Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je vaší hlavě ted v těchto mrazech?

Od: radkapod* odpovědí: 24 změna:

Od včera kdy opravdu přituhlo i u nás v nížině, mě tak zvláštně bolí hlava. Tupá bolest jako by mozek chtěl ven z lebky :).

Včera dopoledne i večer jeden Ibalgin, dnes dopoledne jsem si také jeden vzala...*zed*

Nějaká změna tlaku v těch mrazech? Máte to také někdo? Normálně mě bolí hlava 1x za 1/4 roku ale tohle...*zed*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Mě nebolí hlava nějak "zvláštně". Mě bolí hlava úplně hnusně, až je mi na blití, pomůže (většinou) jen Valetol. Mívám to tak den - dva před příchodem výraznějšího ochlazení.

isteron

Môže to byť aj atmosferickým tlakom, keď prechádzajú fronty. Teraz je 1015 hPa, jasno.

junkers*

Atm. tlak na to nemá vůbec žádný vliv, mám vypozorovány i velké a rychlé tlakové změny +- 20 hPa bez bolestí.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Jsem v pohodě, palička je v pohodlíčku. Mrazy moc nemusím, ale na kebuli nepůsobí. *nevi*

osel59
hodnocení

0x

Zdravotní problémy s mrazem nemám, jen mě v zimě bolí klouby. Ale to mám i když je jen trochu pod nulou. Jsem ale otrávený jak plž , je mi líto nevyužitého víkendu a tak se snažím něco dělat alespoň doma, když nejde jít z baráku nakrok ven.

hodnocení

0x

Je mi dobře, hlava mě nebolí. Ale není co dělat. Už jsem pospravila ložní prádlo a našila dědovi i sobě nové povlaky na polštářky. Sedím u okna, popíjím čaj z velikého hrnku a koukám, jak se na parapetu ptáčci ládují.

Babča je od Nového roku tak nějak lepší. Poslouchá, znečištěná je málokdy. Jsem moc ráda, hlavně, by to vydrželo. Tak s ní tolik práce nemáme. Dnes jsem dělala rizoto, na zítra si připravuji bažanta. Jinak není práce. Velký úklid proběhl před Vánoci.

Nakoupila jsem v kiosku spoustu luštění, hlavně osmisměrky a číselné křížovky. Mám i knihu 524 SUDOKU. Tak luštíme s dědou oba. Ono to chce také si občas odpočinout. Nejlepší by to bylo jako u medvědů - upadnout do zimního spánku a probudit se, až mi na záhonku rozkvetou sněženky. *smich* Jaga.

Tak ať je vám všem dobře a nic vás nebolí. A pozor na uklouznutí na chodníku!

hodnocení

0x

Mě vždycky hlava bolí ze slunečného a větrného počasí, nemusí být ani chladno (a nemusím být ani dlouho venku). Teď je sice slunečno, ale vítr není, takže si mrazu spíš užívám a těším se, až si půjdu pořádně zabruslit. *andel*

Mám to taky tak. Hlava mě bolí spíš, když jsou vedra v létě. Nebezpečné je to v metru. Tam fouká a v létě čelenku nenosím. Ale teď v zimě nosím čepici vlněnou pořád, tak hlava nebolí. Nosím i čelenku.

72mona3*
hodnocení

0x

Mě bolela hlava od úterý, jakoby kosti kolem dutin a čelo. Přestalo to ve čtvrtek večer, kdy jsem uklouzla na chodníku a narazila si zadel... Tělo se asi umí soustředit jen na jednu bolístku :-D Jestli to souvisí se zimou, to nevím... M.

pt®
hodnocení

0x

Je to dobrý. Včera mně trochu začalo škrábat v krku, tak jsem hned slupla Panadol, horký čaj a dýl jsem pospala. Oběd byl od včera, tak jen brambory. Nic mně nebolí, hlava funguje, tak jsem se pustila do kynutých koláčků, už jde do trouby druhý plech. Tak ať se vám všem uleví od bolestí a přeji klidný večer...*klik*

haf

Mráz by mohl aspon pomoct zabit ten chripkovej virus, kdyby bylo teplo širil by se rychleji, ale je to fuj k.alamita, loni byla zima mnohem mirnejši a bez epidemie, tak si to letos vynahrazuje. Hlavu bez čepice má venku jen blázen *bum*

