Nejste přihlášen/a.
Zdravím, již delší dobu mám problém s komunikací u dívek. Jsem kluk a nevím, ale neumím mluvit s dívkama.
S některýma mi to jde samo (máme se o čem bavit), ale většinou mi to nejde vůbec. Mluvit by nebyl problém, ale je tu háček, o čem mluvit? Klasicky se třeba zeptám, jak se máš? No odpoví a zeptá se taky, odpovím taky a už není nějak o čem mluvit.. Tak většinou je trapné ticho. Jsem právě celkem společenský člověk, ale po většinu času jsem byl ve společnosti kluků a jsem i dost ukecaný (ikdyž většinou mluvím blbosti ) a když se mám bavit s dívkou, tak to prostě nejde
Tak nějak nevím, o čem se s nima bavit. Nejlepší by bylo asi trénovat komunikaci, ale jak? Nebo spíše poradit, o čem se tak asi můžeme bavit?
Děkuji.
Nesmíte křečovitě hledat téma hovoru. Doma, v klidu si připravte možná témata, jsou taková, se kterými se chytíte vždycky a hovor se rozproudí. Např. jak žije, co ji i Vás baví, jak tráví volný čas, co čte, zda sportuje, hraje na hud. nástroj, co čte, kde má babičku, co rodiče, sourozenci, kámošky, škola, práce, volný čas,její sny, co ji baví, jak by chtěla žít,co nemá ráda, nejlepší dovolená, dětství apod, (otázek jsou mraky), určitě se i ona rozpovídá a budete vse doplňovat.
Tak se bavte skoro jako s klukama. A neptejte se, jak se máš? Na rozmluvení užijte lepší otázky: Cos dělala o víkendu, když tak mrzlo? Nevíš, jak hráli...?, Dívala ses na..?Jak bylo na horách? Kde sehnat.., Kde mají nejlepší ...třeba pizzu, ...Myslíš, že tahle barva je k tomu lepší..Kterou kapelu ... Jestli jste ve škole, tak je tisíc možností bavit o učivu. A když s dívkou jdete, tak komentujte, co se Vám líbí. Hele, to je hezkej pes, co to je za rasu? My měli taky psa, a ten.. U výlohy: To se mi líbí,.. Autobusem já nerad, to je lepší vlakem, protože..Kdybych měl auto, tak jedině...Jaké kafe máš nejradši? ..Hlavně v pohodě, s úsměvem a s humorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.