Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asterie Odluzovani

Od: standis odpovědí: 2 změna:

Dobry den vazeni a mily čtenari jsem jeden stech zoufalcu ktery se dostal do dluhove pasti a naletel takovym priživnikum ted pardon zasranym ze to svet nevidel jedna se o společnost Asterie nikomu nepomuzou jen kecy a jsem tak vytočenej ze bych je za tohle nejradči vystrilel ,Jsem uz napokraji všech sil a nejvice me sere ze tohle stat dovoluje tunelovat ješte lidi kteri jsou v dluhah.Banky svami nemluvy exekutori take ne a v tyhle republice se asi jen tak neco nezmneni .Ale abych to zhrnul prvni vec určite co nejdrive smlouvu ukončete a snažte se se svym odluzovanim samy ,ja mam zenu a dite a asi začnu jako tito panove taky obirat a obirat a stat mi to jeste schvali me podnikani .Takže všem držim pesti at to všichni zvladnem se stoho jednou dostat a podruhe si radeji nepujčovat .A hlavne zrizovat takoveto společnosti at se mame všici fajn.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Toto téma se zde již mnohokrát probíralo.JE TO PODVOD!*cert*Člověk musí být velmi opatný,pokud chce k něčemu podobnému přistoupit.Chce to najít pár informací jěště před tím než kývnu...

arecibo*
hodnocení

0x

Asterie je jen vytahování peněz prostřednictvím pana Zdeňka Bučka.

Sám dobře ví, že Vaše dluhy neuhradí, jen si stáhne peníze pro sebe. Občas sem píše, tak by mohl napsat, zda se někdy prochází kolem Billy v Karviné:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]