Hezký den, chystám se v neděli na koncert Apocalypticy a vaham nad tím,zda si můžu dát do kapsy powerbanku s nabíjecím kabelem. Je docela bytelná,takze by mohla být pořadatelem vyhodnocena jako zakázaný předmět. Nemá někdo osobní zkušenost? Díky
Nemám zkušennost s powerbankou, ale myslím si že je velká šance, že tě tam s powerbankou nepustí. Je to velký težký předmět a tedy nebezpečný předmět.
Buď to musíš risknout a nebo přijít dříve a zeptat se ostrahy nebo pořadatelů.
Já bych to nezkoušel, protože zážitek z koncertu budu mít, když se na koncert dostanu. A že bych potřeboval nahrávat celý koncert, tak to rozhodně ne. Stačí mi několik fotek a třeba jedno nebo dvě videa. A na to mi vystačí baterie ve fotoaparátu. A podle pravidel pořadatele bys neměl pořizovat žádný záznam z koncertu.
Přečti si podrobné instrukce ke koncertu. Možná tam bude uvedeno co tam nesmíš přinést.
Díky za odpověď. Koncert rozhodně nahrávat nemíním,tu powerbanku mám spíš do vlaku,pojedu 300 km tam a 300 zpátky,ve vlaku asi nebude zásuvka,tak ať nezustanu na suchu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.