Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splnil Ježíšek tvé očekávání?

Od: jezevec* odpovědí: 54 změna:

Jsi spokojen(a)? Co ti udělalo největší radost? Hezký svátky všem!

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

0x
100% splnil, protože jsem si nic nepřál *smich* Co mi udělalo radost? Úplně všechno...Šťastné a veselé Všem *slunce*
coco

Janm - kdyz mate vsechno co vic si prat, ale kdyz jste spokojen s tim, co mate a stesti je stav mysli, tak jste zrejme stastny clovek, takze blahopreji *slunce*

janm*

coco

Šťastný člověk, no, kdyby ještě člověk nemusel přicházet o ty co měl rád, dalo by se říct že ano:) Hezké svátky coco :)

iz*
hodnocení

0x

Nejsem spokojená. Já jsem si přála, aby tu dnes nikdo neotravoval s politikou, aby se i ti "nesmiřlitelní" na chvilku zastavili, nadechli a teprve potom jednali...

Ale asi to byl pro Ježíška nesplnitelný úkol...

janm*
24.12.16 20:40

ivzez

Hm?*nevi*

iz*

Napsala jsem Vám zprávu a až při pokusu ji odeslat jsem s překvapením jsem zjistila, že tu nejste zaregistrován. Reagovala jsem na předchozí tazatel/....

janm*

Ivzez

Tušil jsem to, ale nebyl jsem si jistý pro to ten dotaz. Děkuji Ivzez, takovou otázkou si přece nenecháte kazit náladu ;)I Vám přeji pohodové svátky *slunce* A znovu opakuji i Všem ostatním bez rozdílu věku zaměstnání vyznání zkrátka všem přeji hezké a pohodové svátky. A všem "myškám" ( nevím jestli tu nějaké jsou , nevím totiž kdo je kdo ) posílám pusu *pusa**slunce*

iz*

Nápodobně.

Proč se tu vlastně nezaregistrujete? Občas mne napadlo na některou z Vašich odpovědí reagovat zprávou (ne všechno se hodí psát do diskuzí), ale zkusila jsem to až dneska...

janm*

Už se stalo

mp*

To je mimo, ale mohu alespoň fabulovat, proč se někdo jako já (a rád bych) se nezaregistruje. Mě přijdou směšné ty tituly (už jsem byl bakalář a měl jsem našlápnuto, určitě bych se vypracoval i více). Zase mám takový pocit, že se tady bavím s víceméně živejma lidma (což třeba někde jinde takový pocit nemám), proto se mě to tady docela líbí.

janm*

mp

Vidím to podobně, ty tituly se mi také nelíbí , ale už opakovaně mi někdo něco chtěl "poslat" vn. poštou tak jsem tomu přání vyhověl, jen kvůli tomu to je celé...

iz*

Já si myslím, že tu nikomu nejde o žádné tituly, myslím, že ani body většinu lidí nezajímají → alespoň ne na prvním místě. Registrace pro mne má výhodu právě (hlavně) kvůli dalším možnostem kontaktu.

janm*

Snad ano Ivzez, ale jde spíš o to, že každý myslíme možná malinko odlišným způsobem a proto jisté "prezentace" jež v sobě zahrnují "jistý přístup" (axiom) každému nesedí jak psal mp, ale jsem ochoten se podrobit v zájmu dobré věci :)

janm*
24.12.16 21:46

gituska*
hodnocení

0x

Jsem spokojená,Ježíšek byl skvělý

ria*
hodnocení

0x

Splnil vrchovatě, když se mi po třech dnech vrátil nemocný kocourek, kterýho jsem už oplakala po probdělých nocích a neustálého vyhlížení a volání, jsem ztratila všechny naděje.. Ráno jsem ze zvyku zvedla oči na jeho pelíšek a on si tam jakoby nic hověl, (máme kočičí dvířka, tak může kdy chce ven a zpět.). Nic jinýho jsem nechtěla a děkuji Ježíšku! :)

culdabulda1*

ria

- to je opravdu krásnej dárek, moc Vám to přeju...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Hezké svátky všem? No to jsem rád že jsem se dočkal i jako "komunista" Tak děkuji tobě taky.

