Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulimie a Anorexie

Od: ellen* odpovědí: 4 změna:

Již 3 roky trpím anorexií, minulé léto jsem zhubla na 38 kg/ 170 cm. S pomocí rodičů a paní psycholožky jsem přibrala 10 kg. Bohužel psychika se nevyléčila a já do léta zhubla na 40 kg. Situace se opakuje a nyní mám 47,5 kg. Momentálně trpím bulimií, ale nepřejídám se, naopak skoro nejím i tak ale nehubnu a za leden mám nahoře 5 kg. Po každém jídle mám velmi nafouklé, tvrdé břicho a bolí, že se sotva hýbu. Ráno jsem nateklá po celém těle, hlavně v obličeji. Nevíte, co by to mohlo být? děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus si dat coca colu a veprove koleno uzene. Je to parada a vse pak bude ok.

hodnocení

0x
Nechci strašit,ale měla bys navštívit co nejdříve lékaře.
Oteklá můžeš být od srdce,od ledvin,atd.

hodnocení

0x

Nerozumím. Jak můžete mít bulimii a nepřejídat se.nezvracet, jak se tedy projevuje? Mj., pravděpodobně jste si přivodila trávící potíže a budete to muset řešit s lékařem.

ellen*
hodnocení

Když něco sním, tak mám výčitky a zvracím, ale nemá to nic společného s přejídáním. K lékaři se bojím, ale asi máte pravdu, takhle to nemůže pokračovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]