Nejste přihlášen/a.
Ne nevadilom již mám souseda muslima. Je vidět jaký jsou češi retardovaný a zdegenerovaný národ, názory některých zde odpovídají definici idiota (z lékařského hlediska,nikoli jako urážka). Uvědomte si, že na této jedné planetě je skoro 1,5 miliardy muslimů a třetina z nich je v zemích rozvinutých nebo tzn. západních, což dělá skoro pětinu obyvatel této planety. Takže názory že všichni chtějí řezat hlavy je trošku mimo mísu, protože by jsme už museli být mrtví když EU má sotva půl miliardy. Koho bych nechtěl za souseda jste vy nepřející, neslušní, hloupí, nepříjemní a protivní lidé, často utrápení důchodci o které nikdo nejeví zájem a bude jen dobře až umřou v samotě a zpopelní je v kartónové rakvy bez ošacení (jak to obce dělají), nebo dospělý ztroskotanec který své chyby svaluje stále na něco jiného (nedodělal sis maturitu nebo vysokou a může za to migrant nebo Kalousek viď ty šašku :D ), co si na internetu jako třeba zde nebo jiných fórech honí ego a stále smutní jak nemá kamarády a rodinu, ať už je to cikán nebo ukrajinec, když se chová slušně ať je mojím sousedem. Dále názor že by si měli třeba syřani chránit po boku svojí zem je opravdu k smíchu. Jelikož Sýrie byla rozvinutá zem se vším sociálním zřízením (nemocnice, školy, kina, etc...) stejně jako tady u nás, tak tam i snaha chránit svojí zem je stejná, z celosvětového průzkumu "generace Y" vyšlo najevo, že v ČR by šlo svojí zem bránit dobrovolně pouhá čtvrtina. A navíc když v Sýrii je tak složitá situace a ještě se tam handrkují dvě VOJENSKÉ supervelmoci, tak to není tak jednoduché. Jo a tvrzení že 50:50 z těch migrantů jsou extrémisti a teroristi je taky celkem funny, to by tady tedy bylo již více jak milión "vojáků" radikálního Islámu, to je teda logika :D :D ...
Cirus: Jestli nás někdo napadne tak to bude jedině tak opět Rusko které nás znovu obsadí. Ale pokud bude v ohrožení moje rodina tak je mi šumák jestli to bude žid, muslim, abab, rus, američan, či soused nebo "jenom" zloděj tak jim nic nedám zadarmo. Ale abych bojoval ve válce kterou si (možná) vyprovokovala sama USA nebo Francie či Británie (Viz. Kosovo nebo vpád do Íráku) , na to ti kašlu, protože i oni tuto zem několikrát nechali naholičkách a nechali nás napospas ( viz. mnichobská zrada), ale jestli ty jsi schopný jít do války o které nevíš proč a zaco bojuješ, tak jsi pro mě idiot. Na baráku mám třeba souseda, cca 50-60 let čech, a to je tak škodolibý a zlomyslný člověk že to není možné, stále dělá naschvály, ničí sousedům ovocné sady, pálí plasty, na dvoře má nechutné odpady co zapáchají, stále na někoho volá policii která už je na něj alergická. Nebo když jsem bydlel na sídlišti , tak jsem zas měl sousedku o patro výše, která stále mlátila do země a naschvál házela věci na podlahu když slyšela nebo věděla že jsme doma. Ale mám souseda migranta mladého muslima původem myslím že z Alžírska, který je milý hodný, viděl jsem i několirát ho pomáhat sousedce seniorce s nákupem do schodů, má rodinu a chytré šikovné děti a již několik let pracuje a velice dobře se začlenil, nevidím důvod bt typický čecháček a nemít ho rád jen proto, že má svou víru. Ty a tobě podobný jste jenom nakažení médii jak sledujete neustále TV, vím že teď napíšeš něco ve stylu (ja na TV nekoukám), ale to bys nenapsal to co jsi napsal, už Gobles věděl a znal sílu médií. A ano v Německu po 9 měsících opět někdo zaútočil ve jménu radikálního Islámu a zabil 12 lidí, ale mezi tím třeba na silnicích zemřeli stovky lidí, nebo bylo zavražděny desítky lidí v celém Německu lidmi s německým původem, necháváte sebou moc manipulovat a to je váš problém, jste jednoduší, slabomyslný a hloupí.
No nevím napíšu to asi tak, protože tu je moc reakcí. Před lety si žili v Afgánistánu a Iráku (teď už i v Sýrii a Lýbiji) v relativním klidu, byť pod nadvládou přísného režimu. Pak tam přiletěla moderní technika ze zemí vzdálených a bezdůvodně (především pro ty obyvatele), jim zničila vše co měli, včetně členů rodin. To že se mezi těmi statisíci uprchlíků co se do EU hrnou najdou desítky či spíše stovky lidí možná i tisíce , kteří jsou odhodlaní se tady někde odpálit mě je jasné, a není se jim ani moc co divit, když jim "naše" stroje zabili celé rodiny. Jinak to že Rusko je největší potenciální hrozba pro nás a celé NATO je prostě fakt a obhajujte si to jak chcete , je to jednoduché, armáda NATO je na celé planetě bezkonkurenčně nejsilnější a násobně převyšuje jakoukoliv jinou armádu včetně Čínské nebo Ruské, to je také fakt, to že Rusko disponuje vyšším počtem jaderných hlavic než USA a rovná se tedy spíše silou celému jadernému arzenálu NATO je taky fakt, proto je také ta největší potenciální hrozba, protože počty tanků nebo vojáků v dnešní době nevystihují skutečnou sílu armády, stačí megatunová puma a zničí tisíce tanků najednou. Ale to že tu někdo psal, že z těch cca dvou až tří miliónů migrantů kteří do EU za posledních 20 let co se na blízkém východě tvrdě válčí je padesát procent radikálních islamistů je prostě nesmysl, to bychom tu již žili ve válečné zóně, ano v Paříži mají skutečně zóny kde vládnou třeba muslimové a má tam strach policie potažmo i armáda, ale taková místa se nachází/zela i v Anglii severním Irsku, Americe a na mnoha dalších místech.
fik: nevím kde jsi vzal to s tím vzděláním, to co jsem psal já byl jen příklad lidí, kteřím se v životě něco nepodařilo a oni to svádějí na vše ostatní, většinou politiku nebo právě třeba migraci že jim Ukrajinci berou práci, etc...
Jinak ano, osobně souhlasím s tvrzením že cikáni jsou problém a etnikum které osobně velice nerad, a jako cikána bych třeba souseda nechtěl, osobně kdybych mohl tak se okamžitě přestěhuji, ale nikoliv protože v TV jsem zaslechl že cikáni jsou špinaví a zloději, a kradou a vraždí, nebo mi to někdo řekl, ale protože mám (bohužel) vlastních mnoho a mnoho zkušeností jak zlí a negativní lidé to jsou, ale naopak u muslimů znám zatím pouze lidi kteří mi osobně ani nikomu z mojich blízkých nic neudělali, nemám osobně tudíž důvod nenávidět celý Islám, byť uznávám že jich znám velmi málo.
Ale přečtěte si co tu něteří píšou a odkazují stále na média, nebo informace z médií či potažmo dosti neseriózních webů.
Pokusím se ještě vysvětlit pro ty kteří nechápou jak to při migraci v dnešní době chodí, a proč je vidět tolik mužů.
Osobně jsem to taky nechápal, ale má to jednoduchý důvod, stejně tak jako tomu bylo za komára (vím z vyprávění) to bylo tak, že první se přes střežené hranice a "nepřátelské" území dostal chlap, který třeba zůstal ve Francii nebo Británii, tam se snažil dostat azyl najít si práci a zařidit si vše potřebné, poté když byl ten muž schopný nechal přijít poté svojí rodinu, která tak věděla částečně do čeho jde a již měli více či méně zařízené a zabezpečené bydlení a ochranu. A předpokládám že když se Syrská rodina rozhodne dostat do Evropy, postupuje obdobně, protože se starými lidmi a dětmi je způsob pokus omyl dosti nebezpečný, neví kudy půjdou, kde "zakoření" etc...
To svyabobe...takze si to shrnme. kdyz nas napadne moslimska armada ,budes branit cesko anebo sa pridas k sousedovi? odpovez Ano /ci Ne. To jenom chci vedet co za zradce budu mit za souseda a to tebe.
este ti asi nepousti muziku v 6 rano? Az zacne ,co udelas? Budes si pohmnkavat s nim?
Jelikož nejsem ty nebudu se uchylovat k urážkám a nebudu nikomu přát smrt. Jestli jsi náhodou třeba ten rádobyvzdělaný vysokoškolák opravdu to o tobě něco vypovídá. Asi máš hodně omezený rozhled viď? Že jsi narazil na jednoho muslima co nechce řezat hlavy tak už automaticky soudíš že jsou takoví všichni? Víš ty vůbec co je to no-go zóna? Já jsem jednou,a to jen jednou do jedné takové omylem ve francii zabloudil a jsem rád že tady ještě jsem. Opravdu nám hrozilo vážné riziko díky tomu že moje manželka nebyla zahalená,náhodou nás zachránila policejní hlídka. A to bych nikdy neřekl že je něco takového v´´civilizované´´evropě možné. Naši předci umírali aby jsme mohli žít ve svobodě a za cenu strašných ztrát zastavili tohle zlo. Byl jsi někdy na hranicích nebo jsi aspoň viděl záběry z televize co jsou zač ti migranti? Z 80% mladí silní chlapi-to jako jen tak nechali v té hrozné válce svoje ženy,děti a příbuzné? a sami utekli? už jenom tohle o nich vypovídá všechno,jak se dál chovají v evropě vypovídá ten zbytek. Já bych nikdy a za žádných okolností nenechal svojí ženu a svoje dvě děti v nebezpečí.
A jedeme dál,když jsi ten vzdělaný a máš rozhled,četl jsi vůbec korán? Já ano,celý od začátku do konce a můžu směle říct že mein kampf je proti tomu taková milosrdná a mírumilovná knížečka. Přesně odkazy na to kde se to nachází ti nedám,nejsem robot,ale píše se tam doslova-zabíjejte nevěřící všude kde je najdete,nebo kdo zabije nevěřícího ničím nehřeší. Židé a křesťané lžou,neuzavírejte s nimi obchody a přátelství. Nebo o ženách-bůh upřednostňuje jedny před druhými,proto vám ženy musí být poslušné,dál tam bylo něco o tom že při náznaku neposlušnosti se musí bít. A takových s prominutím sraček tam je spousta.
A jedeme dál,naše rádoby elity,jdoucí proti národům,nám tvrdí že je to-multikulturní obohacení-já teda nevidím nic na tom,že islám schvaluje pedofilii-ano když si vezme 50 letý chlívák 6 letou holku je to pro ně normální. Když chodí žena nezahalená podle islámského práva,je to pro ně děvka a ničím nehřeší když ji znásilní. A to je jenom počátek,já teda nevím,ale skutečně potřebuje rozvinutější evropská kultura tohle? Oni mají podle islámského kalendáře tuším že něco po roku 1300. Docela to odovídá,protože ta jejich kultura odpovídá tak našemu středověku.
Rusko to je takový strašák pro méně chytré-záměrně nepoužívám slovo imbecil. Rusko jediné je v sýrii na pozvání legitimní syrské vlády,ostatní se předhání v tom jaké teroristické skupiny podpořit. Díky bohu za trumpa,teď těm sviním odzvoní. Musí se vytvořit nějaký strašák,že rusko nás obsadí,aby se tím ti méně chytří deptali a nic nestálo našim elitám v cestě islamizaci. A samozřejmě ti méně chytří na to skáčou jak krysy na špek.
A teď ještě otázka rasismu nakonec. Nemám nic proti židům,budhistům,hinduistům,nemám nic proti černochům,latinoameričanům,asiatům atd atd. A klidně by mohli být všichni mými sousedy pokud přijmou pravidla mojí země. Mám něco proti vyznavačům ideologie horší než stalinismus a nacizmus dohromady-ISLÁMU
A teď mluv pane chytrý a vzdělaný,a moc prosím vyvaruj se urážek jestli nechceš být za toho imbecila,jen argumenty. Jestli toho teda jsi schopný. Jestli třeba znamená jít na vysokou stát se tím imbecilem,tak jsem rád že jsem na žádnou nešel a jsem nesmírně rád za to,že jsem ten xenofob,přímo jsem na to hrdý,protože jestli jen xenofobové brání svoji zemi,tak budu tím xenofobem i nadále
fik: No nevidím že bys vyvrátil jedinou věc kterou jsem napsal. Jinak o tom že by Rusko tak předčilo USA potažmo západ, jsem teda nikde neslyšel, gen. Petr Pavel snad v DVTV to bylo řekl, že Rusové ukázali profesionální bojovou schopnost, a moderjnější techniku. Poté na ČT24 mluvil o tom že Rusko opravdu modernizuje svojí konvenční techniku, ale přesto zaostává za západem, byť novelizovali svojí vojenskou doktrínu která se dosti podobá té světské a naznačuje větší posun ve schopnosti armády. Dokonce Putin při svém projevu minulý týden který trval asi 5 hodin uznal, že za západem značně zaostává v technologii a musí do ní více investovat (proto také snižují rozpočet například na zdravotnictví), dokonce sám řekl že USA je jediná světová supervelmoc, a že Rusko se za ní ani nepovažuje ani považovat nechce. "Jediné" v čem Rusko předčí západ a to uznal i americký velitel NATO pro Evropu jsou jejich mezikontinenální rakety schopné projít protiraketovou obranou, ale opět je tu ten fakt že těch raket nové generace Rusové mají sice dostatek, ale většina jsou stále rakety starého typu Topol. Navíc raketový systém protivzdušné obrany (který měl být i u nás v brdech) nové generace Patriot je mnohem zákeřnější, jelikož umožňuje jak zneškodnění jakékoliv rakety (i té ruské supervýkoné údajně), tak především i ofenzivní povahu, resp. útočit, proto Rusko tolik protestovalo proti té výstavbě jak u nás tak teď již v Polsku i Rumunsku (kde již stojí), protože je možné nasadit třeba rakety typu tomahawk, a byť jsou staré více jak dvacet let, do dnešného dne jsou to nejnebezpečnější typy raket, jelikož kopírují terén a neexistuje technologie která by je dokázala zastavit, mimochodem Rusko obdobnou technologii vyvynula teprve nedávno a také je využila v Sýrii a to velice úspěšně, kdy z moře vypalovala střely Zirkon a Onyx nové generace, které prolétly několika státy bez povšimnutí a na metry přesně zasáhla cíl.
