Co soudruh, to jiný názor. Budu tedy mluvit za sebe. Tetování ano, ale stačí mi jedno, ovšem ne třeba přes celou ruku nebo záda. Já mám např. toto. Viz foto
Nejsem fanda tetování. Pěkné udržované tělo ho nepotřebuje a na obtloustlém, zhrouceném vypadá spíš směšně. Bála bych se nevkusného provedení, infekce a taky, co s tím udělá věk. Jak asi bude vypadat obrázek, když dotyčný hodně přibere, nebo ve stáru, kdy se mu kůže svraští. Maximálně bych snesla nějaký ornamentík nad kotníčkem, na ruce, či na kříži...
lucka*
Tetovani ano, osobne mam dve, ale sem toho nazoru ze bych si to dala jen tam kde se to schova treba ve stari
Mně je přes padesát a u mě to tetování evokuje to, že když jsem byla malá, tak byli potetovaní jen hloupí nebo vězni. Taže tak. Dnes se mi zdá, že už ti vězni ubyli. Hm, to zase budou reakce a zase budu smazaná.
Zdravím. Tetovani mam tri a zřejmě to neni finalni soucet. V pripade nutnosti je jednoduse schovam. Zkusenosti se salony mam dobre, ale taky peclive vybiram. Objednaci lhuta u nas je i pres mesic, maji porad napilno. Komu se me tetovani nelíbí, nevnucuji. Ti chytrejsi mlci nebo vyrknou, ze tetovani nemusi, coz chapu, a najdeme jine, spolecne tema hovoru. Ti hloupejsi budou donekonecna opakovat zkostnatele naucene reci o muklech atd. Malokomu totiz lze vysvětlit, ze se kultury tetuji uz tisice let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.