledek. Ale to se jaksi moc ovládat nedá, to chlapi nemůžou znát. Rozhodně by se měl partner ukáznit a spolupracovat, poslouchat rady lékařů, nakonec kdo bude lítat po doktorech a podstupovat nepříjemná vyšetření budete Vy.
Chápu, že se na přítele zlobíte, protože máte pocit, že to nějakým způsobem sabotuje. Zkuste si o tom promluvit. Řekněte příteli, že vám na tom moc záleží a byla byste opravdu klidnější, pokud by nemasturboval. Faktem ale zůstává, že tím to nebude. Mám ověřeno, že spermie jsou oplodnění schopné, i když se člověk "vyprazdňuje" každý den. Teď nijak nediagnoztikuju proč nejste těhotná, chyba může být kdekoliv. Pravda je ale bohužel taková, že k tomu, abyste neotěhotněla přispíváte daleko více vy, než přítel se svou masturbací. Takhle se na to upínat je totiž nejlepší cesta k nezdaru. Vím, že tomu člověk neporučí a že za to nemůžete, ale vybíjet si svou frustraci na příteli je opravdu úplně mimo a navíc se to může projevit jednak tou "neschopností" otěhotnět a jednak taky rozpadem vztahu.
Přeju, abyste byli šťastní.
Vykašlete se na nějaký kalendář, nějaké pečlivé hlídání ovulace a sex podle harmonogramu...já bych se vážně nedivila, kdybyste šli s partnerem od sebe dříve než vůbec počnete potomka...to, co popisujete, je šílený zabiják vztahu a jestli to Váš partner snáší už rok, tak už mu asi září svatozář. Jako žena Vás chápu "ale" vše má své hranice. Co kdybyste to místo kalendáři nechala vážně přírodě - když budete mít chuť a čas, milujte se třeba několikrát za den a když chuť a čas nebude, tak si dejte pár dní pauzu (no a partner, ať si masturbuje jak chce - nebo naopak, masturbujte si Vy a uvolněte se po svém . Prvního, koho pravděpodobně pošlou na vyšetření, je Váš partner - kontrola stavu, množství a kvality jeho spermií bude méně náročná po všech stránkách, než aby Vás hned hnali na operační stůl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.