Nejste přihlášen/a.
Dobry den,ma prosim nekdo z Vas osobni zkusenost vec-snubni prsteny.Chceme si nechat udelat z vlastniho materialu (zlato + brilianty)snubaky,muzete nejakou firmu doporucit?Dekuji za typ.
Každý lepší zlatník (mám doporučení v Brně) takovou práci zvládne. Vlasní zlato je pouze protihodnota, zlatník ho "vymění" za vhodný zlatý profil, mínus ztráta při zpracování. Cena práce za jeden prsten cca 2000Kč/ks. Fotka nebo vlastní návrh přiložíte. Vrcholem práce je odlévaný prsten - vydrží, dokud vás smrt nerozdělí
V klenotnictví si vyberte vzor, nebo navrhněte svůj, a nechte zjistit velikost. V mnoha Vám to udělají na zakázku. Zvažte takový prsten, který se dá zvětšit nebo zmenšit . Ten musí být směrem do dlaně rovný a hladký a na vrchní straně jakkoliv zdobný. Pokud je zdobný po celém obvodě, tak se ta jemná práce při používání odře.
Vlastní materiál bych nedal ani náhodou.Například cena prstenu zlato 585- 8000Kč/váha 3g.Vy přinesete 10g svého zlata,oni ho vykoupí za výkupní cenu 500/g.Z 8000 vám strhnou 5000.Vy doplatíte 3000 a jim zůstane spousta materiálu na další prsteny.Nemluvě o tom jak vám budou zlato počítat s ohledem na ryzost.Už jsem se také setkal se zlatnictním kde mi chtěli počítat zlato dukátové stejně jako 14-ti karátové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.