Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S powerbankou na koncert?

Od: zajda888® odpovědí: 14 změna:
Hezký den,
chystám se v neděli na koncert Apocalypticy a vaham nad tím,zda si můžu dát do kapsy powerbanku s nabíjecím kabelem.
Je docela bytelná,takze by mohla být pořadatelem vyhodnocena jako zakázaný předmět.
Nemá někdo osobní zkušenost?
Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám zkušennost s powerbankou, ale myslím si že je velká šance, že tě tam s powerbankou nepustí. Je to velký težký předmět a tedy nebezpečný předmět.

Buď to musíš risknout a nebo přijít dříve a zeptat se ostrahy nebo pořadatelů.

Já bych to nezkoušel, protože zážitek z koncertu budu mít, když se na koncert dostanu. A že bych potřeboval nahrávat celý koncert, tak to rozhodně ne. Stačí mi několik fotek a třeba jedno nebo dvě videa. A na to mi vystačí baterie ve fotoaparátu. A podle pravidel pořadatele bys neměl pořizovat žádný záznam z koncertu.

Přečti si podrobné instrukce ke koncertu. Možná tam bude uvedeno co tam nesmíš přinést.

hodnocení

Díky za odpověď.
Koncert rozhodně nahrávat nemíním,tu powerbanku mám spíš do vlaku,pojedu 300 km tam a 300 zpátky,ve vlaku asi nebude zásuvka,tak ať nezustanu na suchu:)

damandys
hodnocení

0x

Možná bych zavolal pořadateli a normálně se zeptal. Za to nic nedáte, maximálně řekne ne.

hodnocení

Dobrý nápad,poslu mail,pokud se vyjádří kladně,budu mít písemné potvrzení.
Díky

satak
hodnocení

0x
Ve vlaku zásuvka je...toho bych se bál jako posledního.Ztráta nebo poškození telefonu...na takové akci.
hodnocení

Ten vlak dle schématu českých drah nemá přípojky na 220V.
Akce bude mít komornější charakter,jsou pouze místa k sezení.Žádná divočina:)
krtek6*

na schéma se vybodni...každej rychlík má někde ďůru

satak
To pojedeš 300km motorákem?...někteří nevydrží pár hodin bez mobilu...

hodnocení

0x
Prave to budu tez resit jak pojedu na rammstein. A videl bych to spis na to, ze si batoh se vsim necham na nadrazi v uschovne.
hodnocení

Na Rammstein jedu taky:) Tam to neprojde určitě.
ohneta*
Sakra, a já se na ně chystal s powerbankou. Ale nejspíš pojedeme pendolinem, tam zásuvky jsou
To jo a pusti nas tam s kabelem a nabijeckou? xD
ohneta*
Tož to snad jo, nebo by si mohli myslet, že tím chceme uskrtit Tilla? :-D
Jo v zastrcce bude bomba a kablem se da skrtit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]