Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastné vlasy

Od: hopik* odpovědí: 9 změna:

máte radu jak na často a hodně mastné vlasy?*nevi* díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zab
hodnocení

0x

Ahoj myješ si je každý den? ... nebo jak často :) muže to být tím ... :)

hopik*
hodnocení

skoro denně no

hopik*
hodnocení

co stím ted?

tomasek*
hodnocení

0x

Každému zabírá něco jiného. Já zatím na nic nepřišel - ať používám jakýkoli šampon, stejně si vlasy musím mýt obden. Přitom v dětství, kdybych si vlasy měsíc nemyl, tak to nikdo nepozná...

Co jsem tak odpozoroval, tak se mi vlasy nejvíc mastí asi při spaní (jak jsou "namáčklé" k polštáři) a když jsem si do nich často šahal (když jsem je měl delší).

Někdo radí kopřivový šampon, někdo si chválí šampony od Yves Rocher (ale mě nezabíral ani jeden).

iz*
hodnocení

0x

Také se mi dřív hodně mastily vlasy. Pomáhaly ty nejobyčejnější a nejlevnější šampóny - kopřivový a sedmibylinný. O něco slabší byl březový, ale v nouzi pomohl i ten.

hodnocení

0x

Tak používej šampon na mastné vlasy.

hopik*
hodnocení

no kdyby to pomohlo ale :D, koupil jsem si na silně mastící se vlasy a prd no*nevi*

klara1*
hodnocení

0x

A co obarvit?

hopik*
hodnocení

taky mě napadlo...ale nevim no*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]