A ano, splnil mi co mi splnit mohl. Zbytek je na mě.

mp*

Když už jsme v tom vánočním rozjímání, tak si taky myslím, že každý slušný člověk musí být vlastně latentní komunista (v tom smyslu, že jsme si všichni rovni, a tak nějak bysme měli využívat zdroje naší planety rovnoměrně). Jenže, když se nad tím zamyslíte hlouběji, tak Vám vyjde, že na každý dobrý úmysl se přisaje spousty vychánků, kteří tuší svojí šanci, jak přijít k penězům. A v tom je ten zásadní problém. A pak se můžou jmenovat, jak chtějí. Chce to znalost, bystrost a dobrý odhad. Třeba tak jsem objevil první pro mě dobrou neziskovku PAMĚT NÁRODA - poslouchám na ČRO1 - a přispěju.

mp*
hodnocení

0x

Mě udělalo největší radost, že se zase slunce začne vracet (ono se to přesně nespoludatuje - slunovrat je 21. Štědrý den 24.) Představte si že - Na Nový rok - o slepičí krok, na tři krále o krok dále, na hromnice - o hodinu více. Předjaří (jako i hluboký podzim) mám asi jako roční dobu nejraději. Tam je to takové tajemné. V létě a v zimě je to jasné.

hodnocení

0x

Štědrý večer jsme si užili nadmíru vesele a příjemně, dárky byly fantastické (vč. jednoho milého překvapení od jedné studentky), akorát se zítra ráno chystám s kočkou na veterinu. 3 měsíce se pere s průjmy a už to zase začalo *plac*vyměnila bych všecky dárky za to, aby už měla pokoj*vezen*

hodnocení

0x

Taky přeji všem veselé svátky! Mě udělala radost dnešní služba v práci v našem domově pro seniory, takový Štědrý den vás opravdu naplní. Když vidíte ty úsměvy na jejich tvářích,užili jsme si legraci v podstatě to byl odpočinek.. Jinak doma mám bordel, dárky neproběhly,večeře ohřátá od včera, ale je mi báječně*tanec*

sebod*

A tak my jsme stále ještě v očekávání :-D. Vzhledem k tomu, že jeden člen rodiny je pracovně zanaprázdněn až do pondělí v noci, tak u nás Ježíšek bude chodit až v úterý. Takže Štědrý den jsme strávili netradičně, zajeli jsme si věřejnou dopravou do pevnosti Josefov, kde byl vánoční program. Ač to máme 20 km (autem tedy asi 20 minutek), tak veřejná doprava trvala skoro tři hodoniky tam a tři zase zpátky.*smich* Ale zase jsme projeli takovými vesničkami, které snad nejsou ani na mapě. Vrátili jsme se domů k večeru utahaní, promrzlí, ale spokojení :). Takže já budu vědět až v úterý, jestli jsem byla hodná ;)

hodnocení

0x

Se mnou se přestala bavit jedna kolegyně z práce, se kterou jsem si docela rozuměla. Skoro rok jsme se bavili a nyní dělá, že mě nezná. Ani vyříkat si to nechce. Takže jsem to obrečela. Ale začala se se mnou bavit jiná, se kterou jsem se nikdy předtím nebavila. Takže to bylo k něčemu možná dobrý. Člověk musí dostat facku, aby mu z druhé strany přišlo pohlazení, pozvzbuzení*houpy*. Aneb v nouzi poznáš přítele. Hezké vánoční svátky.

hodnocení

0x

Ježíšek má očekávání dalece předčil. Děkuji.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, Ježíšek mé očekávání splnil dokonale a zachoval se přesně tak, jak jsem to předpokládal (tedy, zase se ani neukázal). Takže, spoléhat se jen na nadpřirozeno už nelze (a nějaké dopisování s ním nemá smysl). Sice jsem kolem půlnoci zaznamenal nějaké podivné zvuky v komíně a myslel jsem si, že se k nám snaží dostat a protlačit ten tlustej americkej dědek, ale potom jsem zjistil, že se jen venku silně rozfoukal vítr a bylo po překvapení. Zdravím!

P.S. .

doplněno 25.12.16 07:57:

ernie - tož, i já jsem měl připraveny vojenské kanady (a pohrabáč), ale nebylo třeba je nazouvat .

