Nejste přihlášen/a.
Také stále čekáte na doručení zásilky od vánoc od DPD?Bohužel já také a ani slovo ani omluva nic.Musím říci že chudáci řidiči za to nemohou ale tady došlo k selhání celého představenstva že neumělo vyřešit celou situaci momentálního náporu snad musím počítat že je období s více zásilek a tady došlo k čemu došlo.Takovéto lidi nemají v těchto pozicích co dělat a musí okamžitě odstoupit nebo být okamžitě vyhozeni.
Poškozených lidí musí být hodně když i v novinách píšou že DPD nedoručila 13000 zásilek.
Rozumný a předvídavý člověk to musí chápat a zařídit se podle toho. Jakože poslední týden před vánoci je holý nerozum, spoléhat se na nějaké dodací doby. Tak to snad vidíte na vlastní oči, jak to vypadalo na nákupech před Vánoci a i před Silvestrem (nakonec i naše osvícená vláda tomu ještě přidala těmi zákazy otevírací doby). Naopak já osobně děkuji všem, kteří mě dodali v tyto poslední týdny vše včas (taky jsem to ocenil náležitě finančně).
A taky to vypovídá o myšlení naší doby, že se obecně mezi námi falešně utvrzuje dojem, že má každý právo na všechno a vždy a všude. Mohu Vás všechny upozornit, že tomu tak není. Spíše bych použil starý bonmot z dob mé základní vojenské služby - Voják se stará - Voják má.
Prostě to MBA mladí perspektivní managéři v DPD nezvládli, bez ohledu na to, jak vohnouti zákazníci požadují
o-kam-ži-tě doručit do 24 hodin. Čert vzal jedny i druhé.
Pokud dáš zákazníkům na vědomí, když už jsou tak vylízaní a neuvědomují si to, že se doručování zpožďuje, a oni přesto nejsou s to schopni to pochopit, tak mají v hlavě asi na$ráno.
Jako hlavně Vás chci uklidnit, prostě neberte to vždy jako dogma, když Vám někdo něco napíše. Obecně toto dělají nejvíce nějaké automaticky nastavené odpovídače. Realita bývá občas jiná. Je to o lidech. To máte jako s těmi automaticky řízenými auty (já bych nechěl ani to s automatickou převodovkou, to by mě určitě zbavilo i posledních instiktů při řízení auta, to je jako s navigací a podobně). Tady někdo psal, jak se mu zpomaluje telefon - mohu dát radu - kdyby si ho nezasíral dalšími aplikacemi, fungoval by stejně rychle.
Bohužel kvalita podobných společností postupem času silně pokulhává. Já užívám často služeb PPL. Dříve mi poslali mail o dni doručení, k tomu ještě SMS s předpokládaným časem doručení, ráno volal při nakládce šofér, zda doručení platí a nakonec přijel přesně na čas.
Nyní dostanu SMS, že DNES bude zásilka doručována (jsem v práci) a pokud chci změnu ,tak "Volejte na číslo..." Jenomže telefon nikdo nezvedne a místo ve 13 hod. si to řidič přifičí v 19 hod.
Mě se už u PPL několikrát stalo, kdy šofér volal, že kvůli poruše na autě nemůže přijet a pokud chci, ať si přijedu k autu. Budiž, porucha může se stát. Ovšem pokaždý stál na náměstí a ze všech stran se k němu sjížděli lidé, kterým něco vezl. Když měl auto prázdý, nastartoval a odjel do depa.
Zdravím.!
Vy budete patrně nějaký "Manager"...
Zboří se celý svět, jen tím, že Vaše "zboží" nebude doručeno v přesně určeném čase, či datu..?
Pokud nejde vyloženě o léky, které zachrání život, pak asi ne.!
Zamyslete se.
Asi jste nepochopil text. Jsem-li v práci (mimo město) a v deset příjde zpráva, že mezi 11 - 12 hod bude doručována zásilka, těžko s tím něco udělám. Je-li uvedeno tel. číslo, na kterém se lze domluvit na náhradním termínu a které nikdo nezvedá, pak už je cosi divného. Jsem-li upozorněn předem, zařídím se. Ale pokud jindy čekám od 11 hod doma a řidič si to přifaří o šest hodin později... Na to nepotřebuji být MANAGER.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.