Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké přáníčko bylo nejhezčí?

Od: maky® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jistě vám přišlo emailem hodně přáníček k Vánocům, které z nich bylo nejhezčí? Moje asi toto...

doplněno 26.12.16 09:09:

Tak se omlouvám, nejdříve jsem tu obrázek měla a po opětovném otevření zmizel, tak tedy nic :(

Jaké přáníčko bylo nejhezčí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

nedostala jsem mejlem žádné přání

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebylo to přímo přáníčko, ale odkaz na video, které potěšilo . Zdravím!

doplněno 26.12.16 10:17:

maky - no, je to trochu netradiční až hororové .

babkazov - jo, gospel je to hezký a chrám také netradiční .

hodnocení

Bene, na tom je hezké, že všichni jsme většinou dostali různé větvičky se svíčkami a melodií rolniček, rozsvícené altánky a pod. a vám přišlo zcela něco jiného, to se docela povedlo.

hodnocení

0x

Bene, úřasné :-D *smich* *haha* Fajne a pjekne! *palec* Mi se líbilo toto. Teké to není přání jako takové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]