Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí za 34 tis?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Myslíte si, že se najde trouba, který by tohle zaplatil? ,To bych radši jela někam k moři a byla tam na ovoci

katerinaresort.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě se někdo najde, nedávno byl v nějakém časopise rozhovor s Ivanou Chýlkovou a ta to taky využívá. Řekla to tam jen tak mimochodem a dcera pak koukala, kolik to stojí.

hodnocení

0x
To si piste ze jo, bude tam plno.

hodnocení

0x

Myslím, že lidi, kteří na to mají a zhubnout se jim nedaří, tak do toho jdou. U nás to dělají za 20 000 Kč a úspěšně to absolvuje spousta lidí, třeba si i na to našetří. Funguje to i u lidí, kteří zhubnout po celý život nedokázali, ale musí tu životosprávu dodržovat po zbytek života, což je logické, ale to je často kamenem úrazu. Jinak v brzké době mají zpátky všechno, co draze shodili.

paw*
Jj. Strasne prachy to stalo se vykrmit a jeste vice to shodit :)

pb®
hodnocení

0x
To víte že najde, ale on ten trouba možná vydělává přes 100tis. a jezdí každý rok na dovolenou na Maledivy. Mám takovou známou, za hubnutí utratila už hodně, ale nedovolila bych si o ní říkat, že je trouba, když vydupala ze země vlastní firmu a nyní zaměstnává 20 lidí.

hodnocení

0x

Ajo, nám všem, kterým důchody nedosahují ani průměru 11.000kč a větší polovinu dáme za bydlení, to příjde neuvěřitelné. *sok* Jen nevím, jestli se mám zasmát nebo zaplakat.

hodnocení

0x

Takže každý, kdo se má finančně dobře a může si to bez problémů dovolit, je trouba? :) Kdybych potřeboval zhubnout a nedařilo se jinými způsoby, tak za to ten měsíční plat klidně dám.

hodnocení

0x

vemte si, že když má někdo 100x víc peněz než vy, je to, jako kdybyste vy zaplatila 3.400 - a to není tak zlé, ne?

já bych radši dala někomu z rodiny 5.000 za to, že mě bude 10 dní 24 hod denně ostře hlídat - určitě by to taky fungovalo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]