Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám naznačit klukovi, že se mi líbí?

Od: damon* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,chtěla bych se moc zeptat jak mám naznačit jednomu klukovi,že se mi líbí?.Jakoby vím jak to udělat,jenomže háček je v tom,že má holku,ale mě se hrozně líbí.Říkat mu to zatím nechci.Prosím poraďte.Děkuji moc a přeji pěkný večer.Nashledanou.PS:S tou jeho holkou chodím do třídy a asi by mě zašlapala do země,kdyby to zjistila.*zed**bezim*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Představ si sama sebe na místě jeho dívky. Jak by ti bylo, kdyby mu jiná dívka "dávala najevo, že se jí líbí"?

Pusť ho z hlavy!

hodnocení

0x

Co nechceš, aby Ti jiní činili, nečiň Ty jim!

To mi kdysi napsala jedna spolužačka do památníku. A jsou to pravdivá slova.

1/ Jsi mladá a ještě poznáš mnoho chlapců. Uvidíš, že k nějakému získáš náklonnost a budeš pak jen s úsměvem vzpomínat na tohoto, kterého dneska nosíš v hlavě.

2/ Můžeš počkat, třeba se stane, že ti dva se rozejdou. A pak bys měla volné pole. Nesnaž se je ale rozeštvat sama, to není pěkné a nakonec by se to stejně jen svezlo po Tobě.

3/ Shovívavě se usmívám Tvému: líbí se mi. Líbit se mohou boty, bunda, kabelka. Ale u člověka jde o něco víc, než pouhé "líbí". Znám dost lidí, kteří nejsou vzhledem nijak vyjímeční, nedá se vůbec říci krásní a uvnitř to jsou úžasní lidé. Naopak znám i lidi na pohled líbivé, ale uvnitř je prázdno.

Tím Ti chci říct, že není dobré pokaždé dát na první dojem - líbí se mi. Člověka poznávat, odkrývat jeho duši. A když poznáš jeho kvality, bude se Ti líbit i ten, kdo se Ti na první pohled nelíbil. Je to tak, věř babce. *placni* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]