Jinak ano díky za Trumpa, který chce vyzbrojit armádu, zvýšit rozpočet a zvýšit počet aktivních bojových jaderných hlavic v poměru k Rusku (tweet cca dva týdny zpět), bude li v jeho administrativě nakonec opravdu Rudy Guliany ministrem zahraničí, tak to asi dopadne tak jak Rudy naznačoval (CNN začátek listopadu), "Rusko musíme nutit naší silou a nesmíme ho nechat dělat co se mu chce jak po Evropě tak na blízkém východu" navíc vyhrožoval oslabením diplomatických vztahů a znovuobnovením snah vyslat do Evropy celé brigády, a především rakotový štít v Brdech a další v Poslku.
Já ti to řeknu asi takto, ty o nečem píšeš, a ani očividně nevíš nic moc o ničem, odkazuješ tu na to že někdo něco někde řekl ale nenecháš odkaz kde si to mohu ověřit narozdíl ode mne, píšeš jak moc si toho zažil a jak máš šťastnou rodinku, a kolik si toho nacestoval oproti ostatním, etc... , ale na rovinu ti to nevěřím . Máš svůj názor a ten ti neberu, neberu ho nikomu, jen sdílím můj pohled na věc, který mám podložený informacemi, nikoliv domněnky. Stačí že jsi napsal že padesát procent migrantů jsou radikálové?
Tomu snad ani sám nevěříš, vždyt to vychází na více než jeden a půl miliónu radikálů jen v EU, vždyť samotný islámský stát nemá více než 15-25 000 bojovníků (údaj z CIA a FSB převzatý z Idnes.cz, stejý počet řekl i Putin). To co píšeš jsou jen snůžky plků, pomluv a vymyšlených polopravd
, jelikož jsem dělal nějakou dobu v restauraci kam večer chodili "štamgasti" popíjet a klábosit a filozofovat nad všímmožným i nemožným, úplně vidím co ty jsi za člověka ty "úspěšný podnikatel"
, respektuji že máš na to určitý náhled a svůj názor, ale rád bych pro příště podložené informace .
Jednoduché počty: přibližný rozpočet do armády 2015 NATO 950 miliard $ ----- USA 700 miliard $ ----- Rusko 80 miliard $ a to je myslím si jasný nepoměr, který si dokážeš snad i sám porovnat. Chápu že tě baví tu diskutovat, ale z mé strany toto ukončuji protože to nemá smysl ale je toho už moc v jednom tématu.
Aha,takže ty mi nevěříš jo no nechci ti nic říkat,ale teď jsi se dokonale odrovnal. Když nevíš co napsat,tak tomu prostě přestaneš věřit. Označíš to za snůšku blábolů a lží. To je pro sluníčkáře zcela typické. Zažeň sluníčkáře do kouta a stanou se tři věci,buď uteče,nebo začne urážet a nebo všechno označí za lži.
Nikde jsem nepsal že rusko předčí USA,už nejsou sovětský svaz,nemají svoje kolonie které by mohli ždímat a už ani nemají takové zdroje,jen píši že jejich armáda narazdíl třeba od té naší není nepoužitelná-a to nemá být nic proti našim vojákům kteří jsou na zahraničních misích a nasazují tam život,to bych si nikdy nedovolil. Je to o tom,že naše armáda je na tom tak bídně a máme takové množství techniky,že by jsme ty rusáky nedokázali vážně ani na 5 minut zastavit. Rusko nemá zapotřebí narozdíl od USA proti někomu válčit. A krym? nenech se vysmát. Je jasné že když EU elity rozpoutají na ukrajině euromajdan a rusákům hrozí ztráta hlavní černomořské základny tak že zasáhnou. Zase dráždit medvěda se taky nevyplácí.
Ahá,takže pingl hospodo platím,dělej,přines,dones..tvoji pohádku o úspěšném životě bych si taky rád poslechl,tak se laskavě přestaň navážet do mýho podnikání,za měsíc si vydělám 3x tolik co průměrný pingl,takže být tebou,zalezu. Taky končím,škoda slov na lékařský termín označující snížený intelekt
A co jiného jsou ti uprchlíci,už to opakuji po třetí. Chlap který má charakter vezme z válečné olasti svoji rodinu sebou. Kolik útoků bylo za poslední rok třeba jen v německu? a že se ten terorista po útoku v berlíně tak snadno vypařil taky svědčí o hodně,že se měl kam vypařit,mezi svoje. Zabili jednoho,na jeho místě se objeví tisíce dalších bojovníků džihádu. A ten zbytek? v německu mají velkorysé sociální dávky,takové sociální dávky že je to možná vyšší než náš průměrný plat a určitě vyšší než obvyklý plat u nich. Nemusí nic dělat a mají se jako prasata v žitě. Podívej se na to kolik procent těch přistěhovalců pracují-to je úplně k smíchu,ostatní jenom vysávají stát. Jestli má být tohle to obohacení,tak ne díky,opravdu nemám zájem. Zrovna nedávno teďka byl průzkum,že 30% mladých muslimů v německu sympatizuje s islámským státem,a to byl jejich průzkum. Když odstraníš EU cenzuru,tak se možná k těm 50% dostaneš a abych teda byl spravedlivý,zbylých 48% jsou netáhla a maximálně 2% jsou přínos
fíku vypravěl mi muj učitel ze školy podobnou historku.. jakožto řidič autobusu byli na zajezdu ve francii a stala se mu nemilá věc... z vedlejší někde ze sidliště mu nedal přednost taky jeden takovy mirumilovny člověk... na autě zdemolovany blatník, na autobusu jen škrabance.. po chvilce dohadovani se dotyčny rozběhl zpět na sidliště a po chvilce už se jich vracelo hafo, někteří i na skutrech.. v životě pry ten autobus tak rychle nevystřelil z mista... samozřejmě se snesla smrš´t všeho možného na autobus, navíc měli za sebou přívěs, tak jim aspon rozřezali plachtu.. no jako nevím.. jeden jako soused asi pul bídy ale ve větší tlupě to je konec.. zlatí cigáni..neřikam že jsou všichni špatní.. znám jich pár ale to už jsou takovi ti aklimatizovaní.. jenže když vypustite takovou tlupu lidi, kteří jsou zvyklí mlatit ženské, znasilnovat a podobne sračky, do civilizace,tak to je podle mě jak hrát ruskou ruletu.
To fik..,.jakje mozne a cim to je ze zadny zde pritomny obhajovatel met za souseda muslima ,nenapsal na muj odkaz na videa zadnu odpoved ,treba ano libi se mi postup jak se integruju mos;omaci ,treba tou ranni hudbou v 6 hod. ,jak se odehrala ve Svedsku.
Pozadal jsem Mr.Bena ,aby vyjadril svuj postoj k tak hlasite hudbe a nic. Bud je sam jiz nakonvertovany anebo je cekatel do zastupu Islamistu.
I v me predesle otazce Zena jede do Allepa ,jsem pouzil videa z You tube ,dal jsem do vyhledavace Islam v UK a zobrazilo se mi tam x videi s tematikou Islam v UK a nikdo s tech ceskych obhajcu Islamu nekomentoval postoje islamistu.Proc? Bud se hrde prihlasim k ich nenavistnym projevum anebo to odsoudim.
Ale davat priklady ,ktere jsou vyfabulovane,zadny dukaz neuvadeji,tak to zavani JPP
Proč? protože jsou to duševně choří ubožáci. Sežerou i s navíjákem všechno co do nich hustí masmédia. A mám i takový dost nemilý pocit,že to čím titulují odpůrce islámu-podle nich jsme zoufalci co si léčí komplexy na migrantech-jsou ve skutečnosti oni sami. Možná doufají,že když konvertují na islám,budou si moct zotročit nějaký pěkný ženský a ty jim budou muset chtě nechtě,hudlat toho jejich smradlavýho klacíčka pod pupkem a nebudou se smět vzepřít. Aspoň takhle na mě většina těch zoufaců antifa a pražská kavárna působí.
Jak jinak si vysvětllit,že je veškerá argumentace tak vyvede z míry,že radši zalezou a už nevystrčí nos?
V poslední době taky začínám mít hodně velkou alergii na vysoký školy. Jaký individua si kolikrát říkají rektoři a co tam dělají ze studentů to je až k zblití. Docela nedávný příklad z pražský uměleckoprůmyslový školy a jejich výstupu na protiislámský demonstraci svědčí o všem měrou vrchovatou. Pak potkat takovýho studentíka,tak jenom jako rádio žvatlá něco o šíření nenávisti,hate free a podobný duševně chorý bludy.
Jak je to ve skutečnosti s těmi migranty,svědčí i německo,z cedulí refugess velcome se velmi rychle stal nasprejovaný nápis na betonových zátarasech před náměstími-merkel danke
Pro svyjabob. Už to tu začíná být nepřehledné,tak to napíši taky jako doplnění. Pokusím se ti vyvrátit vše co jsi napsal. Armáda ruska za poslední roky zaznamenala obrovský posun do předu,a už to není jenom o počtu jaderných hlavic,které jsou mimochodem k ničemu,pokud není technika která by je dopravila na cíl. Je to právě i o té technice. A i samotné NATO,ač jistě velmi nerado museli uznat,že je ruská technika´´VELMI ZASKOČILA´´tohle jsem si zapamatoval zcela přesně. Kdyby rusko chtělo tak za pár dní projde až na pobřeží portugalska a pochybuju že by kvůli tomu USA hnuli prstem a riskovali jadernou válku. Stejně jako v roce 1938 vysmahl západ s náma,stejně tak by celé USA vysmahli s evropou. Celá ruská hrozba je prostě nafouklá bublina,už není sovětský svaz a myslímže nějakou evropu mají zcela u zadku. Nebo nám snad někdy novodobé rusko něčím hrozilo? nějaký náznak invaze nebo třeba i jen slovní hrozby? nic takového jsem nezaznamenal. Prostě nepřítel se musí najít a když rusko tak strašně nejde do krámu vládnoucím elitám EU a NATO tak proč z něj nepřítele neudělat.
Bod 2. Narozdíl od tebe už jsem toho zažil asi víc,abych si mohl o muslimech udělat obrázek. Vlastní obrázek,ne vykreslený médii. O západní evropě to nebudu znova opakovat,to už jsem psal výše,ale i o svých zážitcích z cest. Když jsme jeli přes muslimskou zemi,přizpůsobili jsme se jejím zvykům,ale i tak co jsem tam viděl-ne nemám zájem. Vraždy zvířat tak strašným způsobem že se mě chtělo zvracet-mluvím o halal porážkách. Jak už jsem nakousl výše,sňatky s dětmi,ženy na řetězu. Veřejné bičování,náboženská policie a podobné zrůdné věci které nás mají obohatit? Já jsem toho totiž procestoval hodně,ne jako většina turistů kteří jezdí do letovisek,kde se milí muslimští zaměstnanci míní přetrhnout aby hostům zajistili komfort-z letoviska si obrázek o muslimské zemi opravdu neuděláš,z toho mají prachy,velký prachy tak se k těm lidem chovají. Teprve když vyjedeš mimo,poznáš muslimský svět,a nic příjemného to není.
Bod 3 uprchlíci. Tak pokud to teda jsou ubozí váleční uprchlíci a šlo by jim o jejich rodiny,těžko se budou zaobírat s nějakým budováním zázemí ale budou chtít svoje rodiny dostat okamžitě z toho pekla? nebo se pletu? Já bych to teda neudělal,tak i když nebudeme mít zázemí budeme aspoň mimo nebezpečí. Ti uprchlíci to je prostě invaze,invaze radikálů a netáhel,po kterých v jejich zemích ani pes neštěkne. Ta první skupina to tady chce zničit,ta druhá skupina se chce zadarmo napakovat když nic neumí. To je vše,prosté a jednoduché. Jestli se v té mase najde opravdový válečný uprchlík tak na to by chtělo otevřít flašku. A taky,pokud zapojíš to co máš v hlavě,tak tady něco hrubě,ale velmi hrubě NESEDÍ. Pořád slýchám z televize,jak je to tam zničené,jak jsou chudí,jak nemají ani na jídlo ale najednou strašný prachy pro převaděče mají? kde je vzali? když nemají ani na jídlo a oblečení? a převaděči nejsou charita,ti si za to berou klidně třeba i v přepočtu stovky tisíc. Na druhé straně rovnice ti vyjde že to někdo musí platit-ale kdo? saudové a USA? kdo ví,ale někdo to platiti musí.
Já nemám problémy s nikým,ani svoje problémy,mám pěknou rodinu,prosperující firmu,nevadí mě nikdo já nejsem rasista. Když si vedle mě přijde člověk z druhýho konce světa,přijme místní zvyky a nebude dělat bordel ať si vedle mě klidně žije,klidně bude mým kamarádem pokud o to bude stát. Pokud by se vedle mě nastěhoval muslim,po bohatých zkušenostech,na nic nečekám,beru do ruky molotov a ten barák lehne popelem. Uznávám že bych se mohl splést a nemusel by se vedle mě nastěhovat stínač hlav nebo sociálka,ale rozhodně nemám chuť to zjistit až mě bude nůž řezat do krku. Asi tak Cigáni,a to myslím i ty horší kousky jsou proti většině muslimů jen velmi slabý kafe
Ti, kterým to nevadí, ať se podívají na celé toto video, Tři fáze islamizace, je tam český překlad. Korán přímo vyzývá k nenávisti k jinému náboženství a proto je velmi těžké spoléhat na to že umírněný muslim nepřejde postupně k radikálismu.