Zdravím. Jestli se o to někdy bude pokoušet, tak toho americkýho dědka kopnu do jeho tlustý prdele. Tož tak...

hodnocení

0x

Ano. Ježíšek mi udělal velikou radost. Ne tím, co mi nadělil, ale tím, co jsem viděla okolo sebe. Viděla jsem krásné manželství mých mladých, vykulené oči a radostné výkřiky mých vnuků, klidné a chápavé úsměvy druhé babičky a dědečka. A také očekávání všech, kteří mě pozorovali, když jsem dárky rozbalovala. Věděla jsem, že je všichni vybírali velice pečlivě, protože mi chtěli udělat radost. Tohle všechno je pro mě důležitější, než nějaké věci krátkodobé spotřeby. ;)

doplněno 25.12.16 09:38:

Inřinýrko, to je obrovské štěstí. Gratuluji a přeji chlapečkovi, ať roste do zdraví a dobrého světa.

25.12.16 11:01

Díky

hodnocení

0x

ANO! Na Štědrý večer se narodil můj první vnouček Oliver. Snacha i chlapeček jsou zdraví. Bylo to úžasné.

25.12.16 09:30

Gratuluji

25.12.16 11:00

děkuji

sebod*

Inzinyrko. Tvoji mladí jsou velice nezodpovědní. *smich* Takhle nacpat dvě významné události roku do jedné :-D Moc gratuluji a užij si to.

děkuji, ještě že to není Adam :-D

sebod*
25.12.16 11:57

3v1 ;)

majsterjoe*

Gratuluji, a koukám na docela zajímavé, ne moc typické jméno. Mám z toho radost.

děkuji, mám taky radost.

Splnil Ježíšek tvé očekávání?
fialka*

Inžinýrko, velkou gratulaci k příchodu Jezulátka Olivera, to je opravdu dárek k nezaplacení. Mamince rychlé zotavení ,miminku hodně zdraví, štěstí a lásky a jen to dobré do života . Vám i celé rodince pokojný nastávající rok .

ria*

Krásný miminko, přeji mu do života jen to nejlepší. :)

Tak to je nádherný dáreček, pěkně si to načasoval*slunce* přeji mu šťastný život.

Děkuji všem.

Jak je krásně vlasatý! :-D

všeho do času, znáš to...

pt®

Jémine, ten je roztomilej. Moc, moc gratuluju k narození vnoučka, ať roste ve zdraví a k radosti vám všem...*houpy*

paw*
hodnocení

0x
Sice az dneska, ale splnil. Mame 4 krasne stenata. Jedno jsme pojmenovali Chesus, kdyz jsou ty svatky :)

Jo, štěňátka jsou taky super!

hodnocení

0x

Blahopřeji k Oliverkovi a přeju mu dlouhý, šťastný život. A jestli jsem byla spokojená já? Ano! Udělala jsem vše, co jsem mohla, pro šťastný průběh Štědrého dne i večera mých nejbližších, (s manželem jsme si pod stromečkem vyměnili paragony, protože nás je už tolik, že z příprav, shánění a balení dárků pro všechny potomky a vnoučata, už nemáme sílu si ještě lámat hlavu, co koupit sobě navzájem. Tak jsme se dohodli, že si objednáme, co si přejeme a druhý to jen zaplatí. Podmínkou bylo, že si dárky otevřeme až pod stromečkem, ale oba jsme podváděli, alespoň jednu knížku jsme tajně potáhli a četli hned! Ježíšek se na nás ale vůbec nezlobil, odměnil nás nečekaně a královsky, nejhezčím dárkem pod stromečkem, 4. týdnem těhotenství mé dcery a zásnubami na 2. (opravné) manželství, takže, opět bude s dětmi, novým partnerem a tím mrňavým "červíčkem", tvořit novou rodinu a vypadá to, že konečně šťastnou.

To je moc hezké, tak ať všechno vyjde jak má.

25.12.16 22:02

Děkuji.

inzinyrko pro vás velká gratulace a tomu malému hodně štěstí :)

Díky, štěstí i zdraví i Vám a všem tady na poradně...

hodnocení

0x

Všechno proběhlo podle mého očekávání, tudíž v pohodě, některé dárečky i předčily má očekávání ;)

balzerka
hodnocení

0x

Splnil. Pro mne bylo nejdůležitější, že jsem měla u sebe všechny děti a vnoučata a že to bylo fajn, veselé a pohodové, jak se píše na vánoční pohlednice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]