Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psi pomocnici,palec nahoru

Od: cirus* odpovědí: 14 změna:

Vsem lidem na znamost,objevil jsem dobrou stranku na psi pomocniky pro postizene lidicky.Sem je treba smerovat financni pomoc od Bruselu a ne na migranty.

helppes.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosa
hodnocení

1x

Něco málo už se v tomto směru konečně děje:

MPSV v letošním roce vůbec poprvé připravilo finanční dotační program určený pro organizace, které se zabývají výcvikem asistenčních psů. Dosud tuto možnost měli jen ti, kteří se profesionálně věnovali výcviku vodících psů pro nevidomé.

zdravotnickydenik.cz/...

mpsv.cz/...

stream.cz/...

hodnocení

0x

Bohužel, nepředpokládám, že soudruzi z Brusele dají prostředky na psy. Umíte si představit třeba takovéro Ransdorfa, kterak je schopen jediné smysluplné myšlenky? Takže na asistenční psy přispívají normální, běžní lidé. Mě také posílají občas kalendář či průpisku se složenkou. Kde na mě vzali adresu, ví asi jen Bůh, ale já jim vždy něco pošlu. Máte ostatně také tuto možnost...

iz*
hodnocení

0x

Je bezvadné, že jste objevil stránku, která si zaslouží pomoc. Jak jste jí pomohl? (Máte-li dojem, že si někdo zaslouží pomoc, je na Vás, jak s tím naložíte.)

O směřování pomoci rozhoduje ten, kdo ji poskytuje, nikdo jiný.

cirus*
hodnocení

to ivez... prvni vete jsem ti porozumel Je bezvadné, že jste objevil stránku, která si zaslouží pomocAle se me ptas jak jsem ji pomohl? Jatu stranku jsem vlozil ,proto,ze ji nekdo muze potrebovat a ne proto abys mi daval rady , to si myslis ,ze jsem hlupak? Co si nevi rady? A ta dalsi veta .. O smerovani pomoci rozhoduje ten ...,to je vyzva na odmenu Nobel price ,pro tebe jak duchaplne .Okrem te jedne vety ,rozumim ,ale to ostatne jak ze zvlastni skoly .Nezlob se .
Cirus, prosím vol slova!
Neurážej, nepodceňuj, nevysmívej se! Nejen v tomto vláknu...
Přiznám se, že slovosledu i obsahu tvé odpovědi nějak nerozumím.
Co si myslím, není vhodné sdělit veřejnosti...
cirus*
hodnocení

hejka... neni nic jednoduhsiho nez se zeptat,cemu jsi neporozumel/a?

slovosledu i obsahu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevidím žádný dotaz, ale pouze informaci - a opět snahu o rozpoutání diskuze o migrantech. Proti pejskům nic nemám a o migrantech je zde již napovídáno dost (hlavně už tady nevkládejte ta agitační videa). Zdravím!

P.S. Poznámka - pan (soudruh) Ransdorf již zemřel.

doplněno 31.12.16 14:58:

cirus - pana Ransdorfa jsem zmínil, protože je uveden v prvním příspěvku a měl jsem dojem, že je stále považován za europoslance. On měl jiný světonázor, než mám já, ale byl to inteligentní člověk s přehledem.

Já se na vymření zatím necítím. Ovšem, zabití mám slíbeno od Vás z jiné otázky (za jiný názor na migranty).

Víte, nejste první - byl zde "rádce", který tady jen štval proti Židům a ten mně to zabití slíbil také. Jenom nevím, jestli umřu dříve za ty Židy nebo za arabské uprchlíky. Zkuste diskutovat kultivovaněji a kulturněji. A hlavně nikomu za jiný názor nevyhrožujte.

cirus*
hodnocení

to ben.. a byl jsi mu na pohrbu?A cos mu dal na hrob ,krizek anebo srp a kladivo a zastavu proletarskou.?

Ze si tak dobre informovan,no vidis ,kdybys to nenapsal ani bych nevedel ze o jednoho komouse je na svete min .

No ale mas postreh ,to se hned tak nevidi ,zes dokazal rozlisit mezi dotazem a informaci ten muj prispevek. gratuluji.Mas bodika a ziskas brzy tricko od admina. Kolik jich uz mas za tych tvych cca 1400 prispevku, komousove taky strkali nos do ceho jim mic nebylo a jak dopadli ,uz jsou na vymreni.

výtka
Upozornění od sys hejkal 31. 12. 2016 13:40:49
cirus, už jsem tě prosil...
Teď tě varuji ! Naposledy.
Máš také bodík, ale černý. Zřejmě brzo získáš BAN.
martinnnnnnn

cirus: proč kopeš kolem sebe? Myslím že pomlouvat pana Randsdorfa zde není na místě. A že byl komunista? No a co? Byla to jen pouze jeho a opět jeho věc. Myslím si, že jsi mu nesahal ani po kotníky. Když nic jiného tak ovládal snad 9 řečí. Kolik jich ovládáš Ty? Ani svoji rodnou jak je vidět. Snad se jde zde bavit bez urážek těch co se už nemohou bránit.

S Ransdorfem nezačal cirus, ale já. A to proto, že tento člověk byl ztělesněním vychcanosti a křiváctví. Měl jsem tu pochybnou čest s ním několikrát osobně jednat a stojím si za svým. Koneckonců stačí strucný výčet jeho aktivit

zpravy.aktualne.cz/...

To už pomíjím takové jemnůstky že v europarlamentu nás reprezentoval asi takto :

zpravy.idnes.cz/...

lidovky.cz/...

Prostě typický kovaný soudruh.

hodnocení

0x
Cirus, rýpeš tady do uživatelů.
Jen pro zajímavost:
Ben =10946/3305
Ivzez =13299/3312
Cirus = 28/0

hodnocení

0x

Plný souhlas, jenomže tihle bohužel od různch sluníčkářů dostanou nejméně.

hodnocení

0x

V tom případě nechápu, proč to dáváte sem? Proč ten odkaz nepošlete do Brusele? Můžete začít třeba s našimi europoslanci. Kontakty na ně si zajisté dokážete najít sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]