Nejsem rasista, ale islám mi prostě nesedía bojím se ho.
Pan farář říká jenom a pouze čistou pravdu, tak jak to opravdu je. Slimáci pořádají cílenou výpravu (invazi) do Evropy s jediným cílem (ten je snad každému normálně uvažujícímu člověku jasný).
Bohužel evropské vládnoucí elity tenhle fakt nevidí tedy přesněji, nechtějí vidět a ještě se najdou tací ibmecilové a zrádci, kteří tuto svoloč vítají s otevřenou náručí. No a pak tu máme všechna ta vyfetla, dreďáky, rádjsouoby antifašisty a anarchisty, kteří si říkají sluníčka. To jsou "lidé", kteří jsou čekatelé na lobotomii mozku.
Sluníčkáři, vítací politici a všechny neziskovky, kteří podporují tuto islámskou invazi by měli shořet v pekle, nikoli pan farář, jak tu někteří chytráci píší.
Ben a Klera - Vás komentovat nebudu, protože to je jako mluvit k hluchému a blbému zároveň. Nechte si ty kecy o "jakémsi" rasismu? Kdo je tady rasista? Víte, co je to vůbec rasista? Asi ne, protože jinak byste tyhle kydy nepsali. To, že se snažíte mít podle Vás dobrý nebo neutrální názor je hezké, ale vcelku k ničemu.
Kdysi na dovolené jsem se bavil na Djerbě s chlápkem, který dělal v hotelu pingla a celý týden obsluhoval náš stůl. Dostali jsme se i k téma Šaría. On říkal, že právo Šaría je pro každého muslima povinností a téměř všichni muslimové ho schvalují a k tomu i další a další věci. OK, ať se klidně doma kamenujou, polévají kyselinou, bouchají desetkrát denně palicí o zem, znásilňujou, šukají se zvířaty, ale ať to netahají k nám. S tím nesouhlasím, jsem rasista? Dle Bena ano
Zde v diskuzi se nebavíme o tom, jaké bude zítra počasí, bavíme se vcelku reálně o budoucnosti celé Evropy, tedy nás všech a v těchto otázkách není prostor pro humanitu zalitou sluníčkem, prostě není, říkejte si, co chcete. A že jsem učitel? A co jako? To jako učitel má být přizdisráč? Modlím se, aby se tyto invazní, okupační nájezdy Maurů a jiných Arabášů zastavili. Pokud ne budeme mít díky lidem, jako jste vy s tím Vaším neutrálním, sluníčkovým postojem velké problémy. Všechny podporovatele multikulturalismu by měli povinně zavírat do blázince. Multikultiralismus nefungoval a nikdy fungovat nebude. Jakmile dojde ke střetu odlišných kultur je konec. Můžou tady být Ukrajinci, Slováci, Amíci, Rusáci. Proč? Protože mají podobnou mentalitu a i když pochází odjinud, přizpůsobí se. Přijde černoch, arab a je průser. Oni se nepřizpůsobí, zapište si to za uši vy TUPCI sluníčkářští. Co si myslíte, že budou makat? Že se zapojí do procesu a do našeho evropsko kulturního systému? OMG. Budou vytvářet gheta svoje spolky, budou se scházet a stýkat poiuze se svými bratry, jako oni rádi říkají. Možná procento se dokáže asimilovat, ostatní ne. Oni se nechtějí učit náš jazyk, nezajímá je naše tradice a kultura. Budou vyrábět akorát haranty, brát sociální dávky a dělat většinové společnosti problémy. A stejně budou tupé ovce na náměstích s transparenty "Refuges welcome"...
Omlouvám se za urážky, ale tohle téma mě vytáčí do nepříčetnosti a kor když vidím, jak jsou někteří mezi námi přiblblí.
- nevím, že by se Vietnamci řídili právem šária, ani, že by znásilňovali a kamenovali ženy, ani páchali teroristické útoky ! Pardon - "duševně narušené" útoky.
Samurraj - mate mozna odvahu jako ten knez na videu, ale jde o to, jestli treba i ve skole, nebo jen na netu pod nickem. Pokud vzdy neohrozene tak
O čem jsem skálopevně přesvědčen, za tím si stojím stůj, co stůj i kdybych byl názorově sám proti většině.
Drogy vaří i Češi. A také ve velkém. Daně krátí i Češi. A také ve velkém. S padělaným zbožím obchodují i Češi. A také ve velkém. A že by měli zrovna Vietnamci pod palcem prostituci v ČR? Tak to jsi šlápl hodně vedle.
Ukrajinci a jejich mafie. No, velice úspěšně Čechům konkurují. To máš pravdu. Kolik ukáček zastřelilo v civilizované Evropě řidičů, jen proto, že na něj zatroubili? Naši podnikatelé se dokáží velice úspěšně vydírat a zabíjet sami mezi sebou.
Jeď do Německa, Rakouska, Francie a tam se začni bavit perfektní němčinou (francouzštinou) o nás, o Češích. Všechno, naprosto všechno, co jsi zde právě popsal, přisuzují i nám, Čechům.
mot, jelikož mi Samuraj mluví z duše, tak si dovolím (možná i za něho) reagovat na ty Vietnamce. Ne, nevadí mi. Snaží se přízpůsobit evropskému životu. Když je potká na ulici ženská v minisukni, tak se nemusí obávat, že ji 10 Vietnamců kvůli tomu znásilní. Vietnamci mají ve svoji komunitě svoje zvyky, ale mě nenutí k tomu, abych je také přijala. Když příjdu do vietnamské restaurace, tak hned u dveří mají jejich oltář. A já si můžu sednout vedle a mít na krku na řetízku křížek a nikdo mi kvůli tomu ten krk nepodřízne. Velká většina z nich je strašně moc pracovitá. Vedou svoje dětike vzdělání atd... Jestli srovnáváš migranty s Vietnamci, tak je škoda s tebou o čemkoliv diskutovat. A zase se odvolám na Samuraje. On by sluníčkáře zavíral do blázince, já bych je dala do vězení. Za vlastizradu. A abych jim aspoň v něčem udělala radost, tak ne celu bych jim dala tak 5-6 radikálů.
samurraj
- no - jestli se to sluníčkářům povede, jakože se obávám, že ano - "vyžerou" si ten islámský multikulturalismus stejně, jako my ostatní, pokud se jim nepřizpůsobí. Možná ale, že na nic jiného nečekají, když tak čtu některé příspěvky... jenom nevím, jak by se to kromě válkou dalo vyřešit, zdá se mi, že už to zašlo moc daleko a rovnováha je nevratně porušena (Německo, Francie, Švédsko ... )
pt
- bohatí frnknou - obyčejní (a těch je taky dost) se přizpůsobí ! , nic jiného jim nezbyde a my ostatní - ví Bůh ! - naštěstí už to mám "za pár !" ...
Ano, zašlo to daleko, to máte pravdu. Teď je otázkou, zda se Evropa probere ze sna a s tímto průšvihem se popere. První vlaštovkou je Maďarsko a trochu i Nizozemsko, kdo se přidá?
Za prvé je třeba zamést s hermafroditními výtači
a rozhodně nezavádět do našich školek, škol hodiny multikulturalismu a islamismu, jako se o to pokouší mnohé neziskovky.
Samuraji, já to tady píši pokolikáté. Jako dítě jsem nedokázala pochopit, jak celý svět mohl dopustit to, co se dělo ve druhé světové válce. Přeci to museli lidé i politici vědět, co se chystá... Dnes už to chápu. Díky takovým, jako se projevují i zde na poradně, došlo k čemu došlo. A obávám se, že opět díky takovým, tady brzy bude velká mela.
sebod
- ještě bych připodotkla - indiáni v Americe nevěděli, co je čeká, když vítali "bílé bohy" - ale proč my vítáme středověké nájezdníky - to je mi záhadou !
Konkrétně ve II. světové válce když Hitler pořádal výpad do Sovětského svazu pod názvem Barbarossa, tak Stalin do poslední chvíle také nevěřil, že by jeho zemi mohl napadnout. Přece mu předtím dal slib, že Rusko je jeho spojenec. A najednou bác! Wehrmacht před branami Mosvy. Podobné to je s muslimskou invazí.
klera, ano srovnávat to nelze. Oni měli vůdce země, kdo se thnul byl vlastizrádce a byl popraven, museli se tedy podřídit i ti co s válkou nesouhlasili. Muslimové mají každý své naboženství a přesvědčení, které je jim vtloukáno od útlého věku, ti nepotřebují vůdce, ti nepotřebují hrozbu popravy pro vlastizradu, ti jsou toho schopní i jako jednotlivci, což dokazují teroristickými útoky .
Udivuje mne, že všichni ti, co si hrají na hodné a "bojují"za práva migrantů usadit se v Evropě, nikdy nejdou pracovat do ubytoven pro tyto lidi, nebo jejich komunit. Jediný jejich "boj"je nazývání oponentů nácky, rasisty, extrémisty a podobnými. Pracovníci v běženeckých centrech jsou stále nedostatkoví. A dámám by možná prospěl pobyt v muslimských zemích nebo v některých evropských čtvrtích.
Vynikající video, ukazující, že imigrace nic neřeší. Nezapomeňte si zapnout české titulky! A platí to nejen pro USA ale i pro Evropu.
Dobrý den, nevadilo, když bych se s ním domluvil, byl by slušný a udržoval v domě i pořádek. Zdravím!
svyjabob - .
To bene.. ten co zacal rano poustet z reproduktoru jejich muziku ,tak takoveho by s chtel mi za souseda? I kdyz by te slusne zdravil? I kdyz by namisto tebe kazdy tyden uklizel v baraku spolecne prostory? Nebo kdyby ste bydleli v rod.domech a kdyz by napadl snih ,tak by vzal lopatu a odhrnoloval snih i za tebe?
PS: asi za poslechnuti te muziky 5 x denne by ti to satlo za to,ze?
Nevím mě přijde jako by někteří lidi nepřemýšleli tím co mají v palici. Vezmu třeba příklad sýrie. Jestli existuje něco jako dobří muslimové,co netouží po řezání hlav nebo po braní dávek tak v té sýrii bojují po boku asadovy armády,jde jim o jejich zemi a její záchranu. Jde jim o vymýcení teroristů. To co jde do evropy je ta jejich slavná´´elita´´namixovaná 50:50 z radikálů a různých lenšných netáhel,toužících jen po dávkách a potom dělat bordel. Dělají ze sebe ubohý válečný uprchlíky a naprosto zdegenerovaní evropané jim to sežrali i s navíjákem. Když se podíváš někam mimo ČT a podobná média,najdeš tam lidi co v alepu slaví pád nenávíděných teroristů,a není jich pár ale jsou jich tisíce kam se podíváš. Celá evropa je prostě bez mozku
Ale copak každý migrant přichází s mačetou a řeže hlavy. Poznal jsem v Rakousku spoustu příjemných a milých migrantů, to jen nevědomost a hloupost vyrábí takovéto otázky. Zvěrstvo umí způsobit i debilní tuzemec, jen se podívejte kolem sebe.
jak123:
Němci jsou také jako národ hodní a co dokázali, tohle hrozí od muslimů pokud jich bude v Evropě moc, to není nikdo schopen pochopit? No před druhou světovou válkou tomu taky nikdo něvěřil
bmbx:
To máte pravdu! To nekontrolovatelné a nekontrolované množství /ale to je vina evropských států!/ mě taky zaráží a jsem proti /!/, ale odpovídal jsem na otázku o bydlení migranta vedle mne. Migrant by mi v sousedství nevadil, stejně jako Němec, cikán, indián, černoch, eskymák či talián. Pokud by se chovali slušně a nevynucovali si, abych se já přizpůsoboval jejich kultuře. Vadí u nás někomu Vietnamci, Korejci apod.? Myslím jako sousedé ve městě, v domě, na poschodí. Je to o lidech kus od kusu, rodina od rodiny.
Absolutně by mi to nevyhovovalo, určitě bych nechtěla čekat, až mi barák vyletí pod zadkem. Asi nejsou všichni stejní, ale mám teď na všechny úplnou averzi. Úplně všechno u nich mi příjde postavené na hlavu a hlavně mi vadí svými činy a útoky, ale taky tím, že všem cpou jejich víru a kdo nevěří nemá právo žít? No tak to teda ne. No a teď jsem se zase naštvala.
Tomáši 1000 oficiálně. Kolik jich bude neoficiálně, to ví jen ten nahoře . A přeber si, který "nahoře". No nic, šupšup, jdeme pracovat, ať se z našich daní mají dobře.
P.S.: Jo a nezapomeňte stále sbírat plastová víčka na naše děti, protože na ty peníze nejsou. Děkuji Vám
Tomáši, mohu se na něco zeptat? Tady na diskuzi jsou dva vyhraněné tábory. Jeden PRO a jeden PROTI. Vy kopete za koho? Jako tomasso PROTI a jako mot PRO? Nebo jenom udržujete diskuzi při životě?
"Migranta muslima" - to znamená araba nebo černocha muslima. Vzhledem k tomu, že arabský i černošský muslim je už opravdu hóóóódně vzdálená kultura od té naší středoevropské, tak ne, protože bych nechtěl v baráku neustále řešit, co si oni představují za způsob života a co já. A to nemluvím už o tom, že pokud to budou ortodoxní muslimové, tak mne budouz obtěžovat ještě se svými náboženskými rituály a pravidly. Mě úplně stačí, že mi pod okny v létě zpívají a hulákají cikáni v nedalekém parku klidně i o půlnoci.
