Nejste přihlášen/a.
Dobry den vazeni a mily čtenari jsem jeden stech zoufalcu ktery se dostal do dluhove pasti a naletel takovym priživnikum ted pardon zasranym ze to svet nevidel jedna se o společnost Asterie nikomu nepomuzou jen kecy a jsem tak vytočenej ze bych je za tohle nejradči vystrilel ,Jsem uz napokraji všech sil a nejvice me sere ze tohle stat dovoluje tunelovat ješte lidi kteri jsou v dluhah.Banky svami nemluvy exekutori take ne a v tyhle republice se asi jen tak neco nezmneni .Ale abych to zhrnul prvni vec určite co nejdrive smlouvu ukončete a snažte se se svym odluzovanim samy ,ja mam zenu a dite a asi začnu jako tito panove taky obirat a obirat a stat mi to jeste schvali me podnikani .Takže všem držim pesti at to všichni zvladnem se stoho jednou dostat a podruhe si radeji nepujčovat .A hlavne zrizovat takoveto společnosti at se mame všici fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.