jak mam napsat motivacni dopis, kdyz pisu na pozisi doplnovace zbozi.. ruzne predlohy mi jsou k nicemu..npř. Rozhodl jsem se reagovat na pracovní pozici ve Vaší firmě, protože v této oblasti mohu využít své dlouholeté znalosti a schopnosti. ( bude to moje prvni prace) Z předchozích zaměstnání mám zkušenosti s prací s lidmi - přímý kontakt se zákazníky, sbírání a vyřizování požadavků klientů a péče o stávající klienty.Plynule mluvím anglicky a písmem ovládám německý jazyk. Ovládám strojopis a na úrovni uživatele práci s PC - Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internet. co do motivacniho zivotopisu mam napsat, kdyz toto bude ma prvni prace..? ani aj ani nj nemluvim a sotva vim co je tooutlook...
Na předlohy zapomeňte. Nejenže je používá každý, navíc bývají chybné. Motivačním dopisem byste měl zaměstnavatele přesvědčit, že by byla chyba, aby na pohovor pozval právě. Vás.
Pište o všem, co by se mohlo zaměstnavateli hodit (co přesně zaměstnavatel uvádí v inzerátu?) → samozřejmě jen pokud to dobře umíte. Neměl byste opakovat věci ze životopisu.
Nemáte-li zatím žádnou praxi, nepište o ní vůbec, nebo uveďte školní praxi, prázdninové brigády apod. Obdobně se znalostí jazyků → než napsat, že moc neumíte, je lepší je úplně vynechat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.