Rozhodně NE. To zákony nezákony,molotov by vykonal co je třeba. Nemám proti nikomu nic když se chová slušně,ale tuhle špínu co umí jen řezat hlavy a najíždět náklaďákem do lidí ani omylem
Aha, takže muslim = terorista a špatný člověk, co si nezaslouží žít... zajímavý názor... je mi z vás smutno.
Žádný muslim není pro nás normální. Je to člověk ze středověku a jako takový nemá zájem přizpůsobit se nám jako hostitelům. Naopak Evropan se musí podřídit v jejich zemi jejich zvykům. To je neřešitelný rozpor, který by se vyřešil jedině zamezení rozpínavosti muslimů zde. Mají povinnost šířit islám a tak to také dělají. Bez ohledu na to, jestli se nám to líbí nebo ne. Kdo by chtěl šířit křesťanství u nic, v lepším případě zo zbičují. Muslim=potencionální zločinec. Pokud máte zapotřebí zjišťovat, jestli je opravdu 99% muslimů na hlavu, tak nemusíte. Opravdu na hlavu jsou. Podle našich zvyklostí. Pak je mi líto mikihanse.
To bych neřekl. Nejsem žádnej sluníčkář, ale spolupracuji s jednou německou firmou, kde pracuje pár lidí z muslimských zemí a ani jeden není nijak odlišný od lidí z evropy. Každopádně v takové vlně jako byla tento a minulý rok nelze rozlišit slušného od špatného a samozřejmě většina z nich je prostě kulturně někde jinde a pár let za námi. Je mi líto těch slušnějších, ale neexistuje žádný účinný filtr, aby se "pročesávali". Každopádně mě by to nevadilo mít muslima jako souseda. Záleželo by na tom, jak se chová. To vedle vás může bydlet Čech, Američan nebo Slovák a může se chovat daleko hůře.
Manželka několik let pronajímala byt uprchlíkovi z Iráku. U nás pracuje, hovoří arabsky, anglicky a česky. Před čtyřmi lety se oženil, má syna, pořídil si rodinný domek. Nebyly s ním jakékoli problémy. Tak takový soused by mě zcela jistě nevadil.
To nikdo neříká,že každý muslim je terorista,ale nikdo není schopen rozeznat to s kým do budoucna bude problém,nebo nebude,nehledě na to že sem táhnou za lepším životem z dávek a né před válkou.. Vždy se válčí jen v nějáké části dané země,ne na celém uzemí,tak není důvod odcházet. Přečtěte si jak se žije v některých částech Švédska,Belgie,Francie,Německa. Nemusejí být teroristi,stačí když znalsilní nějákou ženu,nebo dítě.Kdo má selský rozum,snadno si spočítá jak to tady bude vypadat za pár let.
Integrovaný nevadí. Ale typicky se jedná o neintegrovaného a neintegrovatelného, což znamená věci, které bych u souseda vidět nechtěl: přezíravý vztah k ženám, početná široká rodina scházející se k častým dýchánkům, bugr dlouho do noci, protože pro dávky nemusí vstávat brzo ráno, bordel okolo.
Nevyhovovalo. Naštěstí to není reálné.
V dotazu je konkrétní podmnožina, tudíž mohu doložit vlastní zkušenost ze stolice: V přízemí paneláku bydlel "plně integrovaný" Arab, měl českou manželku a tři malé čmoudice. Zřejmě v souladu s koránem nesnášel psy a vyvolával konflikty s početnými venčiči z domu. Vymlouval se na hluk a nemocné dítě, dle nelidského řevu z jeho bytu nemocné spíše duševně. Protože ho venčiči posílali do háje, zanedlouho Arab fyzicky napadl jednoho z nich, důchodce nad hrobem. Nakonec se arabský čmoud odstěhoval nedlouho přede mnou, takže v současnosti zřejmě multikulturně obohacuje jiné tuzemce, pevně doufám, že opět ve stolici. Ale to už spekuluji. V místě, kde žiji teď, žádná muslimská chamraď není, jen čmoudíci dalitského původu.
Nevím, co píší ostatní. Napíšu příběh mé příbuzné /69/z Německa. Do jejich činžáku v jednom západoněmeckém městě přišla rodina. Otec a dva malí kluci. Kurdové. Maminka jim zemřela po cestě do Evropy. Otec i kloučci se snaží pomáhat lidem v domě, jsou zdvořilí, slušní. Otec žije ve strachu, že si je najdou protikurdští fanatici. Kluci už začali chodit do školy a velice horlivě se učí německy, Táta opravuje na domě a uklízí kolem domu, neb ještě nemá povolení k práci.Teta se jim svěřila, že taky není Němka, že do Německa utekla před komunistama v 80.letech. Jakmile ucítili, že jsou na tom podobně, pojali ji jako svou příbuznou, zvou ji, pomáhají jí, ona se chlubí úspěchy svých nových vnoučků.
To balzarka ...a nemelo to byt naopak,ze ta ceska ktera tam zila daleko drive ,pojala ty kurdy za sve ,...kolik mas uz uhuleno?Dej dukaz ,Takto JPP
Cirusi, mě děsí islamizace Evropy. Muslimy ani jejich mešity tu nechci! Vím, že je šílenost tahat sem ten jejich středověk. Zároveň se mi ale nelíbí, jakým způsobem se do mne navážíte, aniž byste věděl, s kým máte tu čest. Uvedla jsem zkušenost příbuzné, která mne samotnou překvapila. Paní pochází ze záp.Čech a podruhé se vdala a to za Němce.
to balzarka...jestli jsem spatne porozumel vasemu
napsanemu pribehu o ceske zene ,ktera se nad Ubohym chudakem rozlitosnila ,tak se omlouvam ,skoda ze jste nenapsala ze ste byla prekvapena/aspon se domnivam ,protoze se mi nechce klikat na vas predchozi odkaz.
Chtel bych videt napsane reakcie na ty me predesle videa ,jestli se stotoznuji nektery pisatele s temi muslimami co chteji islamizovat nasi europu.
Ta pani musela byt asi urcite vystrcena na Zapad komousema kdyz porovnava minulou migraci s tou dnesni.Jak ubohe.
Za komousu byal cela krajina obsazena komousema ,nebylo kam jit ,jen na ZApad a odtamtud vsemi prostredky bojovat proti komousum.
Ne v cele Syrii je valka ,a je taky moznost odejit kde IS neni ,jenomze tam nedavaji zadarmo soc.davky a bez prace.
To balzarka ...otec zije ve strachu? aproc nejde bojovat za lepsi zivot pro sve deti?
Nenidavno byl rozhovor na CT4 s generalem Inrich Gablechem,ktery utekl z rodnej zeme a sel bojovat a ne se zasivat.a zadat soc.davky v UK .S toho si maji vzit priklad ty kurdove -zbabelci.
V te me otazce ,,,Zena jede do Allepa ,jsem uvedl video ,jak Somalci ,ktery jsou v UK zadaji byty a vice penez ,do prace nepujdou a budou cely zivot parasitovat na danovom systeme UK
To balzarka...cerstva sprava dnes na CT 24 ...na severu Kurdistanu pracuje tamm parta Cechu na obnove nejakej vzacnej pamatky.To znamena ,ze tam ten otec Kurd se muze navratit a jestli je tak sikovnej ze umi pracovat rukami ,tak se muze prihlasit u toho vedouciho Cecha .Aspom zustane vice soc.davek pro nemecke a [potazmo ceske obcany. At tahne domu zbabelec a nech nedela z sebe chudaka.
Najdi si v archovu CT 24 aso 19 30 to bylo odvisilane.
A jestli tu Cesku znas,tak jej odkaz ,ze at se nenecha oblbovat.Tatik mozno par let bude sekat latinu ,jen aby decka dostali obcanstvi a tym padem soc.davky a pak se to vse muze otocit proti Nemcum.
Takove fakta davaji na CT 24 ,ze Ne vsude je valka ,ze sackuju se do europy jen pro soc.davky .
Ve vedlejším bytě bydlí černoch,naproti přes chodbu cigán ( teda vlastně róm - pardón ),pod náma človíček českej namyšlenej generál ze Zlína co vše zná nejlíp a všude byl.Ten mi vadí,ale migrant-muslim? Pokud se bude chovat normálně jako ten černoch nebo róm,tak nevadí.
o mnd...mozno je to tim ,ze bydlis na ubytovne .dal jsem sem nekoli videi s you tube ,jake je spolunazivani muslimu s lidmi ve svedsku. Jeste se asi mocten tvuj muslim nerozkoukal ,,jeste ti nevyhrava kazde rano hudba na svolavani k modlitbe?
mnd:
Proč " teda vlastně róm - pardón"?
Velká většina má radši označení cigán než róm, tak proč ta omluva? Ta omluva patří spíš rádoby nerasistúm a jiným podobným pošukům
Zákon, nezákon. Sami opravdoví občané snědé pleti mají radší označení cigán.
to bmx... v usa existuje zakon ,ze nesmis pouzit slovo cernoch nybrz afroamerican,takze by se melo zavest i v Cesku Indocech anebo Indoslovak na SK.
Pak by se dobre rozlisovali lide co pachaji v cizine tre,cinnost. Napr" Pan Dezo Carga Indocech spachal trestny cin a byl odsouzeny v UK na blabla roku vezenim za kradez slepic .
Ne, nevyhovovalo. Slimáka za souseda bych opravdu nikdy nechtěl.
I když ne všichni muslimové jsou radikální magoři, že jo. Vemte si, že Islám má několik větví. Nejhorší svoloč a vypatlanci budou zřejmě Sunnité a Saláfisté. Pak tu jsou třeba Šíité, kteří jsou umírněnější a jejich snahou není sekat lidem hlavy. Pak třeba Allávité. Nebo třeba Kurdové, kteří jsou také v pohodě, dle mého názoru. Ne každý muslim je podporovatel vylízanců z islámského státu. Mrkněte třeba na videou, kde syn muslima si naoko nechal vytetovat logo islámského státu a čekal, jaká bude otcova reakce
Každopádně bych muslima za souseda mít nechtěl, protože muslim = jiné zvyky, jiná víra, jiná kultura a já rozhodně nejsem podporovatelem multikulturního obohacování.
kniha: "Uvězněna v rodné zemi"od: Katja Schneidt, která popisuje vlastní zážitek (trval několik let) uprostřed Německa ! Knihu napsala v r.2011, tedy v době, kdy jsme o uprchlících, migrantech apod. neslýchali, nebo to nevnímali. databazeknih.cz/...
vanad1, fik: Právě vy dokazujete, že i mezi evropany žijícími v našem státě jsou dementi. To znamená, že Hepnarová, Stodolovi, Mrázek, Zelenka a další /viz Wikipedie: Čeští sérioví vrazi/ jsou nebo byli muslimové?
Mám v ulici sousedku, která konvertovala k islámu. V Saudské Arábii pracovala jako zdravotní sestra a nakonec se tam vdala. Já se necítím být dementem. jen vám, asi marně chci objasnit, že muslim jako takový má povinnosy šířit islám a tak to také dělají. Svou středověkou "kulturu zavádějí do hostitelských zemí a postupně ovládají veřejný život každého státu. buď požadavky zahalování dívek ve školách nebo jiné nesmysly. Nerespektují zákony hostitelské země a vůbec se tím netají. naproti tomu Evropan v muslimských zemí nemá nejmenší právo na nic. Jen se musí řídit jejich zákony ( oni ale hostitelskými ne). proto jsou tyto národy nejlépe hodně daleko a vůbec ne tady nebo Německu. Nájezdy Turků ne nepovedly, dělají to tedy dnes jinak a lidi jako vy jim servírují naši svobodu jako na talíři. A až vám nějaký čmoud zneužije dceru nebo chlapce na bazéně, určitě budete říkat, že to nedělají včichni.. A koho taková hloupost zajímá? Normální člověk tyto tvory tady nechce. Nehodlám se ani já ani většina lidí přizpůsobovat doma nějakým parazitům.
Přesně tak. Muslimové jsou ještě horší fanatici než byli nacisté. Islám je největší SRAČKA, SRAČKA, SRAČKA na světě a v celé Evropě by měl být ihned zakázaný zákonem. Nevadí mi černý, nevadí mi šikmooký, nevadí mi ani muslimové, když jsou tam, kde mají být. Vadí mi, když mi někdo něco vnucuje, aniž bych o to stál.
Lidi jsou různí...ale fanatici zůstanou fanatikama, ať už jsou to radikální muslimové nebo Češi, kteří by nejradši lidi s jiným názorem "pozavírali do blázince", "vypořádali se s hermafroditními vítači" atd. Takoví byli taky ti Češi, co pořádali hony na Židy na začátku minulého století...začala se šířit "zaručená informace" o Židovi, co rituálně zabil mladou dívku a protože noviny neříkají pravdu, tak je jasné, že o tom neinformovali...půlka našeho úžasného národa volala po tom, aby tohodle Žida popravili, i když nebyly žádné důkazy...případně to sice nebyla pravda, ale mohla být! Protože Židi jsou přece Židi. Lháři, krysy, podvodníci...
Vtipný jak se historie pořád opakuje.
Radši bydlet vedle normálního muslima než vedle takovýho Čecha.
klera.
já žasnu, na vaší sluníčkářskou naivitou. Ono jde o to, že až to začnou vnucovat, bude už pozdě. Samuraj to napsal správně muslimové jsou největší fanatici na světě, žádný jiný fanatik jim nasahá po kotníky, nacisti jsou odvárek. Byla jste někdy alespoň na dovolené někde v muslimských končinách? Podle vašich názorů nabývám dojmu, že jste neopustila hranice obrazovky svého PC
bmbx, s Klerou to je marné. Vše má vyčteno z článků od sluníčkářů. Už několikrát jsem jí radila, ať se jede podívat do Calais. Ať se tam projde táborem běženců a jestli odtamtud vyleze živá, tak ať povypráví, jak se jí sbližování s RADIKÁLNÍMI muslimy líbilo. No, teď by to už měla těžší, když tábor byl zlikvidován. Ale jsou další příhodná místa. Tyhle kecy těch, co hodnotí situaci pouze z doslechu mě nesmírně na.írají.
