FB-Nastavení soukromí

Od: Datum: 07.02.17 19:32 odpovědí: 1 změna: 07.02.17 21:08

Zdravím, včera jsem si na facebooku změnil profilovou fotku a zajímalo by mě nastavení ohledně sdílení.

Mám nějakou fotku a chci, aby ji vidělo co nejvíce lidí... Jak to tedy zařídím? V nastavení soukromí jsem našel položku přátelé přátel. Jaký to má význam? že sdílený obsah uvidí moji přátelé + přátelé přátel, nebo jen přátelé mých přátel. Předem děkuji.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 07.02.17 21:08
avatar

Vyberete-li položku "přátelé přátel", uvidí fotku Vaši přátelé + jejich přátelé.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2017 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.