hodnocení

0x

Hlava dobrá, ale tělo poněkud línější, než obvykle a žaludek jaksi hladovější :-D

korina*

Nechtělo se mi vůbec ale musela jsem jít do Tesca pro chybějící potraviny, před tím jsem na dva stromy uvazovala kouličky lojové pro ptáčky. Než jsem to provedla mě div ruce neumrzly, chudinky malý hned přilítl kos a nechtěl tam druhý pustit, vše je pod sněhem .Po návratu jsem se dala do vaření a upekla jsem prezidentskou bábovku.Pulku pro dceru a její rodinu a větší kus synovy pokud se zastaví.Je výborná.Potom jsem se dala do likvidace vánoční výzdoby. Po celém bytě jehličí, trvalo mi to hodinu no a potom jsem si sedla k počítači a asi za pul hod. mě volala druhá dcera na skypu. Tak další hodinu s dětmi - vnoučaty a je tu večer, zítra budu mít návštěvu a možná pujdu s vnoučaty bobovat uvidíme. tak a bude po víkendu...

doplněno 07.01.17 20:30:

omlouvám se , otázka byla jak se cítíme , co hlava. Ta mne nebolí ale jak se špatně chodí v tom sněhu tak se mi ozval kotník , vaziva snad to přejde.jinak si vemu ortézu a stáhnu si to.doufám že chřipka se nám vyhne. ...

doplněno 07.01.17 20:30:

omlouvám se , otázka byla jak se cítíme , co hlava. Ta mne nebolí ale jak se špatně chodí v tom sněhu tak se mi ozval kotník , vaziva snad to přejde.jinak si vemu ortézu a stáhnu si to.doufám že chřipka se nám vyhne. ...

hodnocení

0x

radkapod,,,,,,někdo je choulostivý na tlak jak se mění,,,mi to nedělá nic,je mi dobře v zimě,pokud nemusím někam jít,,Hlava mne zatím nebolí ,,akorát musím zajít dát koule zas ptáčkům..Šálu přes pusu a půjdu

hodnocení

0x

Já na bolest hlavy netrpím, jen poslední roky obšas zánět dutin, nebo zuby, to pak bolí celá hlava. Takže, u mně dobrý, Ale chřipku už mám za bsebou a děsím se další, když jsem tak přecitlivělá na viry a bakterie. Bojím se jít i do obchodu. momentálně jsem se z toho na chvíli vyhrabala, tak uvidíme, co bude dál. Snad to nebude pokračovat jako loni, od října do února.

willy
hodnocení

0x

Ja se predevcirem ostrihal a byla mne dnes kua zima na makovici .. *smich*

Také jsem se ostříhala, ale nosím dvojitého kulicha *smich*

Já z pochopitelného důvodu návštěvu chlupodravce oddaluju. Nicméně jsem ve čtvrtek nedal na radu zkušenějšího kolegy a nenarval pod přilbu čepici. U země v pohodě, ve třiceti metrech nad zemí pěkně foukalo a tou mezerou mezi přilbou a vlasy to táhlo tak, že jsem byl rád zase dole. Ale ustál jsem to. Rýmička se nekoná.

fram
hodnocení

0x

Taky mne hlava trochu pobolívala, a děje se mi to vždycky při rychlých počasových změnách. Přešlo samo.

hodnocení

0x

Jakmile vyjdu ven, tak moje hlava okamžitě křičí: "Vrat se pro kulicha !" :-D

hodnocení

0x

Dávná vzpomínka na setkání se starou paní, která po předcích docela dobře ovládala domácí léčení různých chorob a neduhů. Mrzlo a byla jsem bez čepice. Na její varování nikdy nezapomenu :).

"Bez čepice nechoď. Nasydne ti mozek. Když nastydne mozek, tak se hloupne. A páni nemají rádi hloupé ženské. Co s hloupou ženskou?"

No nevím,ale já bych řekla,že muži nemají rádi moc chytré ženy zas ,,měli by komplex .

Ženská, když je chytrá, tak to všechno navleče tak, aby si chlap myslel, že to vymyslel on. Tím dosáhne, jak to chce ona a chlap je spokojený a naparuje se, jaký je on geniální. :-D

ccch
hodnocení

0x

a co si takhle vzít čepici na hlavu v mrazu?To by němej fakt neřekl,že když táhne na bednu,je dobré si nasadit čepici...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]