Ano určitě ne každý muslim je terorista. Ale každý terorista je radikální muslim. Nemám nic proti tomu pomáhat lidem černým, červeným, fialovým. Ale pomáhat zločincům a vrahům, no, to snad NE. To, co proudí do Evropy, nejsou ve velké míře nešťastní lidé, kteří se bojí války. Naopak, ti k nám válku přinášejí.
"klera", a proč a kdepak jste se vnucovala? Na YouTube je přednášek z různých fakult na výběr. Jsou tam i osobní zkušenosti mnoha lidí. A můžete žít kde chcete, hlavně když máte PC a internet...
dám příklad: Když budu potřebovat objektivní informace o 2. sv. válce, tak se nemohu jít ptát ani Hitlera, ani Stalina, ale musím se ptát objektivních historiků. A tak je to se vším...
docela zajímavé video na YouTube: "Muhammad Ali to věděl už dávno"
Ptala jsem se muslimky na podrobnosti v Koránu, co mě zajímaly...ráda mi to vysvětlila, ale nejsme až takové přítelkyně, aby mi přišlo úplně přirozený, se jí takhle ptát...proto to "vnucování".
Z "různých fakult"? Spíš jde o to, kdo přednáší, než kde. Co takhle odborníci na arabistiku a na islám...? Napadá mě Ostřanský a Medek. Jestli chcete odborné názory, tak si poslechněte je (ne třeba člověka, co vystudoval entomologii nebo jistého američana, co vystudoval fyziku). Víte proč je to důležité? Když chcete vystudovat v nějakém oboru, musíte napsat vědecké práce s odkazy na další vědecké práce, které musí být relevantní a přijímané vědeckou obcí...to znamená- nemůžete si vycucat z prstu, co chcete. Tihle lidé mají tohle za sebou...a jejich současné působení z toho vychází.
"klera", a to byla ta chyba. Pokud chcete objektivní informace, tak je získáte od vzdělaného, objektivního historika, který zná všechna pro a proti. Jedno přísloví říká "Každá liška si chválí svůj ocas". Takže jedna vaše "přítelkyně", nejsou všechny ženy muslimky světa. Zase jsou zde přísloví, naše lidová moudrost: "Jedna vlaštovka jaro nedělá" nebo, "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají". Je to na Vašem úsudku, ale pokud je ten úsudek na základě jednostranných informací, tak bude jednostranný. Prezentujete se, jako vzdělaná žena, ale vzdělání není moudrost ani selský rozum ani životní zkušenost. Někdy si člověk myslí, zda nejste nemocná, či schizofrení. Možná si jen děláte legraci...
"klera", ale to jste na velkém omylu, já totiž využívám možnost, vyslechnout si přednášky naživo od historiků a vědeckých pracovníků. Kde jste vzala mé tvrzení, že homosexálové ve velkém znásilňují děti? Jde mně o každé takto jednotlivé zneužité dítě. Jenže pokud nejste matka ani babička, tak Vám to nic neřekne. "klera", vidím, že nemoc je nemoc...
"klera", Vy neuvěřitelně lžete. Zacházíte příliš do osobní roviny. Zřejmě nedokážete obhájit svůj názor, nemůžete, nejde to, argumenty nejsou...
"klera", Vy už ani nevíte, kdy a co píšete, už nerozeznáte pravdu od lži a hodně překrucujute, máte jen svůj náhled. A proč jsem připodobnila nemoc ke schizofrenii? No, protože ti lidé také tvrdí, že jim někdo našeptává a tak to vypadá, že máte zřejmě nějakého našeptávače a nejste schopna slyšet jiné hlasy, slova, psaný text...Ale to se časem podá, až Vám bude 70 a více let, tak získáte i ty životní zkušenosti a pak Vám nějaký mlaďoch bude do očí tvrdit, že to tak není, to se nasmějete...
Vaše zkreslené představy to zpochybňují. Byla na to tuším dokonce založená diskuze a mám pocit (nejsem si ale jistá), že přímo vámi. "Jde mě o každé takto zneužité dítě" Taky je mi jich líto...ale nebudu jako vy předpokládat, že u homosexuálů mají větší pravděpodobnost, protože to není založené na pravdě.
"Vidím, že nemoc je nemoc..." Vy jste ale celkem zákeřná, co?
V čem lžu? Vy mi říkáte, že mám zřejmě schizofrenii a já zacházím do osobní roviny? No, zůstaňte si v té svojí pravdě...s vámi nemá smysl diskutovat.
jak123:
to je teda demogogie
Sériový vrah samozřejmě není zákonitě muslim, ale málokdo si dokáže uvědomit že muslim je většinou o několik set let zpátky uvažováním a to lidský život měl zcela jinou hodnotu, takže z jejich pohledu zabít člověka není vražda.
jen pro ilustraci, několik mých spolupracovníků pracovalo loni v Sírii několik měsíců, siřané pro ně připravili program pro rozptýlení - veřejnou popravu
Pokud jde o "Sírii," pak bych se nedivil. To musí být zvláštní země, která dokonce není ani na mapě světa. Ale jinak se vsadím, že jste si pohádku o spolupracovnících umístněných služebně v Sýrii vycucal z prstu. Až příliš průhledná a debilní historka.
Tak Sýrie... a nic debilního na tom není, tak to tam prostě chodí a nejen tam. Sázku by si prohrál. Spousta lidí nevěří tomu, že je dnes ještě něco takového možné.
vanad1:
je to marné, je to marné, je to marné - vysvětluj něco lidem, kteří v muslimské zemi byli maximálně s cestovkou na dovolené a možná ani to ne
Dobrý den, je zde celá řada obdivovatelů pana Zemana, tak by bylo vhodné vyhovět jeho slovům, že každý má nárok na svůj názor (i když je jiný), neměl by být vysmíván či umlčován a neměl by mu být vnucován názor vlastní. Devadesát procent z nás nemá s tímto problémem vlastní zkušenost, neumí předpovídat budoucnost, řídí se svým rozumem (nebo je ovlivněn někým jiným a názorem většinovým) a informace má vyčtené či z médií (často nepřesné, účelové až nesprávné). Tvrdit, že zrovna já/vy mám/máte jedinou pravdu, je odvážné. A urážet oponenta v diskuzi či volit rasistické výrazy (zvláště, když je zde používá pedagog) je už moc. Zdravím!
sebod - jen jsem reagoval na příspěvky viz výše. Hlavně nevnucovat svou pravdu, neposmívat se, neurážet a zkusit mírnit ten rasismus v nás. Ovšem, kdo to dokáže, že?
Bene. jestli jsou někde neshody o to, zda použít třeba při malování penetraci či nikoliv, tak je to v podstatě úplně jedno. Určitě ta penetrace neovlivní život milionů lidí.
Jestliže však dochází k výměně názorů na důležité otázky, na jednání, které dokáže naprosto změnit nejen Evropu, tak tady už končí jakákoliv sranda. A právě lidé, kteří VŮBEC NIC o tom ze své vlastní zkušenosti nevědí a přitom vyřvávají nejen na internetu, ale i v ulicích, svoje načtené kydy, jsou velice nebezpeční. Však mají možnost okusit třeba zrovna ten islám na vlastní kůži a pak teprve mluvit.
A už vůbec nechápu politiky, kteří si nechtějí pálit prsty, nechtějí být terčem kritiky a tak radši nám budou rozdávat koberečky k ranní modlitbě, místo toho, aby řekli lidem pravdu o nebezpečí, které nás čeká.
Dobrý den, ano, chce to volit slova (za které se nebude nutno později stydět) a rozum (snad až ten selský). Tyto diskuze jsou opravdu zbytečné, ale zase nás to všechny hodně baví . Zdravím!
P.S. Také by asi nebylo vhodné, aby se poradna svou úrovní přiblížila diskuzím na Novinkách.cz
pt - no ba, všici jen mudrujem (a někteří i rádi postraší ostatní). Ovšem, důležité je, že se máme rádi a respektujeme se zde .
Milý Bene, kdyby to byly jen "novinky", jako na "novinkách". Mám dojem, že se na toto téma mluví a píše denně ve všech světových zprávách. Ale každý holt soudí podle sebe. Někdo musel projet projet Francií kolem Calais, někdo musel letět do Bruselu na letiště, jiný letěl do Belgie raději na jiné letiště se smíšenými pocity, jiný opravdu sedí jen u PC a mudruje...
"sebod", co dělat, když se chce někdo cítit uvědomělej...
pt . Žasnu nad nebetyčnou omezeností některých lidí, kteří v životě byli leda tak na druhém konci svého rodného města, ale přesto kafrají o něčem, na co si v životě nemohli udělat svůj vlastní názor podložený zkušenostmi.
Jinak Bene, ohánět se tím, že tady někoho nazýváš rasistou je z Tvé strany více než omezené. Ano, jestli nechci, aby moji vnuci povinně vyznávali JAKOUKOLIV víru včetně koránu, tak jsem asi rasistka, že?Pak ale nevím, jak se to slučuje s tím, že mám OSOBNÍ přátelství s lidmi jiné pleti, než mám já.
Zrovna minulý týden jsem jednala se znýmým. Přišel sem do Čech před více jak 30ti lety, oženil se zde a zůstal zde. Přednáší na vysokých školách jak tady u nás, tak v cizině. Velice si ho vážím jako člověka i jako odborníka. Jo, co jsem to zapomněla napsat. Je ze Syrii, je muslim. A představ si, že se velice obává toho, co se děje.
Jestli Tobě je ukradený, co se chystá, tak mě to lhostejnou nenechává.
doplněno 12.03.17 17:14:
A teď jsem si od Tebe, Bene, přečetla cosi o tom, že tady někteří z nás straší ostatní. Co k tomu dodat. Závidím Ti Tvoji naivitu...
Tento typ migrantů z Afriky bych nechtěla ani omylem v celém okolí, zemi, ne tak v domě jako souseda.
Několik rozumných názorů zde již je sebod, samuraj aj. Všichni ti osvětoví sluníčkáři a multikulty by měli jít pořádně makat a ne žvanit. Fakulty školí takové obory, že z nich se nemohou uplatnit studenti jen v tom žvanění. Je to vidět i na některých našich zástupcích v EU parlamentě. Ví o reálném životě kulové.
Je to generace středověku, fanatická a nikterak přínosná pro Evropana. Opravdu to k nám nepatří. Jsem odpůrce všech hloupých názorů. Věřím, že mezi nimi je malá část slušných lidí, ale beru je s vědomím, že mají žít v Africe.
Přečetla jsem i řadu knih již dávno, když nebyla tato invaze. Jsem zásadně proti. Ostatní cizinci mně celkem nevadí /Vietnamci, Ukrajinci , Kubánci apod./ pokud respektují hostitelskou zemi a chovají se patřičně.
Tohle je celkem aktuální téma v současnosti, je třeba mít zdravý rozum a pud sebezáchovy. To, že zatím se neděje u nás a je v sousedních státech ještě neznamená, ne nepřijde. Ten klid, jistota bezpečí a pohoda z cestování je pryč, bohužel. A jen díky několika pomatených u koryt EU.
Klera. Pořád budu mít radši žaludeční vředy s tím, že jsem proti zlu udělala vše, co bylo v mých silách. Než se usmívat přitom, až mi budou nějací hajzly znásilňovat vnučku a vnuky nutit zabít vlastní mámu. Možná máš jakési perverzní sklony, či jsi svým založením sadistka a ta doba Ti bude vyhovovat. I to je možné.
"sebod", jen jedna zkušenost. Naše dcera k vůli Fibromyalgii musí absolvovat i 2x v týdnu masáže svalů. Chodí k masérce, které se dcera provdala za araba z Jordánska, který žil v Belgii od dětství do dospělosti. Vše bylo v normě, dokud se jim nenarodil chlapeček. Po pár měsících, jeli do Jordánska, ukázat jeho rodině manželku i dítě. Asi tušíš, jak to dopadlo. Ano již tam zůstali a není cesty zpět. Rodiče se zhroutili, podnikli cestu do Jordánska, chtěli mluvit s dcerou a vidět vnuka. Víš kde bydleli? Museli se ubytovat v hotelu, nemohli ani do rodiny, nemohli být s dcerou a s vnoučkem o samotě. Jejich dcera ronila potoky slz, zrovna, jako její máma, ale k ničemu. Naprostá bezmoc, bezmoc a navždy. Nevlivnilo Jordánce nic, ani to, že vyrůstal a žil téměř 30 let ve vyspělé evropské zemi v Belgii. Ale to musí někdo prožít na vlastní kůži, jinak nikdy neprohlédne. Výchova vtloukaná od malička do hlavy, je něco, jako channeling a přeprogramování mozku. Jistě jsou o tom i vědecké studie a pokud se někdo z vlivu takové výchovy vymaní, dá se mluvit o zázraku. Škoda jen, že takový zázrak možná zažije jen pár jednotlivců, kteří se dostanou i k jiným informacím. Ostatní jsou nadosmrti naprogramovaní na jiný druh myšlení. A není to jen náboženská výchova, je to i politická výchova, prostě channeling. Pokud se někdo pohybuje v kruhu nikdy nebude mít pohled zvenčí. A to je příběh pár měsíců starý, takže asi tak...
To je zase pěkně demagogický argument. Znásilňujou i Češi, znamená to, že když ráda poznávám Čechy a nečekám hned, že by mě chtěli znásilnit, usmívala jsem se, když moje známá šla do blázince kvůli jednomu takovýmu magorovi? Ne. Zlo existuje na všech stranách, stejně jako dobro...sama jste to psala, že máte kamaráda muslima (aspoň myslím, že jste to byla vy), to znamená, že i vy víte, že muslimové jsou různí člověk od člověka. Pak teda nechápu váš postoj. Na jednu stranu vědět, že každý je jiný a na druhou stranu očekávat, že se jako jedna masa přihrnou a budou hromadně znásilňovat. Opět, já taky nechci, aby tu byla velká komunita muslimů/imigrantů, které bysme nemuseli zvládnout a dopadlo by to špatně...ale to nezpochybňuje nic z toho, co jsem řekla.
" klera", víte, co umí výchova jedním směrem? cs.wikipedia.org/...
Masová výchova a převýchova, ke které dochází, je v jistých případech považována jako vymývání mozků. Dochází k ní již od dětství, kdy je člověk snadno zmanipulovatelný. Jedná se o způsob, jak využít sociální učení ke svým cílům. Džihádismus se snaží získat příznivce vymýváním mozků a Islámský stát vymývá mozky i dětem. Nejde jen o moderní stav (například Hitlerjugend), ale k převýchově podrobených dochází již od starověku. Kritické myšlení potlačuje například i vojenský výcvik (dětští vojáci), který je také formou vymývání mozků (srov. tzv. "zelené mozky").
Mladý člověk je lehce zmanipulovatelný a Vy jste ještě hodně mladá...
Ne, Pavlo, Já bych všechny tyhle vítače dala do uprchlických táborů. Vlastně bych neudělala nic špatnýho, vždyť to přeci chtějí. A za chvilku by byl od nich pokoj.
Klera. Čech když znásilňuje, tak aspoň ví, že dělá něco špatně a bude za to potrestán. Kdyby tomu tak nebylo, bude se znásilňovat daleko víc. Migrant však znásilňuje proto, že je to v jeho očích spravedlivé. Je žena v mini? Ano? Tak je to kurva, která si zaslouží znásilnění. A on když to provede tak bude ještě oslavován. Jestli nechápeš tady ty rozdíly, tak je zbytečné s Tebou o čemkoliv diskutovat.
Podívej se na problematiku cikánů. Žijí v ČR velice dlouho, přesto se někteří z nich dosud nepřízpusobili. Začínají s nimi být obrovské problémy. Ať kriminální, sociální atd. Já teď budu mluvit o 70tých letech minulého stoleté. Budu o tom mluvit proto, že si tu dobu pamatuji. V našem městě s 8000 obyvatel, žilo pár rodin. S cikány nebyli větší problémy. Stát i obec je dokázala usměrnit do patřičných mezí. Proč? Za prvé byla pochopitelně jiná politika. Ale za druhé těch cikánů bylo málo a dali se ohlídat. Podívej se teď do měst, kde je jich větší seskupení. Hrůza. Problémy na všechny strany. A pochopitelně ne každý cikán je takový. Jsou mezi nimi slušní lidé. To ale nic nemění na tom, že v globálu jsou cikánská gheta velice rizikovou oblastí.
Tak a to samé, nebo vlastně daleko, daleko horší je s migranty. Dokud jich tady v Evropě žilo pár, tak se aspoň na venek snažili trošíčku přizpůsobit. Jakmile jich bude více pohromadě, bude zákonitě stoupat jejich agresivita. Podněcování k násilí. A víš, co je na tom nejhorší? Že oni zlo berou jako spravedlivý trest. Již tu bylo zmiňováno nacistické Německo. I takový esesák čí gestapák se někdy nad člověkem slitoval. Nebo litoval toho, co dělal. To ale u radikála nehrozí. Tam cosi jako výčitky svědomí nebo smilování se neexistuje. Oni jsou pyšní na to, že zabijí. Chápeš to už konečně? Ten rozdíl v jejich a našem myšlení?
Ano. Mám kamarády jak mezi černochy, tak mezi muslimy. Proto vím, že ne každý muslim je špatný. Ale také vím, jak oni sami se dívají na ohrožení Evropy jinými "muslimy". Oni se toho obávají daleko více, než my. A víš proč? Právě proto, že vědí, co tyhle zvířata jsou schopna provést.
Mám známé i v Syrii. Nebo vlastně nevím, jestli ještě mám, protože se dlouhou dobu neozvali. Možná již nežijí. Kdyby mi řekli, že potřebují sem do Čech ke mně dát svoje děti, tak to ihned udělám a postarám se o ně. Ale to, co sem proudí přes hranice za svoloč, to nemá nic společného s lidmi, sužovanými válkou. Ty to nevidíš? Pak jsi nejen slepá ale i velice hloupá. Jdi se podívat někam, kde tito utečenci jsou. Nabídni jim svoji pomoc. Třeba oblečení, nebo jídlo. Jsou to přeci chudáci a potřebují to, ne? Tak až tohle uděláš, tak uvidíš jejich reakci. Vyhodí Tě. A to budeš ještě ráda. Tohodle všeho mají dost a dost. Chápeš to už?
Existuje přísloví : "Když se kácí les, létají třísky". Rozumíš tomu přísloví? Nikdy nic nemůže být naprosto spravedlivé pro všechny strany. Zrovna tak řešení migrantské otázky. Jistěže v té dlouhé řadě migrantů se najde člověk, který pomoc potřebuje. Ale jak oddělit zrno od plev, že? Jak vidíš, to je nereálné. Nikdo nemá ani zdání, kolik migrantů tu je pod naprosto falešnou identitou. Evropa si teď musí vybrat. Buď začne radikálně řešit migranty, ublíží se několika tisícúm "normálních" muslimů, sluníčkáři budou řvát jako šílený, ale něco se snad podaří zachránit. Nebo budeme muslimy oslavovat a vítat a jako civilizace jsme v pr.eli.
A ještě něco a pak končím. Kdyby byla vůle opravdu tuto otázku řešit, tak se bude řešit v jejich zemi, v jejich světě! Lze to. Jen by se muselo chtít !
"sebod", kdo už tomu, co jsi napsala, někdo neporozumí, tak má jen neuvědomělé čtení, jasněji to napsat snad ani nelze...
Přečetla jsem si první odstavec a valím oči :D Chápu vás správně, že si myslíte, že média prostě neinformují o hromadných znásilněních způsobených milionem imigrantů? Že všichni ti dobrovolníci, kteří pomáhají imigrantům (jejichž příběhy si můžete přečíst na internetu- včetně Čechů...a jestli nevěříte zaměstnancům neziskovek, tak existují opravdu také DOBROVOLNÍCI) lžou o tom, že byli znásilnění a jakým lidským zrůdám pomáhali? Že všichni lidé z těch zemí, ze kterých se prchá, jsou špatní, případně ti co utíkají a nezůstávají doma, jsou špatní? Ale proč by měli být špatní, když utečou? Kolik lidí uteklo z Česka? Během socialismu nějakých 300 tisíc lidí (nebo to bylo víc?)? Odsoudíte je všechny aniž byste znala jejich příběhy? Zeptala bych se z jakých zdrojů čerpáte, ale tak nějak je mi to jasné...
Ano za socialismu se pěkně hodili do latě...věřím, že jste neviděla žádné problémy. Když stát určí, že jste cikán a tady máte lopatu a když nebudete pracovat, tak marš do vězení, je to pěkně pořešený...ale to už pak nejste schopná se postarat o vzdělání svých dětí, když jste byla tak pěkně zaškatulkovaná a vzdělání jste přece nepotřebovala. Je to složitější. (Abyste mi zase nepředhazovala mojí "nezkušenost"- žijeme docela blízko cikánský čtvrti...ale zase- je to zkrátka složitější problém, než si říct- "předtím jsem problémy neviděla, teď je vidím, kvůli čemuž je logické, že jediný problém je, že jich je teď víc a dřív byli líp hlídaní; jsou tu dlouho a pořád tvoří ghetta, kvůli tomu je jasné, že mají jiné myšlení/nejsou schopní se přízpůsobit..."- NE, takhle jednoduché to není)
A přesto, sobecky mi vyhovuje, že imigrantů je v Česku pět a půl.
No, asi nemá smysl dál pokračovat v diskuzi.
"klera", Vy dokážete motat hrušky s jabkama a už vím, že je to Vaším mládím. Ti, co trpí válkou, těm je třeba pomoci, ale kolik se jich k nám, těch potřebných dostane? Člověk sklíčený válkou, je vděčný, neháže jídlo po zemi, nezapaluje si ubytování, neničí věci a snaží se také pomáhat. Naši emigranti toto nikde nedělali, jinak by šli šupem zpátky a mnoho se jich prosadilo v zahraničí, vystudovali a jsou z nich odborníci, protože se snažili, pracovali a byli vděčni za každou příležitost a můžeme být na ně hrdí. Dále, nežila jste v sedmdesátých letech, tak ničemu nerozumíte a vydedukujete si prostě svůj závěr, je to proto, že Vám chybí životní zkušenost, to je celé. Možná ještě budete tvrdit, že nebyly ani koncetráky. Jste jen mladá a lehce manipulovatelná. Někdy je to vážně legrace, číst Vaše komentáře...
Klera. Vidím, že máš obrovské problémy pochopit psaný text. Kde u mě, v prvním příspěvku píši, že media neinformují o znásilňování migranty? Já to tam teda nevidím. Snažila jsem se Ti vysvětlit něco jiného, ale vidím, že je to opravdu nad Tvoje chápání. Ale děkuji Ti za připomínku. Ano, máš pravdu. Media o těchto věcech mlčí.
Prosím Tě, neztrapňuj se tím, že budeš přirovnávat imigrační vlnu Čechů s tou dnešní, muslimskou. Tohle když napíšeš, tak si opravdu myslím, že si z nás děláš pouze srandu, že se prostě nudíš. Víš, jak ti naši emigranti první roky v cizině živořili? Víš o tom vůbec něco? Ty si snad myslíš, že přešli hranici a byli vysmátí. Vůbec si neumíš představit, jak těžké první roky pro ně byli. Kdyby udělali tisícinu toho, co Tebou opěvovaní muslimy, tak se jim nedostalo vůbec žádné pomoci. Ti lidé spali po skladištích, byli vděční za každou věc, kterou dostali, za každou podanou ruku. Neumím si představit, že by rabovali a ničili to, co dostali. Ty snad jsi opravdu naprosto mimo ve svých vědomostech.
Za socialismu, dívenko, byla povinnost pracovat pro všechny. Něco se Ti na tom snad nelíbí? Víc se Ti zamlouvá, že dnes tato povinnost není a z toho profitují opět jisté skupiny? Nechají se vyživovat těmi, co makají? A ještě se tomu smějí? Jistě znáš ten cikánský vtip, že? " Bílí si o nás myslí, že jsme hloupí...Ale oni přeci dělají na nás, ne my na ně"
Jo, je Ti jasné, z jakých zdrojů píšu? Tak mi to napiš, to by mě zajímalo, co z Tebe opět vypadne za perlu! Rozhodně nečerpám z našeho tisku a medií. Holčičko, já mám ve zvyku vše si "osahat" hezky na živo. V centru dění. Ne jet někam na luxusní dovolenou a v pětihvězdičkovém hotelu obehnaném ostnatým drátem, si dělat úsudek. Jsi mladá, velice mladá a nezkušená. To jediné Tvoje myšlení trošku omlouvá.
V poslední větě se s Tebou shodnu. S TEBOU nemá smysl pokračovat v diskuzi.
Ptám se jestli vás chápu správně...protože, když berete (všechny/většinu?) uprchlíků za znásilňovače, tak to zřejmě média zatajují, když se to v nich nepíše.
Je mi jasné, že živořili...imigranti to mají těžké. A přece nás momentálně třeba v Anglii považují za svoloč - první odkaz, co jsem našla express.co.uk/... "92000 imigrantů z východní Evropy dojí naše benefity". A k tomu pěkný obrázek trochu tmavších mužů. A ne, nesrovnávám tyhle dvě imigrační krize...pochopila jste mě špatně...naznačuju tím, že když lidé odněkud utečou, tak to není zavrženíhodné.
V tomhle jste mě špatně pochopila...proč jsem psala o socialismu? Protože tehdy byli romové někam zaškatulkovaní a byli vedení za ručičku, bez větší šance na pořádné vzdělání a sebeprosazení. Když máte generaci dělníků, kteří se nemusí extra snažit, aby dostali práci, nemůžete od jejich dětí čekat zázraky.
Jestli jsem vás špatně odhadla, tak se omlouvám...do uprchlických kempů nejezdím, ale kvůli vlastnímu obrázku koukám třeba na něco jako je tohle-
Jistěže není zavrženíhodné odněkud utýct. Zavrženíhodné je se potom v zemi, která mě příjme, chovat jako dobytek. Vynucovat cokoliv násilím, nerespektovat zákony oné země. ONI jsou tu na návštěvě. Chápu, k Tobě když někdo domů příjde na návštěvu, vykrade Ti kde co, zbije Tvoje rodiče, Tebe bude obtěžovat, tak Ty na tom nebudeš vidět nic špatného. Je to přeci chudáček, který musel utéci ze svého domova, že? U mě doma, kdyby se tak ZAČAL chovat, tak se nebude stačit divit.
Já jsem velice přející člověk. Proto všem sluníčkářům bych přála z celého srdce, aby se jim jejich sen po multikulty splnil v míře plně vrchovaté.
Klera. V jednom se s Tebou určitě shodnu. Ano, všichni nejsou špatní. Ale není žádná metoda, jak ty "zlé" odhalit. To je jeden problém. To, že k nám proudí lidé s úmyslem tady škodit.
Další problém je množství těch lidí - to není dlouhodobě možné ekonomicky zvládnout. A hovořit o tom, že oni budou pracovat a tak povznesou ekonomickou úroveň země do nebetyčných výšin je opět hloupost. Ti lidé NEUMÍ pracovat. Možná by i někteří chtěli, ale oni to neumí. Pro ně je nepředstavitelné KAŽDÝ den vstávat v 6,ít do práce, tam být do 15 a pracovat. To oni prostě nezvládnou. Nezvládnou tu povinnou každodenost. Pochop, že oni po staletí žijí jinak- krásné španělské "maňana" (zíííítra ). A zase tě odkážu na cikány. Podívej se, ty také nikdo nedonutí pracovat (čest vyjímkám, takových si velice vážím, protože opravdu mají vše velice ztížené).
A další obrovský problém je jejich mentalita, výchova atd. Prostě oni nejsou schopni se zde adaptovat.
Podívej, píšeš, co je na netu videí, která to ukazují z té "Tvé" stránky. Tak jistěže ano. Každé video, každý článek v novinách bude odrážet myšlení toho, kdo ho natočil (no, nebo kdo si ho zaplatil). S názory lidí se dá velice lehce manipulovat. V doně internetu obzvlášť.
A Tobě opravdu není divné, že sem proudí převážně mladí muži? Neměli by oni právě bránit svoje matky, sestry, manželky, děti? Nevěříš tomu, že sem jdou svým rodinám budovat zázemí, že ne?
Problém je v těch samotných zemích. Nevím, myslím Samuraj, Ti tady krásně popsal, k čemu tam došlo. V těchto zemích došlo k svržení "diktatury" a k tomu, že teď tam bojují všichni se všemi. jestli mají jiné státy pomáhat, tak musí začít tam - u nich. Nastolit opět pevný řád. Ale jelikož za vším jsou peníze a ještě větší peníze, tak na tom nemá nikdo zájem. Žijeme v době, kdy je Evropa prodávána. A je to strašné...
- aniž bych to myslela rasisticky, nechápu, proč zdejší sluníčkáři upřednostňují právě tuto rasu a toto náboženství, zatímco tzv. žlutá rasa je daleko inteligentnější a civilizovanější a přesto ji mnoho lidí nenávidí ! - Když už chce být Evropa okupována, proč volí raději muslimy a středověk, nežli třeba Číňany, kteří jsou navíc slušní a pracovití...
bmbx
- no jo, no ...
culdabulda:
to je zase vymývání mozku médii a hlavně u nás. Vemte si humbuk kolem čínské navštěvy u nás, Vemte si humbuk kolem Putina a Ukrajiny, vzniklo z toho embargo, které víc jak Rusko odnáší dodavatelé ztrátou trhu. Všechno je na hlavu postavené a lidi jak ovce berou, že to tak má být a že je to správně. Ještě před pár lety naše média vůbec neměla takový sluníčkářský postoj vůči migrantům a teď jsou otočená o 180°, jak je to možné? Opičíme se po Merkelové, chceme být papežtější než papež (jako ve všem), nebo je to opravdu hlubší důvod - viz. Kagleriho plán?
Velká většina zde diskutujících to mají umožňeno díky Číňanům, 99% elektroniky, tudíž i komponent do počítačů je vyráběno tam. Nebýt tohoto faktu tak by si mnozí ten počítač ani nemohli dovolit byl by pro ně hodně drahý a bylo by zde po diskuzi
Je to zvláštní. Četl jsem mnoho konspiračních teorií na toto téma, že to je předem připravené atd. Je toho spoustu, myslím těch důvodů. Třeba Bývalý vůdce Lybie Kaddáfí kdysi řekl, že muslimové zničí Evropu ne zbraněmi a silou, nýbrž přes rodidla jejich žen
Tak trochu se to začíná vyplňovat. Slimáci se tu usadí a začnou vyrábět děti a ne jedno nebo dvě. Každá rodina minimálně 5. Za dvacet let tu máme muslimský populační boom.
Když začali v arabských zemích revoluce tzv. "arabské jaro", tak Amíci, Frantíci, Britové v čele s Tonym Blairem okamžitě začali napadat politicky a poté i vojenskou silou (viz. Kaddáfí) státy, kde vládl diktaturní režim. V rámci vývozu demokracie, kterou výše zmiňovaní, především USA začali do těchto zemí násilně tahat (aniž by o to ty státy stáli) se diktatura začala hroutit a šlo to jako domino. Ztráta té nenáviděné diktatury, uvolnila z řetězů velké masy zvířecí populace ehm, pardón, muslimské populace, která se najednou ocitla bez vedení a nevěděla, co má vlastně dělat. Za několik málo let se uskupili nejrůznější teroristické organizace a jiné násilné sekty v čele se samozvaným Islámským státem a začalo tóčo v arabských regionech a poté velká pouť, nikoliv do Mekky, nýbrž do Evropy. Já se ptám, kdo má prospěch z těchto událostí? Komu to pomůže, kdo to vlastně zoosnoval? Nebo je to pouze konspirační teorie a tyto věci se dějí jen tak nahodile? Aby tyto plány (osídlování Evropy) byly realizovatelné, je nezbytně nutné mít v Evropě spojence k tomuto účelu, jinak by plán nevyšel. Opět se ptám, kdo jsou ti spojenci?
Jeden by tolik nevadil. Ale včera jsem potkala celou třídu mladých muslimských kluků kolem 18 let s učitelem. Kde nechali holky? Nebo se tam rodí jen muži?
Přece když vidím třídu našich dětí, jsou mezi nimi i holky. To je normální. Ať berou holky mezi sebe. Jsme si rovni. Nechci tu žádnou armádu ne našich chlapů.
To je právě jedna z velkých propastí mezi námi a muslimy, pro ně něžné pohlaví je pod úrovní zvířete a to od malička.
Nechápu, čemu se divíte? U slimáků je to prostě normální. Právo Šaríja zahrnuje i to, že holky jsou prostě podřadné. Jsou určeny pouze k rození dětí a pohlavnímu styku s muži. Nemají téměř žádná práva, musí držet hubu a krok. Toto je muslimům od dětství vtloukáno do palice. Uhodíš ženu? To nevadí, přece si to zasloužila.
V 90. letech zpíval Landa s Orlíkem v písni Bílá Liga o cikánech a černoších:
Morálku maj jinou, vychování taky
jak my nikdy nebudou, nevěř na zázraky. a to dneska platí samozřejmě taky a na muslimy desetkrát tolik.
Bohužel hloupí lidé si myslí, že se změní a že se dokáží začlenit do evropského kulturního procesu. Omyl, nikdy se nezačlení, NIKDY!
Ještě bych podotkl jednu věc. Dneska mě na netu rozesmála zpráva, že Evropská unie v rámci pomoci občanům v boji proti terorismu vydává směrnici (nebo už vydala, nevím), o povinném odzbrojování obyvatelstva. To aby se lidé v případě útoků nemohli nijak bránit. Tomu se nedá než nesmát.
To nevím, jak se budu bránit, až se na mě vrhne 30 mladých muslimů. Když nebudu mít se čím bránit. Ani ochranku nemám. A i kdyby jo, tak se bránit zkrátka nemá.
samuraji a víte, kde jsem potkala tu rotu 30 mladých muslimů? V Bílé labuti. Proč je přitahuje Bílá labuť?
Bránit se nemůžete, musíte je pustit dovnitř, kleknout na všechny čtyři, vyšpulit zadek a prosit ať to nebolí
Samuraji, taky to nedokážeš pochopit? Místo toho, aby vyhlásili : " Můj dům, můj hrad" přeloženo " Můj stát, můj hrad" a budu ho bránit zubynehty, tak nás předloží na stříbrném podnose.
Není to daleka tak horké, jak se nás snaží přesvědčit samurraj, čtěte sami: zpravy.idnes.cz/...
Za povišmnutí stojí zpráva o tom, že proti této směrnici protestovali všichni naši europoslanci. Bohužel marně.
Nevím, jestli to je vtip, či hoax, nebo snad neprověřená zpráva, ale ve Španělsku byl objeven sklad plný zbraní /tisíce/, připravený prodávat /dodávat/ zbraně a munici teroristům. Docela dobře načasováno, že!
První odhady je na 10 000 útočných pušek, pistolí, kulometů, revolverů, 400 granátů, 90 000 dolarů.
Věřím, že se mnohým již otevírají oči v jakém ohrožení Evropa je. A současná situace s Turky tomu jenom napomáhá.
Pokud bude dodrzovat zakony teto zeme, tak at si tu je. Meli jsme za sousedy Ukrajince a problem s nimi nebyl. Ale nelibi se mi postoje nekterych migratu, kteri nadrazuji sve zakony nad zakony zeme do ktere prisli. Tak jako to bylo videl pri incidentu v Nemecku kolem Silvestra, kdy nejaky vyse postaveny prislusik muslimske viry rekl, ze si zeny napadene na Silvestra mohou za napadeni samy, protoze voneli parfemem. Nechce se mi verit, ze tento postoj Nemecko tolerovalo.
Asi zase záleží jakého.
Přizpůsobivého, normálního člověka, např takového jako mám zubaře(ano mám snědého zubaře), NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ. A je mi jedno, jestli to bude muslim, cikán, nebo černoch.
Nepřizpůsobivého, dělajícího bordel ANI NÁHODOU. A je mi jedno, jestli to bude muslim, cikán, nebo černoch.
PS. neptejte se mně na narodnost mého zubaře. Neznám ji, nepřišlo mi to důležité. Vím jen že je snědý a že umí.
Jen jsme si tak pročetl konec té diskuze, o imigrantech, řízené migraci atd. Ať se na to podíváte z kterékoliv stránky, ať to začnete rozebírat odkuďkoliv, vždy dojdete na ísto kde to vzniká. A to jsou peníze a moc. Ať to podporuje kdokoliv, a můžeme jen spekulovat kdo to je, je jasné, že migrace byla způsobena ekonomickými poměry v těch zemích. Ekonomické poměry jsou dány těmi společenskými, a společenské jsou ovlivněny těmi politickými. A jsme na začátku. Kde berou politici tamních zemí tolik peněz na válčení? A je jedno jestli budeme mluvit o povstalcích v Sýrii, o ISIS nebo o jiných VŽDYCKY se doberete k tomu, že někdo, nějak, obchoduje s rozvinutým světem a nakupuje zbraně za ropu. Můžete si tisckrát tady nadávat do sluníčkářů, nebo těch proti. Můžete hledat problém, kde chcete. Ale dokud budou vyspělé státy, a je jedno jestli USA, Francie Italie, Rusko obchodovat, pardon ne obchodovat, tolerovat obchod s ropou ropným společnostem z těchto zemí, nebude na zemi klid. Tyhle společnosti nezajímají následky. nezajímá je nějaký proud migrantů a problémy z nich plynoucí. Zajímá je jen jediné. ZISK. Tyhle ropné společnosti a jejich hlavouni jsou ti, kteří to mají na svědomí.
Pro pochybovače. Přečtěte si knihu od H.H.Wille Nafta. Je to hezky popsaná historie těžby nafty cca do r. 1960.. Co vše byly těžařské firmy ochotné udělat pro udržení zisků. A nemyslete si, že se něco od té doby změnilo k lepšímu Ani náhodou.
Takže jestli to vše někdo konkrétně řídí? NE. Konkrétně ne. Celé je to řízeno lidmi kteří mají moc. Šedými eminencemi v pozadí, které nikde nevystupují, které málokdo pozná. Politici jsou jen nastrčené figurky. Moc má totiž ten, kdo má peníze. Odjakživa platilo, že kdo platí, ten poroučí.
A co to vše řídí? PENÍZE. A kdo to řídí? TEN KTERÝ JE MÁ. Každý kdo má zájem na zisku z těch oblastí, pracuje na společném cíli. A to je, vytřískat z toho co nejvíc peněz. To je to, co je spojuje. Líp než kamarádství nebo výhrůžky.
Omlouvám se za trochu obsáhlejší příspěvek.
"jentak", máte pravdu, za vším je moc a peníze. A jsou to ekonomické poměry v těch zemích. Jenže i když se tam něco buduje, sami nejsou schopni v tom pokračovat. Jednak chybí vůle a jednak chybí vzdělání a odbornost. Jeden postřeh:
Poznámka : Nemůžeme dnešním imigrantům v žádném případě pomoci tím, že si s nimi rozdělíme jejich bídu ... až na tom budeme stejně, kdo pak pomůže nám?
Je třeba si uvědomit, že všichni imigranti ( ekonomičtí či nelegální) co zde zůstanou , protože se někdo postará o to aby se zlegalizovali, budou mít dříve nebo později právo požádat o sloučení všech přímých členů rodiny: to jsou rodiče, děti, manžel či manželka a také sourozenci ... Dnes vám řeknou přijmeme jich např. pouze 6.000, ale ve skutečnosti je toto číslo minimálně pětkrát vyšší a s jejich porodností se to ještě dále násobí ... každý ze sourozenců má pak svoji rodinu a tak se žádost rozšiřuje a tento fenomén se bude rozpínat do nekonečna. Povede to jenom k dalšímu zatěžování, již tak chatrného, zdravotního a sociálního systému a k všeobecnému nárůstu bídy. Nehledě na to, že tito lidé nemají stejné sociáln í návyky a jsou neintegrovatelní !
Zdroj: http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591523
Jedno zajímavé video, je třeba kliknout na "titulky":
Je dobrý se na to dívat trošku skepticky...televize RT je známá svojí propagandou a manipulací se zprávama (myslim, že i v ČR se dělal rozhovor s jednou s bývalých redaktorek).
Počítám, že v Německu, stejně jako u nás v Česku, můžou mít sestřenice a bratranci svatbu a společné děti, jelikož to není bráno za incestní vztah- takže NE, není to zakázané. Riziko nemocí, jak o tom mluví ve videu, je podle všeho stejná, jako kdyby měla dítě žena starší 40 let (takže o nějaký zlomek procenta vyšší než mezi úplně cizími lidmi). Stejně tak u císařských rodin- až děsivě postižení a nemocní byli z toho důvodu, že se brali přímí příbuzní nebo sourozenci v několika generacích. A jestli je odborník na islám, tak bude vědět, že incest- to znamená styk mezi sourozenci nebo otec/matka- dítě, je podle islámské víry zakázaný.
Otázka toho, jestli je možný dlouhodobě udržet společnost, ve které jsou integrovaní cizinci, je na místě, stejně jako polemizace o sociálním systému (polemizovat o multikulturním světě už je trochu pozdě, když třeba půlka věcí lidí v domácnostech v Evropě nebyla v Evropě vyrobená...a zakazovat si společné vztahy s někým, na kom jsme ekonomicky závilí...nevim no), ale proč má potřebu vytahovat nepravdivé argumenty nebo si vůbec nezjistit fakta, nechápu.
pt- o tomhle v tom videu ale nemluví...hlavně jako "incest" je v Německu i u nás brán styk právě mezi rodičema - dítětem nebo sourozenci. V tom jak to podal si vymýšlí nebo se plete.
Poslala jste mi odkaz, jak ho máte uložený u sebe na počítači...
"klera", podívejte se na odkaz. Přesto, že se tato dipl. práce zabývá především právem, tak také zmiňuje zvýšené zdravotní riziko potomků mezi bratranci a sestřenicemi. I když právně je takový sňatek i u nás povolený, tak se u nás nejedná o to, že se berou a vstupují do manželství bratranci a setřenice po celé generace a tam pak nastává ten problém. Nejde o nějaký vyjímečný sňatek, ale o sňatky pravidelné a trvající po celá staletí. Proto je třeba vidět ten problém ze dvou stran, jednak jako sňatek ojedinělý, nebo pravidelný po několik staletí se opakující.
C:UsersPavlaAppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesContent.IE5DL8D3UMXDPTX_2012_1_11220_0_262895_0_131771.pdf
"klera", ten odkaz jsem kopírova z Google, ale vidím, že to nejde, to se nedá nic dělat. Víte, těžko Vám můžu poukázat na něco, co evidentně nejste schopna vidět. Přijde mně, že se soustředíte na nějaký detail, ale nevidíte celek, který se skládá z mnoha "detailů". Některý může být líbivý, ale jako celek už ne. Dlouhou lidskou historii žijí lidé různě a na různých místech planety, kde si zařídili život po svém. Mají svoje náboženství, svoji politiku a svůj majetek, který spravují podle nějakých měřítek. Věřte, že pokud je někdo od malička vychován nějakým způsobem, je to v něm velice hluboko zakořeněné a pokud by se měl přizpůsobit jiným hodnotám, které jeho výchova neuznává, měl by pocit, že ztrácí půdu nohama a že zradil sám sebe, je to velice silně působící na psychiku. Už tady v diskuzích vidíme, jak jen se lidé, přesto, že žijeme v jednom národě, tak se velice liší od sebe lidé s výchovou, někdo byl vychován ateisticky, jiný ve víře. Víte, řeknu Vám jeden případ, mám kolegyni, která pracovala léta ve Fakultní nemocnici, kde měla mimo jiné dvě zdravotní sestřičky. Jedna byla katolička, druhá evangelička a každá měla tak vštípené nauky své církve, že je nikdy nemohla nechat spolu na jedné službě, stále se přely o rozdílné nauky, přitom obě křesťanky. Nejde rozdílnost prolnout, lze jen s tolerancí žít vedle sebe, ale každý to neumí anebo ani nechce. Pak vznikají třenice, kde už se ani neposlouchá rozum, ale jen emoce, ale to je přirozené a musí se s tím počítat, nebo se tomu vyhnout. Záleží, co ukazuje historie, co ukazuje zkušenost. Je těžké jít proti přirozenosti.
"klera", vidím, že mladý člověk, i když zná dějiny, historii, je to pro něj vždy teorie, chybí zkušenost a prožitek.
Píšete: "Pravda jenom z části, vzhledem k tomu, že tu dlouhou historii spojuje taky cestování lidí za tím ideálním místem k žití." Možná znáte z historie nějaký exodus. Já znám jeden z Bible, "vyjití Izraelitů z Egypta", kdy vyšlo najednou asi tři miliony lidí.
Já vím, že už hůř vidím, jsem stará, ale fakt jsem tlačítkem klepla na odkaz a zkopírovala. Zkusím ještě jeden odkaz: dite-splozene-bratrancem-a-sestrenici-hrozi-geneticke-poruchy-vrozene-vyvojove-vady
Možná vidíme problém soužití různých kultur "podobně", jen se neshodneme v určitých, možná zásadně důležitých bodech.
Píšete- "Už tady v diskuzích vidíme, jak jen se lidé, přesto, že žijeme v jednom národě, tak se velice liší od sebe lidé s výchovou, někdo byl vychován ateisticky, jiný ve víře."Je to tak. Ale dokonce i v jednotlivých rodinách se lidé od sebe liší...výchova se mísí s osobností jedince, zkušenostmi, inteligencí, sociálním prostředím, přáteli, se kterými vyrůstal atd. Vidím to na svých sourozencích...každý jsme jiný- svým přesvědčením, chováním k lidem kolem sebe, vstřícností, morálkou, zodpovědností, spolehlivostí, dokonce vírou atd. atd.
No a z toho vychází i moje další postoje."Dlouhou historii žijí lidé různě a na různých místech planety, kde si zařídili život po svém."Pravda jenom z části, vzhledem k tomu, že tu dlouhou historii spojuje taky cestování lidí za tím ideálním místem k žití. (jenom doplňuju fakta, neříkám, že bych sem ráda nastěhovala půlku Afriky
) Tady obrázek pro ilustraci.- myty.info/...
Máte pravdu. Pro společnost je zřejmě těžké žít pospolu s někým, kdo je odlišný, i když ta odlišnost nemusí znamenat nic špatného...lidi obecně drží pospolu s těmi, koho znají a ví, co od nich čekat.Ta diplomka by mě docela zajímala...můžete ve vyhledávači kliknout pravým tlačítkem na odkaz tý práce a vybrat- "kopírovat adresu odkazu".
jentak
- jenže tohle všechno každej ví, aniž jsme schopni vidět do zákulisí (to by nám teprve vstávaly vlasy hrůzou ! ) - a přesto, anebo spíše právě proto bychom měli svoji civilizaci bránit - a preferovat, volit a vítat takové politiky, kteří pracují v prvé řadě pro užitek svých občanů a teprve až v druhé řadě pro svůj zisk !
Myslím, že nesmíme omlouvat a přizpůsobovat se krutosti civilizace, která je nám proti naší vůli vnucována a zcela ve smyslu přírodních zákonů a pudu sebezáchovy bránit svoje teritorium a svoje životy !
Navíc lidí a trpících lidí je na světě mnoho - a jsou i v zemích bohatých, kde se hrstka elit má nadstandardně, zatímco existují skupiny lidí, kteří živoří, obklopeni blahobytem mocných. A kdybychom se na hlavu stavěli, prostě už jen matematicky nelze pomoci všem trpícím lidem z několika kontinentů tím, že je nastěhujeme do Evropy !
A to samozřejmě iniciátoři tohoto exodu vědí, je jim to úplně jedno - a je smutné, že mají podporu občanů, jako jsou různí sluníčkáři, kteří, ač vedeni soucitem a milosrdenstvím, si neuvědomují, že taková idea multikulruralismu a humanity by měla být především založena na rovných právech všech ! zúčastněných a nikoliv na násilném potlačování práv skupiny jedné - v tomto případě domorodců.
A tím více by v takové společnosti mělo být na prvním místě důsledné a nezbytně i násilné udržování řádu a pořádku ! - ale to společnost odmítá s odůvodněním, že jde o komunistické, nebo fašistické praktiky, ale demokraticky to prostě nejde ! Nakonec i ten Bůh musel udržovat pořádek mezi svými ovečkami příkazy, vyhrůžkami a tvrdými tresty. Na humanismus a demokracii nakonec lidstvo "dojede". Demokracie znamená, že 2 hlupáci, nebo dva zločinci přehlasují jednoho moudrého, nebo poctivého. A nakonec hrstka takové lobby "demokraticky" ovládá většinu, která nemá ani možnosti, ani "žaludek" na to, aby používala stejné praktiky !
No, tak jsem se "vykecala" - ale to dělá většina lidí tohoto kontinentu a je nám to prd platné ! Chtělo by to zase nějakou revoluci !
sebod -
Se vším, co jste napsala, souhlasím a stejně jsem označovaná za "sluníčkářku"...asi to bude složitější.
Culdo, budu trochu protivnej. Ale platí to i pro ostatní. Hned na začátku píšete: "jenže tohle všechno každej ví". Když ví, proč se tu "žerete" mezi sebou? Kdy už všichni pochopíte, že nepřítel není ten druhej v diskuzi, ale je úplně jinde a chechtá se vám, jak vás pěkně rozšťoural a poštval proti sobě? DIVIDE ET IMPERA.
nikdo
- to je fakt - my se tady žereme a papaláši si mnou ruce ! - a budou si mnout ruce tak dlouho, dokud jim je někdo nezpřeráží ! - ale tak to bylo vždycky a proto se budou pořád opakovat různé revoluce, ať už sametové, nebo krvavé !
samurraj
- o tom jsem přesvědčena taky, jenom jsem nepočítala, že to půjde tak rychle, jak se to teď jeví ...
samurraj
- no teda nevím, jestli se mezi těmi davy teploušů (nic proti nim) a různých nagelovaných mamánků ještě nějací muži z ocele najdou ...
Já jsem přesvědčený, že nastane den D a opět se bude opakovat historie v podobě "Křižáckých výprav" na blízký východ. Tzn., že 9. křižácká výprava roku 1271 nebyla tou poslední. Nevím, zda to zažijeme my nebo naše děti, ale jsem přesvědčen, že bude, je to nevyhnutelné. Leda by se stal zázrak.
Jak zpívá ve své jedné z písní Ortel: "Zas půjdou davy se zbraní, muží z ocele kování"...
jentak. Naprostý souhlas. Jsme u toho. Tento problém je třeba řešit tam, kde vznikl. V Africe. Ale nikdo ho OPRAVDU řešit nebude, protože by přišel o peníze. Je to jen a jen o penězích. Proto moje poznámka, že Evropa byla ve jménu této modly prodána. Z jedné strany se požár na oko hasí konvičkou na kytičky, z druhé se z obrovských cisteren přilévá benzin. Dnes rozklíčovat, KDO za to může, je asi nereálné. To je tak zamotené, že zjišťovat prapůvod autora potíží je nemožné. Navíc tu exeisuje více pohledů (a všech v podstatě správných) na řešení jednoho problému. Které řešení je správné? Moje nebo Tvoje? A zase, nedohodnou se lidé v rodině, v domě, ve vesnici, ve státě natož ve světě. Je vždycky názor většiny správný? A je řešení, které se teď jeví jako dobré, dobré i pro dobu za padesát let? Tohle všechno je strašně těžké.
- mám dojem že nás (myslím Evropu) Turci začínají pomalu brát útokem, a pokud to myslí opravdu vážně, tak začíná být tento dotaz bezpředmětný ...
ben
- máte bohužel pravdu - už pár let se nic "nového" neděje ! - holt zažíváme syndrom vařené žáby - ale snad už si někteří z nás začínají uvědomovat, že se voda pomalu, ale nevyhnutelně začíná vařit ! Divíte se, že chtějí z hrnce vyskočit?!
Baba Vanga přepověděla konec Evropy, tak, jak ji známe na rok 2016. Že by se spletla o jeden rok. Je to docela možné, ale zásadní slova jsou - tak, jak ji známe. Do Paříže bych na výlet asi nejela, leda pouze do určitých míst, určitá místa by se naopak musela objet obloukem. Uprchlíky předpověděla určitě. Vanga: ,,Z rozvojových zemí přijdou vykořisťovatelé,,. Myslím, že tohle je pravda, ale oponenti budou tvrdit, že jsem rasista, xenofob, a já nevím co ještě. Vanga: ,,Do roku 2043 muslimové Evropu zcela ovládnou,,. Nakročeno si myslím mají velice dobře ve Švédsku, Francii, Německu, Belgii, Itálii, Dánsku?.
Máme doma prastarou knihu-Sybiliny předpovědi.Je tam i psáno,že ve 21.století z východu přijde do Evropy národ,který zničí Evropu,obsadí jí ,mnoho lidí jejich rukou zemře a ostatní se stanou otroky.Když jsem to četla tak před 10 lety,myslela jsem si,že to bude třeba Rusko,ale teď to vypadá,že to bude někdo úplně jiný.Docela to pasuje na dnešní situaci.Když si představím,že zde budou utvářet své politické strany a dostanou se do parlamentů... Co zde bude tak za 50 let a dále...
Určitá strana velice nadává na prezidenta Zemana, jak je lidový, vulgární atd. Jeho slova nedávno byla cosi o jezinkách. Všichni tuto pohádku známe. A přesně takto to funguje již od 7. století. Dnešní doba není vyjímkou.
Pohanka i noteda - máte bohužel pravdu a pokud bude trend politických špiček pokračovat v podobném duchu jako nyní, je s Evropou zle. Dneska jsem četl článek, kde švédská ministryně (bůh ví čeho), chce všechny navrátilce z řad IS nacpat do jakéhosi programu na de-radikalizaci, aby se opět začlenili do běžného života. Pokud Evropě budou velet tihle šílenci (Merkelová, Schulz, Juncker apod.), vize baby Vangy, Sybily se dozajista vyplní a pak ti, co nejvíce vítali muslimskou verbež, budou nejvíce skřípět zubama, ale to už bude pozdě na všechno.
Na druhou stranu každé proroctví nemusí být vždy vyplněno. Vše se dá ovlivnit, ale to bude záležet na NÁS LIDECH, jestli se dokážeme těm pár přizdisráčům postavit.
samurraj:
zabráníme-li jednomu nebezpečí, skolí nás něco jiného. Naše civilizace je nenažraná, nebetyčných zisků chtivá a někdy se to zastavit musí. Když to ovládnou muslimové, tak se tohle všechno zabrzdí, když to neovládnou bude muset nastat něco jiného.
Příroda je všemocná a ubrání se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.